D-Linkov usb od T-Coma i Delay kod igara

poruka: 6
|
čitano: 1.178
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, 

znaci, koristim siemensov gigaset wlan modem, u kuci mi je jedno racunalo spojeno lan kablom, a drugo soba dalje sa dlinkovim usbom koji se dobiva u sklopu Tcoma kod wlan paketa..

Okorjeli sam igrac fpsa, te na svome racunalu koji je spojen na wlan usbu, svakih 15te ili 20te sekunde u igri dobijem delay od 1 do 2 sekunde, isto se dogadalo i u WoW.

Ovo se nije dogodilo tek sad, ali pun mi je kufer vise to trpit. Kod nikog nisam naiso na slican problem, znaci, meni veza ne pukne, nego dobijem delay od 1 do 2 sekunde svakih 15- 20 sekundi te se sve opet nastavi

u normalnom redu.  NPR.  Trcim i najednom dobijem delay od 2 sekunde, te lik trci na mjestu, ili jednostavno stoji, te nakon 2 sekunde opet sve proradi, i tako u nedogled.. 

Zvao sam T-com no ponasaju se prema meni kao da neznam nista o internetu, a koristim ga 5 godina,te znam rukovat sa modemima i slicnim glupostima.

Bio bih zahvalan kod svakog savjeta ili pomoci, Hvala 

-Jax

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kratko i jasno:

Wireless nije za gaming...

Kabel je kabel, a wireless nikad nece bit ko dobar stari UTP kabel, niti ima koji nacin da se popravi tvoj problem. O latencijama da ne govorim, cak i da nabijes wireless karticu na antenu od routera nece ti pomoc, a u pucacinama je svaka milisekunda bitna. Moja preporuka: provuci kabel do kompa pa makar visil na lusteru...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: D-Linkov usb od T-Coma i Delay kod igara

Sve ja to razumijem, ali uzet cu ciste primjere gdje je to i moguce, znam dosta ljudi koji to prakticiraju sa wlanom i nemaju delayove, na ovom racunalu mi je vazno samo odigrati normalno, nije mi bitna mili sekunda vise manje, ali ovo je delay od par sekundi, koji se ne dogada stalno, internet valja, brzina valja , ali nekuzim zasto bas kad sve radi, dogodi se delay, te kad zavrsi opet je sve normalno.

17 godina
neaktivan

A gle, razloga moze bit miljon, ne moze ti niko sad napamet rec kak to popravit. Jedino kaj ti mozes probat je stavit neku drugu wireless karticu ili router. Ako mozes bar posudi od nekog wireless karticu pa probaj onda... I jos jedna stvar, probaj pingat router sa 1000 paketa ili vise

"ping IP_ADRESA -n 1000", naravno zaustavi sve download-ove i po mogucnosti ugasi drugi komp spjen na net, pa prati ping i pogledaj jel imas timeout-ova...

BTW: ove D-link kartice nisu bas nekaj kvalitetne, a zna dosta i pucat veza, zasad sam imal najbolja iskustva sa Netgear i Trendnet karticama.

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Probaj isključit zero configuration u servisima. Probaj druge drivere.

Nemaš ti nikakav delay nego ti jednostavno veza stane, tako se i meni dešavalo. Tako svakih cca 30 sekundi mi je veza "pucala", imam program koji prati promet i vidio sam da je svakih pola minute (skido torrente i sa servera) promet jednostavno padne na nulu i tako sekundu bude pa nastavi. Pošto imam još kompova sa Wlan karticama, uzeo sam karticu iz drugog kompa i sa njom se to nije dešavalo. Problem sam riješio tako da sam provukako kabal. Ti bi trebao probat sa drugom WLAN karticom, ako ti se neda kabal provlačit.

Ja sam imao Canyon WF511, svi kažu radi im super ali meni nije radila. Kako sam reko probaj posudit neku karticu, ili samo drivere druge.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: D-Linkov usb od T-Coma i Delay kod igara
ja sam isto imao takav problem...i neznam kak se to rjesilo...ovisi o milijun cimbenika.a ja sam cini mi se samo malo priblizio komp ruteru tako da je bio bolji signal.
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice