Molim pomoc oko programa koji pretvara sliku u crtez i molim njegovo ime please hel.p
Program koji pretvara sliku u ctrez
- poruka: 23
- |
- čitano: 23.730
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sketchup
tnx
Posalji mi starnicu ili potpuno ime programa samo mi tamo u googleu nade google sketchup pa onda please help aj molim te
Pliz zar nitko nezna na cjelom forumu molim pomoc oko ovoga
Al ima neki drugi koji ima samo tu osobnost kolko ja znam
Neznam al ona postaje crtez kao da je crtan olovkom ili neznam temperom bojicama i tako.
Al plizz moze neko pomoći
Photoshop.
To se radi sa filterima.
Misliš bitmap u vektore? Corel trace ili adobe illustrator onda.
Pozdrav,
ako mislis na pretvorbu iz rastera (obicne slike koja gubi kvalitetu pri uvecanju) u vektorski crtez (slika koja se moze povecati bez gubitka kvalitete), probaj portrace. Meni je radio najbolje od svih koje sam isprobao.
edit: ne, krivo sam te shvatio, to mozes raditi s filtrima u photoshopu ili s besplatnim programom photofiltre
FB
Za to što ti treba dovoljan je Paint.NET i funkcija Pencil Sketch.
Misliš slike prebacivati u ASCII tekst, ak da onda je ime tvog problema ASCII Art Generator. Jawohl!
Ak si početnik biti će ti dovoljna i besplatna verzija programa Photo to Sketch 3.51, ak nisi onda konačni odgovor je Photoshop. Jawohl!
Misliš slike prebacivati u ASCII tekst, ak da onda je ime tvog problema ASCII Art Generator. Jawohl!
Ne ono je bas pretvori u sliku crtanu olovkom
Ok hvala na svemu
Photo to Sketch 3.51, to je program koji ispunjava ono što tražiš - pretvara slike u slike crtanom olovkom. Jawohl!
To možeš uraditi u photoshopu.
photoshop>filter>sketch...
Kako mogu napraviti ovo što je na ovoj slici napravljeno?
Kako mogu napraviti ovo što je na ovoj slici napravljeno?