Pc4u-lokacija

poruka: 8
|
čitano: 4.142
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pc4u

Pozz! Danas je buraz bio u Varaždinu i tražio taj dućan al ga nije mogao naći. Dali taj dućan još uvijek postoji,ako da gdje se točno nalazi? Hvala !

Link dućana :http://www.pc4u.hr/

And Justice For All....... Metallica Forever!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 19:10 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pc4u
A jeste li razmislili da nazovete?
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
RE: Pc4u
EnlightenedPhoenix kaže...
A jeste li razmislili da nazovete?

ili naručite preko interneta?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
Pc4u-lokacija

postoji još uvijek,ali to ti je dučan isljučivo da naručuješ prek neta!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:19 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Pc4u-lokacija

Franje Galinca 1c negdje sam to pročitao neznam di.Nisam provjerio dali je tamo ali mora biti evo i slike: http://img593.imageshack.us/img593/3112/81405054.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:29 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pc4u-lokacija

evo link ali dućan je isključivo da kupuješ prek neta i onda šalju poštom.to znam jer sam htel kod njih kupiti monitor i dojti do njih  po njega,ali mi je tip odgovoril da su oni isljučivo internet trgovina makar sam udaljen od te ulice tri minute.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Pc4u-lokacija
nije istina da rade isključivo prek neta. kad sam ih zvao reko sam im da ne želim platiti dostavu jer živim u varaždinu, pa mi je tip rekel da si mogu sam podići robu ako želim ili ako ne mogu da će mi dostaviti. kupil orinkove tinte za canon. vidil sam da ima neke pos terminale. znači da ide i na kartice.
17 godina
neaktivan
RE: Pc4u-lokacija
codeman123 kaže...
nije istina da rade isključivo prek neta. kad sam ih zvao reko sam im da ne želim platiti dostavu jer živim u varaždinu, pa mi je tip rekel da si mogu sam podići robu ako želim ili ako ne mogu da će mi dostaviti. kupil orinkove tinte za canon. vidil sam da ima neke pos terminale. znači da ide i na kartice.

to je webshop a to kaj su ti dopustili da dojdes kod njih po tinte to je druga stvar.pa pošto se može platiti roba prek interneta i kreditnom karticom vjerovatno i zato imaju pos terminale i piše ti na njihovoj stranici da je moguće plačati robu i prilikom dostave sa kreditnom karticom ako si iz varaždinske ili međimurske županije.link

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 12:57 (jura).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice