Spajanje preko LAN-a

poruka: 10
|
čitano: 2.885
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Spajanje preko LAN-a

htio bih se sa frendom spojit preko LAN kabela...sad me zanima jel se to samo usteka jedan dio u moj komp, jedan u njegov i sve radi ili je potrebno jos nesto instalirat/izmjenit net postavke/nesto trece?

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
Spajanje preko LAN-a

ako su dva kompa samo moze se direkt spojiti jedan kraj kabla u tvoj komp drugi u njegov, za vise kompa trebas imati switch/router, eventualno budes moral izmeniti tcp/ip

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spajanje preko LAN-a

spajamo se samo ja i on...jel taj kabel mora u komp ili u router?

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
Spajanje preko LAN-a

ako su samo 2 kompa netreba u router moze direktno komp, ali onda nemas internet a ako u router oba ustekate imate net, ali lan bude funkcioniral na oba nacina

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 23:39 (Aki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spajanje preko LAN-a

a koje bi postavke morao mjenjati u tcp ?

0 0 hvala 0
17 godina
Spajanje preko LAN-a

mozda nista ako ti je obtain ip i dns na automatic, mozda budes morao brojeve neke izmijeniti, ovisi ti o routeru koji imas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spajanje preko LAN-a

puno hvala na brzim odgovorima...mi kad cemo se spojit ne namjeravamo bit na net-u nego sam igrat igre preko LAN-a...znaci, ako ne zelimo biti na net-u samo ustekamo kabel u moj komp i njegov i deri, ako ipak zelimo na net moramo mjenjat postavke...jel sam dobro skuzio?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spajanje preko LAN-a
GeForce kaže...

znaci, ako ne zelimo biti na net-u samo ustekamo kabel u moj komp i njegov i deri, ako ipak zelimo na net moramo mjenjat postavke...jel sam dobro skuzio?

prvi dio tocan, ako zelite na net trebas imati dva lan kabla i svakoga u router ustekati i mozda eventualno neke brojeve promijeniti ako bude trebalo
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje preko LAN-a
Tebi treba crossover kabel. Samo ga ukopčaš i umreženi ste vas dvojica.
Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!
17 godina
neaktivan
Spajanje preko LAN-a

puno hvala...dobio sam odgovor na pitanje, stoga moze lock

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice