Problemi sa turistima za online gaming

poruka: 4
|
čitano: 1.061
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problemi sa turistima za online gaming

Imam problem sa doma sto nemogu igrat online dotu 2 jer mi turstu koriste internet a neznam kako im limitirat internet. Pa me zanima ako bi bolji router uspio rijest taj problem da se nakako isprogramira da ja imam kontantni internet bez da mi se dize i pada konstantno. ako ima netko strucan za takoves stvari neka mi preporuci neki router ili softwer kojim bi rijeso problem. Internet je 20 M/bit-ni

Zahvaljujem unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 17:32 (Bloody_Baba).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problemi sa turistima za online gaming
Bloody_Baba kaže...

Imam problem sa doma sto nemogu igrat online dotu 2 jer mi turstu koriste internet a neznam kako im limitirat internet. Pa me zanima ako bi bolji router uspio rijest taj problem da se nakako isprogramira da ja imam kontantni internet bez da mi se dize i pada konstantno. ako ima netko strucan za takoves stvari neka mi preporuci neki router ili softwer kojim bi rijeso problem. Internet je 20 M/bit-ni

Zahvaljujem unaprijed.

Nabavit router na kojem se može limitirat po interface-u brzina pa napraviš da se gosti spajaju npr. preko WLAN-a i na WLAN limitiraš brzinu.
Koji router ovisi o tome koliko se misli uložit.

A moje mišljenje je da bi ovima što iznajmljuju sobe turistima na svakakvim (čitaj malim) brzinama interneta i onda se čude što im je internet spor zabranio pristup internetu kompletno :) Stvarno ne znam što si očekivao, da kad se turisti spoje na net pa kad krenu face, instagram i slične gluposti da nećeš to osjetit na cca 20Mbps (i to ovisi na koliko si stvarno spojen)

14 godina

Samo problemi s tim turistima... Em se opijaju, em rade nered, em stvaraju guzvu, em nam zagusili mobilne mreze a sad jos i ljudi nemogu normalno igrati online preko fiksne veze. Treba sve to doma poslat. 

10 godina
neaktivan

Je mi mozes dat prepuruku nisam bas u tome cijena nije bitna bitno mi je da ja sebi mogu stavit da mi je 10 Mb na mome kompjuteru ako je to ikako moguce sa boljim routerom

Razmisljao sam o ovom routeru pa me zanima ako on to moze

https://www.asus.com/Networking/RT-AC1200G-plus/

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 18:15 (Bloody_Baba).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice