Free cyber cafe software ?

poruka: 1
|
čitano: 2.599
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Free cyber cafe software ?

Raja pomagajte molim vas!!!

Nedavno sam otvorio jedan manji Internet klub i Play Station igraonu ( 7 računara ). Za evidenciju naplate i kontrolu računara koristio sam “MyCyberCafe”, profesionalni softver koji postoji već duže vrijeme i uvijek je bio besplatan. Ovim programom, sam bio prezadovoljan i čak sam mu posvetio jedan članak na svom sajtu

http://www.enter.game.ba/best-of/231-mycybercafe-najbolje-besplatno-profesionalno-softversko-rjesenje-za-vas-internet-klub

Međutim, prije nekoliko dana kada sam pokrenuo program, pojavi se prozor na kojem piše da je to trial verzija koja će raditi još mjesec dana i ako želim nastaviti koristiti softver moram kupiti licencu! Licenca za 7 računara je 196 Eura! Tolko para za softver meni je zaista previše! Dok pokrijem sve troškove koje imam, struja, kirija, rata kredita itd ..., jedva mi ostane nešto malo sirotinje, još sad i za program 400 KM, - propo bi ko Grčka.

Programi ovog tipa koje sam pronašao na netu su većinom komercijalni, i veoma skupi za naše standarde. Oni besplatni su veoma loši i ne mogu nikako zadovoljiti moje potrebe!

Pa ako neko zna za neki dobar a besplatan program, ili da nije puno skup, ili ako se može naći negdje krekovan ili bilo kakva druga pomoć i savjet bi mi dobro došli. Ili, ako već moram kupiti program, koji program da kupim,  i tako to!?

Znači svaki savjet i prijedlog su dobro došli!

Unaprijed zahvaljujem svima koji budu dobre volje i pomognu!

adi
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 18:18 (_mask).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice