D-Link AirPlus G DWL-G122 wireless USB apater

poruka: 14
|
čitano: 11.387
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

eto ga...

iz naslova vidite koji adapter imam...

da odmah odem na problem, inst sam SP3 (ne odmah sto sam windowse reinstalliro nego dan poslije kad mi je javio da ga mogu skinut) i sad mi se nece pokrenut D-Link AirPlus Utility... kaze error

The procedure entry point apsGetInterfaceCount could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll

izbriso sam softver i drivere i ponovo inst ali opet isti problem se javlja...

zna li ko to rijesit jer mi taj program stvarno treba jer cu inace imat connection interupted u igrama -.-

hvala :D

0 0 hvala 0
16 godina
RE: D-Link AirPlus G DWL-G122 wireless USB apater

skini s službene stranice drivere za adapter, ali revision c. Nadan se da će ti proradit, meni radi bez problema

17 godina
neaktivan

yay...

ne radi jer imam revision c...

EDIT:

jeli mogu isklj nekak da mi ne trazi svakih 3 min nove mreze... jer nis ne bu naso a to me unistava u igrama...

napravio sam one BAT fajlove koji su pisali u BUG-u za gasenje te windows usluge ali ako ju zgasim nemrem se spojit jer mi utility ne radi...

pa ako nekak u registry-ju mogu zgasit taj search ili ga stavit da trazi svakih 24h??

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 13:24 (Hunt3r).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako ima neko ovaj adapter i SP2 ako mi moze poslati wlanapi.dll fajl jer sam shvatio da mi je SP3 to prebriso nekim svojim shitom od kojeg nemam koristi...

hvala :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://rapidshare.com/files/180012599/wlanapi.7z.html (kopiraj u system 32)

evo ja imam sp3 i isto taj dlink i sve radi u redu radi mi internet po 2 dana bez gašenje

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm...

meni opet ne radi...

mozda trebam restart komp ali mi to nije opcija jer mi nema nikog da mi ubaci password jer ga imam na biosu -.-

EDIT:

meni isto taj adapter radi ali meni softver ne radi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 14:29 (Hunt3r).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene nikad nije zezalo ni na sp1 ni 2 ni 3

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

ah eto, pretpostavljam da trebam restart kompa...

sad sam iz foldera jednog (pronaso sam to na netu) skopirao taj bivsi wlanapi.dll velicine 140kB (ovaj moj je bio 65) pa cemo probat restart kompa kad mi se starci vrate pa javim :D...

wish me luck ^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ah, nista :(...

nema koristi...

al sam skuzio da mi ne iskace koneksn interapted tak da mi taj softver ni ne treba :D... samo me sad muci kaj imam 2 errora kaj iskacu pri dizanju prozora -.-

hvala svima :D

0 0 hvala 0
17 godina

Evo, imam i ja jedan problem/pitanje u vezi navedenog adaptera pa da ne otvaram novu temu....

Kada ostavim da mi se nešto skida preko noći, ujutro vidim da je adapter isključen i windowsi izbace poruku da je wireless mreža nedostupna, ne može se spojit i sl.

Wireless mi je uvijek spojen kad radi komp i po danu nikad nije bilo problema, komp zna radit po cijeli dan.

Ima li netko sličan problem i znate li u čemu bi mogao biti problem?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adoon kaže...

Evo, imam i ja jedan problem/pitanje u vezi navedenog adaptera pa da ne otvaram novu temu....

Kada ostavim da mi se nešto skida preko noći, ujutro vidim da je adapter isključen i windowsi izbace poruku da je wireless mreža nedostupna, ne može se spojit i sl.

Wireless mi je uvijek spojen kad radi komp i po danu nikad nije bilo problema, komp zna radit po cijeli dan.

Ima li netko sličan problem i znate li u čemu bi mogao biti problem?

ja sam s vistom imo sličan problem svako malo bi me diskonektiralo

17 godina

Kod mene je XP Pro SP3, isključeni su screen saveri, standby monitora, diska i slične stvari.

Maloprije sam instalirao nove drivere, vidjet ću večeras hoće li riješit problem

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ces drivere za revision c imam s cd-a
zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao prvo pitanje ?

Da li imaš konekciju s Internetom odnosno dali ti u donjem dijelu taskbara stoji ikonica aktivnog wireless signala.

Ako stoji i imaš konekciju s INTERNETOM nemaš brige. Instaliraj CCleaner i onemogući ANIWZCS2 Service i D-Link - Air Plus G pokretanje s računalom. Naime nakon instalacije XP SP 3 dolazi do preflekavanja wlanapi.dll koje imaju i D-Link i SP3. Za ovaj propust su isključivo odgovorni iz Microsofta jer je D-Link davno prije objavio svoj softwer za bežične mreže. Ja sam kontaktirao oba prizvođača u svezi ovog problema i ni odjednog nisam dobio jasan odgovor, odnosno jedni na druge prebacuju odgovornost. Za kraj, ako nemaš konekciju s Internetom javimi mi se porukom jer i zato ima rješenje.   

damirkoberko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice