Fotografije na CD-u

poruka: 6
|
čitano: 3.437
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nevidljive fotografije na CD-u

Imam jedan veliki problem sa fotografijama snimljenim na DVD-u. Fotografije su snimljene na DVD ali ih nemogu prebaciti na komp, tj. prebaci mi 1/3 fotografija i ondstane,cjeli komp se zablokira. Komp očitava i njihovo ime i veličinu ali ih neće otvorit.DVD nije oštećen i pokušao sam sa Roadkil's Unstoppable Copier ali ista stvar. Neznam šta da radim jer su mi slike važne (kopija slika sa starog harda koji je krepao)!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fotografije na CD-u

Meni se slično dešavalo sa starim BUG DVD-om. Komp nije reagovao na vanjske

podražaje sve dok ne bih izvadio DVD...

Možda je ideja glupa, ali šta misliš da pokušaš napraviti .iso DVD-a sa Ashampoo Burning

Studiom 6 Free (ima specijaliziranih programa, Poewr ISO na primjer, ali ovaj je besplatan...).

Možda upali Osmijeh

Ili da podatke probaš izvući nekom recovery aplikacijom koju će neko drugi preporučiti jer se 

tim stvarno nikad nisam bavio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Fotografije na CD-u

Probaj na nekom drugom racunalu dal hoce prebaciti.

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
neaktivan
Fotografije na CD-u

Nažalost ništa od predloženog ne pomaže Plač, ako ima netko nekakvu drugu ideju .

0 0 hvala 0
17 godina
Fotografije na CD-u

Koju gresku ti izbaci prilikom kopiranja?

Da li si ti przio taj dvd ili netko drugi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 12:52 (Sint1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fotografije na CD-u

s kojim alatom si pržio s njim probaj i pročitat DVD. Naravno, doobro očisti medij, jedan otisak prsta može pravit problem, probaj ISO buster za recovery i konačno, kad ništa nije od ovoga upalilo, prebacuj jednu po jednu fotografiju- možda neke spasiš

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice