Vemil ili HG spot

poruka: 152
|
čitano: 36.098
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Vemil, ali i Hardveraj je vrlo pristupacan cijenama

Death is not the end, she is a new beginning
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Vemil ili Marjur. Hg spot nikada komponente su im nekvalitetne i ne znaju ništa IDU U PROPAST

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Po meni je Vemil bolji izbor.....

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Nisam kupovao u Vemilu, mnogi moji kolege i prijatelji kažu da su dobri, ali zato sam kupovao u HgSpot. Nijedna komponenta (osim kučišta Smijeh i UPS-a) nije izdržala dulje od 3 mjeseca da se nije pokvarila. Kad bi se to pokvarilo, onda kasnije nisu imali to za zamijeniti (popraviti se NARAVNO nije moglo) pa sam uvijek morao uzimati zamjene, tj. druge proizvode iste cijene. Katastrofa. Uz to su nestručni i prije sam riješim problem nego bi ga oni ikada riješili.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil ili HG spot
Core2Duo2 kaže...

ve mil nije uopće u redu firma... npr. kupiš neku komponentu, skužiš da ti ne odgovara nakon 3 min kad se vratiš kod njih nedaju ti zamijeniti...i to je to onda se moš slikat.

Dok recimo HG uvažava povrat robe, ako ti nešto ne odgovara, bez ikakve pobune mijenjaju.

Ovisi od poslovnice do poslovnice! Meni su jedni i drugi ok (u Sisku)!
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

ja sam dobio komp iz hgspota i iskreno hahaha nie ostalo ništa unutra od hg-a sve sam zamjenio vemil je najači od njih još nikakvih problema nisam imo hardware radi ko da nikad ništa nisam dorađivo VIEMIL definitivno....
VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL VEMIL  VEMIL ......xd

Intel Core 2 Quad q6700 4x2.67GHz RAM 4GB Kingmax HDD HITACHI 500GB Radeon HD4670 512mb XP PRO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pa buraz moj nemreš dojt u dučan i uzet kaj ti se sviđa, prvo pogledaj doma kaj ti to treba i koja je to komponenta a onda u dučan na šoping moj savjet prvo gledaj na webu onda u dučan jer ovak na sljepo ič je bzvz zaj. je kad dođeš i odeš kući preznih ruku jer toga nea............
Intel Core 2 Quad q6700 4x2.67GHz RAM 4GB Kingmax HDD HITACHI 500GB Radeon HD4670 512mb XP PRO
16 godina
Vemil ili HG spot

vemil

prije sam čuo da je dobar, ali ga nije bilo u mom gradu. ali nedavno se i on otvorio i sve kupujem u njemu

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vemil ili HG spot

HG Spot mi je bolji izbor, ali oni u Dubravi su em nepristojni (nedaj Boze da posaljete zensku osobu da nesto kupi tamo), em im stanje robe ne odgovara sa cjenikom, em rade kao preko one stvari...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2009 23:36 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fearcontrol kaže...
pa buraz moj nemreš dojt u dučan i uzet kaj ti se sviđa, prvo pogledaj doma kaj ti to treba i koja je to komponenta a onda u dučan na šoping moj savjet prvo gledaj na webu onda u dučan jer ovak na sljepo ič je bzvz zaj. je kad dođeš i odeš kući preznih ruku jer toga nea............
 Pa zapravo možeš. Po nekim pravilnicima - kupiš nešto i ako ti se ne sviđa - vratiš nakon tjedan dana ili prije. Možda sam ja krivo skužio ili.,..
Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan

Moj savjet je da bez obzira što piše na njihovim cijenicima na internetu prije kupovine nazvati trgovinu telefonom i dogovoriti komponente, pa tek onda se zaputiti u kupnju. U Vemilu ako nešto trenutno nija na lageru dečki me nazovu čim to stigne dok drugdje baš i nemam takvu suradnju.

16 godina
neaktivan

vemil

17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Vemil. Povoljniji su i zaposlenici su pristupačniji i ljubazniji!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mainkic kaže...

Između ove dvije trgovine uvijek biram ve-mil, ali za sebe najrađe kupujem u linxu. U HGspotu uvjek "baš to nemaju", pa su komplicirani za reklamacije,  duže  se  čeka  na  kupljeno, a i osoblje se pravi previše pametno. Bar je tako u mom mjestu.

nije samo u tebe ...
17 godina
Vemil ili HG spot

Evo danas sam konačno pukao po šavu. Daklem, svoj Seagate .11 sam kao i većina reklamirao zbog kvara, još prije nekih 20tak dana. I osoblje premoćnog HGSPOTA mi je uredno uzelo disk, reklo kako drugi mogu očekivati u roku od7 do 10 dana, i kako sve skupa nema razloga za brigu. Naravno, osim što sam morao posuđivati diskove od prijatelja nebi li negdje smjestio svoju kolekciju.

10 dana je isteklo, poučen prijateljevim iskustvom zaključio sam da se ne isplati čekat "dok mi se oni ne jave", pa sam ja lijepo nazvao njih. Disk očekivano nije bio gotov, već sam dobio hladan odj** u stilu "što si ti očekivao, da je gotovo; to je tako slatko". Pa se isto ponovilo još 2 puta (svako treći dan) dok danas nisam otišao u dućan, budući mi je serviser dan prije rekao kako bi mi mogao dati neki drugi hard koji manje košta u zamjenu (samo je taj dan bilo prekasno da kontaktira zagreb, mada je bilo 14:45, a on radi do 16, a obe trgovine do 20 sati).

I tako danas ja dođem i kažem lijepo što se dogodilo jučer, oni mi slože neku kiselu facu i odu kao "pozvat Zagreb" (sve skupa se događa u Splitu).

I ja čekam i čekam i čekam dobrih 45 minuta. Naučio sam sve stalaže u dućanu, imam popis artikala u malom prstu. U međuvremenu sam čak i pitao par radnika što je s tim, i nitko ne kaže ništa, osim robotizirano "ako ste već rekli kolegi onda ok". I nakon te torture netko napokon dođe (ne isti onaj kojem sam se obratio na početku) te mi kaže da su u biti nazvali odmah ali su mi zaboravili reć. A priča je da su oni moj disk poslali u Zagreb, ali su ga oni "valjda krivo zaveli" tako da još nije provjeren jel radi ili ne, te mi stoga oni ne mogu dati drugi disk. Nakon 20 dana vozanja i 45 minuta štemanja zida glavom. Ja sam od šoka ostao bez teksta, samo sam muklo izašao.

Poanta priče (osim što želim da netko dijeli moju bol) je da se ja više u tom dućanu neću nikada pojavit, niti če se pojavit itko koga poznajem, niti če se pojavit itko od ljudi kojima ja radim servis/usluge. Znam da šteta nije neka (barem 5 skupljih konfiguracija mjesećno, mada ponekad i više od 10), al če mi zadovoljstvo biti barem te kupce okrenuti prema Linksu i Vemilu. Definitivno skuplje nego če mene doći drugi disk u drugoj trgovini; koji mi apsolutno netreba, ali su me natjerali da ga kupim. Njihov kad dobijem dobijem, al to če biti zadnji račun kojeg če mi izdat.

Why so serious???
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 13:39 (Cika Jova Zmaj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Heh.. dragi kolega, kako kaže moj prijatelj koji radi u tom HG-Spotu.. firma je u totalnom raspadu, nitko ne zna tko kome glavu nosi, lager "ne postoji", u prkasi cjeniku i popisu robe ne možeš vjerovati, pouzdanost dostave je nikakva... E, kad ti to kaže netko tko tamo radi, onda znaš koja je situacija.

Nije Ve-Mil puno bolji nažalost... oni itekako onih 45 dana servisnog roka smatraju realnim...

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vemil ili HG spot

Links pa Vemil pa HGspot, ali kod mene je samo HGspot tako da sam osuđen na njih.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

VeMil

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 13:55 (fanspeed).

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Heh.. dragi kolega, kako kaže moj prijatelj koji radi u tom HG-Spotu.. firma je u totalnom raspadu, nitko ne zna tko kome glavu nosi, lager "ne postoji", u prkasi cjeniku i popisu robe ne možeš vjerovati, pouzdanost dostave je nikakva... E, kad ti to kaže netko tko tamo radi, onda znaš koja je situacija.

Nije Ve-Mil puno bolji nažalost... oni itekako onih 45 dana servisnog roka smatraju realnim...

Ma nemam ja ništa protiv toga da lagera nema, i da se firma raspada. Nek se raspada u svoje vlastito slobodno vrijeme. Ali kad ih pitam koliko če trebat da mi dođe disk, neka mi lijepo kažu objektivnu procjenu, pa da sam odvažem dali da kupim novi jer mi hitno treba ili da čekam taj. Što god učinili, lagali me ili ne, ja ču taj disk dati na garanciju i čekati dok dođe, samo je pitanje dugoročno koliko ču ljut biti. A što se tiče raspada, nadam se da če se zatvorit što prije pa da netko korisnije iskoristi poslovni prostor.
Why so serious???
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Kolko ukupno dana čekaš HDD?

pitam zato što si tekst napisao žarom kao da ga već čekaš mjesec dana.

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 14:07 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

Kupovao sam i u jednom i u drugom, ali je bolje u  vemilu.

Ali sada sam osuđen na HG"šrot".

NAŽALOST.:-(

IP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Kolko ukupno dana čekaš HDD?

pitam zato što si tekst napisao žarom kao da ga već čekaš mjesec dana.

Disk čekam 21 dan umjesto 10, jedino da ga danas "ispravno zavedu" ja ga teoretski ne mogu dobit prije mjesec. Dok dođe na red za servis, dok ga pošalju iz ZG, jednostavno više nema smisla.
Why so serious???
16 godina
Vemil ili HG spot

Jedina 2 dućana u kojima sam kupovo su Optimum Computers i Diskont24,a imam i jedno pitanje : Jel kupovo neko preko Vemilovog Web shopa ? I ako je neko zanima me kak npr. ako za neku komponentu piše da je dostupna samo u splitu jel oni to pošalju iz splita u zagreb (na njihov račun) i onda dostave kupcu ? Za diskont24 stvarno nemam pritužbe uplatiš im novce na račun čim vide da je uplaćeno šalju robu i stiže brzo npr. uplatiš u ponedjeljak u utorak ti čovjek već doveze robu na kućni prag,a dobro je i to što se kod njih ne događa često da nemaju ono što želim.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

kupovao sam u hgspotu i sve je bilo ok dok mi graficka nije crkLa, i sad nazovem servis i kaze mi da vise nema u svakom hgspotu servis kao prije vec moram ic na drugi kraj grada u senso plus i onda jos cekat do 45 dana da se rijesi probLem a to mi je malo glupo jer sta cu mjesec i po bez graficke vec mjesec dana je proslo i jos nisu rjesili nista... sranjeee, ali sto se tice cijena HGSPOT je jeftiniji od ostali koliko uvijek vidim na nabava.net

Intel E2140 2x1.6Ghz, Asrock Wolfdale 1333-GLAN/M, 2x1gb Kingmax DDR2 667Mhz, Seagate-Maxtor 250gb 8mb cache + Seagate FreeAgentGo 250gb, Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card(Turbo), PIONEER DVD-RW DVR-111D. graficka riknuLa hehe sreca pa imam onboard VGA :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...
  Disk čekam 21 dan umjesto 10, jedino da ga danas "ispravno zavedu" ja ga teoretski ne mogu dobit prije mjesec. Dok dođe na red za servis, dok ga pošalju iz ZG, jednostavno više nema smisla.
  da, to je gadno kad sve šalju u servis u zg :(
čak i tu u zg procedura traje oko mjesec dana, a doneseš im ga direktno na vrata servisa....i sad još na to dok dodaš transport gore-dolje ...

Al moram priznati da sam imao reklamacija koje su bile riješene u roku jedne minute u HG-u. 
Only God (& mod) can judge me
16 godina

malo offtopica: iako je ovo tema o vemilu i hgspotu, moram pohvaliti adm jer sam danas kod njih online naručio slušalice ( koje nisam mogao nabavit vemilu ili hgspotu nakon brdo upita i jer im je ponuda mizerna ) i stvarno su bili brzi na odgovorima i još su ih poslali danas!

sve pet što se tiče adm-a za sad , jer samo neugudna iskustva imam s dotičnim dvojcem (hgspot/vemil)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

I jedno i drugo...u stvari prije Vemil nego HG al dobro...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vemil ili HG spot

ve-mil i protis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vemil ili HG spot

Drzite se podalje od Hgspota, moze vam se desiti lako da cekate zamjenu graficke kartice ravno do zakonskog roka. Procitao sam zalosnih primjera iznad sto se tice hgspota, i nazalost u sve te price vjerujem zbog svog osobnog iskustva.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil ili HG spot

U vemilu u Rijeci sam bio par puta

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice