Wirelles USB kartica 500mW alpha ili gsky(iskustva

poruka: 7
|
čitano: 4.069
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Molim vas da mi malo pojasnite o tim jačim karticama(alpha:http://www.amazon.com/Alfa-500mW-Wireless-Card-A500N/dp/B00286CNKO ili gsky:http://www.amazon.com/Alfa-500mW-Wireless-Card-A500N/dp/B00286CNKO 500mW ili 1W) njihove mogućnosti,i vaša iskustva s njima.Malo sam googlao i naišao sam na to,da što su puno jače od običnih kartica ne znači puno zato što ruteri na koje se spajaju nemaju takve jake antene. Molim vaša mišljenja i iskustva.

Inače treba mi za spajanje na nekih 150-300 m.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ajmo ljudi,molim vas,bilo šta što bi pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 15:33 (nitar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A cuj... neki kazu da su sa njom hvatali D-Linkove i ostale ADSL rutere na par kilometara. Jel istina ili ne... neznam. Jaka kartica i omnica malog pojacanja i nije najsretnije rijesenje. Probaj.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 15:50 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da malo osvježim temu i upitam nešto.

Vidim da tih kartica ima na tone po ebayu pa me zanima kakva je situacija sa naručivanjem tj. da li ima problema sa carinom?

Mislim na to da nebi tražili kakvu potvrdu od Hakoma i slično.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Wirelles USB kartica 500mW alpha ili gsky(isku
F1-IVO kaže...

Da malo osvježim temu i upitam nešto.

Vidim da tih kartica ima na tone po ebayu pa me zanima kakva je situacija sa naručivanjem tj. da li ima problema sa carinom?

Mislim na to da nebi tražili kakvu potvrdu od Hakoma i slično.

Da i ja razmatram da narucim Kasens, Alfu ili neku wifisky od 2000mw. Znam da je frend narucio alfu s 9dbi antenom a morla je nazad za USA . Hakom nije htio dati dozvolu za uvoz . 

Ako budeš naručivati , naruci bez kutije , po mogučnosti s antenom od 5dbi. To ce proci carinu, a cim vide da je kutija odmah otvaraju i traže racun s ebay (najmanji problem samo isprintaš)  i Hakom dozvolu (big problem, koju nema šanse da dobiješ jer sve što je preko 200mw nema šanse da uđe u hr. jako jako su strogi) .  

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 14:49 (d.ivic).
16 godina
neaktivan
d.ivic kaže...
Da i ja razmatram da narucim Kasens, Alfu ili neku wifisky od 2000mw. Znam da je frend narucio alfu s 9dbi antenom a morla je nazad za USA . Hakom nije htio dati dozvolu za uvoz . 

Ako budeš naručivati , naruci bez kutije , po mogučnosti s antenom od 5dbi. To ce proci carinu, a cim vide da je kutija odmah otvaraju i traže racun s ebay (najmanji problem samo isprintaš)  i Hakom dozvolu (big problem, koju nema šanse da dobiješ jer sve što je preko 200mw nema šanse da uđe u hr. jako jako su strogi) .  

Ma ne treba meni od 2000mW. Od 500 bi bila ok.

Probat ću se informirat u Carini.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
13 godina
neaktivan

Ma ne treba meni od 2000mW. Od 500 bi bila ok.

Probat ću se informirat u Carini.

Carina ti nema ništa s tim. kontaktiraj Hakom , carina ti samo može naplatiti carinu , a ta jedna wlan kartica po cijeni prolazi carinu bez problema. ali moraš da doneseš dozvolu od Hakom koju moraš platiti 200kn . A dozvolu nečeš dobiti za 500mw karticu.

Sva wlan oprema , aktivna , kartice i ruteri koja se želi uvesti zahtjeva Hakom dozvolu, a tu su jako jako strogi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice