Preporuka routera do 300kn

poruka: 3
|
čitano: 1.321
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka routera do 300kn

Dakle počnimo ovako:

Imam Siemens Gigaset SX 763 WLAN na T-Comu sa MaxTV-om. Imam problema sa routerom jer svako malo gubi vezu. Zato sam odlučio kupiti novi router koji mora imati WLAN (WiFi).

Trebam neki WLAN router do 300kn iz Linksa,Protisa,ADM-a ili eBay-a. T-Com je na Annex B kanalu.

Još me zanima kako bi to sve radilo jer imam MaxTV pa neznam kako bi se on slagao sa routerom.

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Preporuka routera do 300kn
lzgr kaže...

Dakle počnimo ovako:

Imam Siemens Gigaset SX 763 WLAN na T-Comu sa MaxTV-om. Imam problema sa routerom jer svako malo gubi vezu. Zato sam odlučio kupiti novi router koji mora imati WLAN (WiFi).

Trebam neki WLAN router do 300kn iz Linksa,Protisa,ADM-a ili eBay-a. T-Com je na Annex B kanalu.

Još me zanima kako bi to sve radilo jer imam MaxTV pa neznam kako bi se on slagao sa routerom.

Nazoveš službu za korisnike prijaviš kvar,i oni ti trebaju doći kuči da bi ustanovili da je router otišao i oni ti ga zamjene,tako su meni s ZyXELA na Siemensa zamjenili,razlog prekidanje neta i tv-a.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka routera do 300kn

imam isti router ko i ti i nikad problema s njim. Da možda kontaktiraš t-com, možda je greška na liniji a ne u routeru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice