Vemil ili HG spot

poruka: 152
|
čitano: 36.092
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Možda nisi tražio ????

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil ili HG spot
somi7 kaže...

Ve-mil...Hg-spot je zivi uzas! Necu ulaziti u detalje, ali ako Vam nesto ode a da sam proizvod dolazi iz Hg spota i vi ga pritom idete reklamirati....vodite odvjetnika sa sobom

Ne bih se baš složio sa tobom, imao sam situaciju da sam kupio hladnjak za procesor u HG-spotu. Došavši doma shvatio sam da je malo prevelik za moju matičnu ploću i brže bolje sam ga malo skratio (rofl) sa ručnom pilom. Nakon izvedenih radova upješno sam ga instalirao, međutim hladnjak je previše bučio negdje 40 - setak dB, daleko od deklariranih 19 koje su naveli na pakiranju dotičnog hladnjaka. Naravno kad sam shvatio prjevaru odlučio sam ga reklamirat. Nisam bio siguran hoću li uspjeti u svom naumu jer je hladnjak bio prilično drugačiji od onog kojeg sam kupio (mojom zaslugom naravno). Promjene koje sam ja učinio na hladnjaku vidio bi i sljepac. Kako pretpostavljaš to nije bio slućaj sa HG-spotovim serviserom, pazi sad nije ni otvorio kutiju, samo je naljepio neku naljepnicu na nju i stavio je sa strane, meni dao reklamaciju i doviđenja. Uzeo sam drugi hladnjak i otišo doma (taj sam isto vratio ali to je već druga prića).
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...

Možda nisi tražio ????

Jesam, i prije bi kamen to nažicao da napravi nego njih, ali opet ovisi na koga naletiš jer ne postoji samo jedan vemil sa samo jednim zaposlenikom.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Rado bih uzeo računalo u Ve-milu (zbog toga što ima prodavaonica u mom gradu), no vidim da su cijene nekih komponenti dosta skuplje nego u drugim dućanima (npr. Quad Core 9450 je 600 kn skuplji nego u ADM-u, no možda je to zato što nemaju na zalihi Neodlučan).

I'm writing my will, on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Kublach kaže...

Možda nisi tražio ????

Jesam, i prije bi kamen to nažicao da napravi nego njih, ali opet ovisi na koga naletiš jer ne postoji samo jedan vemil sa samo jednim zaposlenikom.
 Nalaziš se u Zagrebu ???

EDIT: Sad vidim da si iz Rijeke. Nemam iskustva sa Rijekom tako da neznam situaciju tamo.
Kublach
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 22:59 (Kublach).
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Bome Hgspotu se propast piše......Vemil ofkors :D

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vemil ili HG spot

Kako gdje!!!
Kod nas Vemila nema!
Hgspot je odlican samo ja rijetko iđen, ljudi znadu, pristojni, necekas nista, pa čak se mores i zezat snjima!
A cijene za me su normalne, najvise 150 kn skuplje na nekin proizvodima za razliku od adm(ali najvise), a za vemila neznan gleda san u novinan i sl. i izgledalo je skupo(pojedine stvari), i kompjutori  pre lose sastavljeni, ali nikad nisam bio u Vemila!
I Hgspot je dobar, bar u mom gradu zato je i bilo na naslovnici da su u Imotskom 1.
Za druge neznan.

EDIT: neke su cjene i jeftinije u hgspota od ADM, ali je manji izbor!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2008 3:24 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Najčešće komp kupujem po raznoraznim dućanima, zato što ga kupim u dijelovima.

To znači da kupujem i u Vemilu i u HGspotu i u Linksu i u Diskont24, tj. tamo di su dijelovi koje tražim najjeftiniji.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vemil ili HG spot

Defninitivno Vemil. Kad dođeš u HG spot u Osijeku nikad nikog nema osim radnika, a Vemilu je uvijek nek ima kupaca mislim da to nešto govori!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vemil ili HG spot

Ve-mil! Za istinu nisam u HG Spotu još niti kupovao, a niti u Vemilu osim sitnica kao iPod, zvučnike za PC, mp3 player koji su dobri još i dan danas i služe svojoj svrsi! Osoblje je definitivno po mom ukusu iako nisam baš relevantan tip za pojašnjavati situaciju ovdje jer se uglavnom uvijek i sa svima dobro slažem-Blizanac u horoskopu...

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

ako tocno znas sta trazis i prilikom isporuke to znas pregledat svejedno ti je....

kupnja u Rijeci je rizik :p

ili moras znat ili nekog vodit sa sobom tko zna, jer ako se oslanjas na trgovce koji tamo rade nema ti pomoci

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

U vemilu naravno. Ovi u hg-spotu pojma nemaju. Trgovci imaju znanje što se informatike tiče kao neka prodavačica u konzumu. TIP NIJE ZNAO ŠTO MICRO-SD KARTICA?!?! kaže mi on: pa mi to ne držimo ovdje. a ja puko od smijeha. hahahaha

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Vemil,stiglo mi kučište u 30 sekundi.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

Defninitivno Vemil. Kad dođeš u HG spot u Osijeku nikad nikog nema osim radnika, a Vemilu je uvijek nek ima kupaca mislim da to nešto govori!

Ovo o HG Spotu je istina,djelatnici nemaju pojma ali im je prostor puno bolji neg u vemilu.
 A što se tiće vemila ja još uvijek (3god) čekam odgovor o midi keyboardu....a djelatnici su jako upućeni ali nervozni.
Ovo se odnosi na prodavaonice u Osijeku .
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ja kupujem u vemilu a ne u HGŠrotuBogataš

Cerkic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Kupujem u Ve-mil-u i HG spot-u.

Procesor: Amd athlon 5000+3,0 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Preferiram Ve-mil.

Zovem HGspot, nitko se ne javlja ... kako ne profesijalno ...

U Ve-mil-u su samo experti, uvijek sam zadovoljan njihovim odgovorima.

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Ja nemam izbora i moram poć kupovat u hg spot. Rađe bin u vemil ali mi je daleko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lampa kaže...

U Ve-mil-u su samo experti

SmijehSmijehSmijeh.....dobra
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 15:56 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan

Ve-mil. Definitivno u Osijeku i okolici.

S njima nikada nisam imao problema glede garancije, naručivanja dijelova a u zadnje vrijeme dosta toga već imaju i u Osijeku na lageru.

U Linksu sam bio prošli tjedan i zasad samo pohvale. Dečki su naučeni i spremni dati konstruktivan savjet za razliku od HGšrota ili Konikoma (Infokoma).

Svakako prije kupovine predlažem savjetovanje sa ekipom na forumu.

16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

kupujem u hg spotu. uzeo sam 2 kompa tamo i nikad problema. a on pojedninim djelovima da ne govorim kolko sam ih nakupovo.

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
16 godina
Vemil ili HG spot

Naravno Ve-Mil ...Jeftini , brzi i naravno blizu..Namigiva

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Tako je svejedno u kojem od njih kupujete. Ionako postoje 3 do 4 velika uvoznika od kojih svi uzimaju robu. HG spot se pretvorio u dućan bijele tehnike i koječega. Užasava me kada vidim da je preko pola centra pretvoreno u skladište veš mašina,pećnica,usisavača...

Osobno najviše volim kupovati u linksu no najbolje je pregledati sve i kupiti pojedine komponente tamo gdje su jeftinije. Kod vemila je online katalog totalno rasulo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Kako nadasve glupa tema...

Pa kupujem tamo gdje mi je najjeftinije, a ne tamo gdje sam čuo da je ok....

Bezveze je uopce o ovome diskutirati...

Da je Intelov proc e8500 sutra u hgspotu 999kn, pola vas koji pljuju po istom bi se taj dan nacrtalo tamo da ga kupe, ali i dalje bi se zalili kak ne valja, kaj je u biti licemjerno...

Vidim da se ekipa pali na ADM. Pa kaj vidite u tom ducanu osim cijena dobroga??? Ja sam imao sto problema s njima...em kasni isporuka, em im je asortiman nikakav, stanje na skladistu ravno nuli, pa se ipak kupuje tamo jer je jeftino. A znam jos gro ljudi koji su s njima imali problema...to vam je trgovina....boli njih ona stvar za vas...

Kupovao sam u velikom broju ducana robu, jer stvarno kupujem tamo di je najjeftinije. Znam kaj trazim, znam kolko to dodje, napisem si sifru i to dobijem...nikad nikakvih problema....

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sphynx kaže...

Kako nadasve glupa tema...

Pa kupujem tamo gdje mi je najjeftinije, a ne tamo gdje sam čuo da je ok....

Bezveze je uopce o ovome diskutirati...

Da je Intelov proc e8500 sutra u hgspotu 999kn, pola vas koji pljuju po istom bi se taj dan nacrtalo tamo da ga kupe, ali i dalje bi se zalili kak ne valja, kaj je u biti licemjerno...

Vidim da se ekipa pali na ADM. Pa kaj vidite u tom ducanu osim cijena dobroga??? Ja sam imao sto problema s njima...em kasni isporuka, em im je asortiman nikakav, stanje na skladistu ravno nuli, pa se ipak kupuje tamo jer je jeftino. A znam jos gro ljudi koji su s njima imali problema...to vam je trgovina....boli njih ona stvar za vas...

Kupovao sam u velikom broju ducana robu, jer stvarno kupujem tamo di je najjeftinije. Znam kaj trazim, znam kolko to dodje, napisem si sifru i to dobijem...nikad nikakvih problema....

Pozdraf...

slazem se Namigiva
16 godina

Kaj sad na kraju ?? u ve-milu ugrađuju ili ne konfiguracije koju kod njih kupiš ?

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Vemil.

Cool

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vemil uglavnom jer mi je bliže, imao sam reklamacija i stvarno su mi uvijek izašli u susret (nemrem se požalit, do sad), kupovao  rijeđe i u hg spotu bez većih problema.... Valjda imam malo sreće Cool!

17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

ve mil nije uopće u redu firma... npr. kupiš neku komponentu, skužiš da ti ne odgovara nakon 3 min kad se vratiš kod njih nedaju ti zamijeniti...i to je to onda se moš slikat.

Dok recimo HG uvažava povrat robe, ako ti nešto ne odgovara, bez ikakve pobune mijenjaju.

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 20:34 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vemil ili HG spot

Kupujem gdje je trenutno najjeftinije, što je rijetkost u ove dvije trgovine.

Relativno najviše stvari kupim u ADM-u.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice