Televizor i Monitor Problem

poruka: 15
|
čitano: 4.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Mogli ste već vidjeti da sam kupio MSI GTX 460 grafu i spojio sam još i na nju full hd televizor ( 1920x1080) a monitor mi je 1680x1050. I odišao sam u windows i stavio duplicate screen, i dobro to sve radi ali sada imam problem kada je monitor nije full hd a televizor je. Otišao sam u kontrol panel od Nvidie i ima tamo opcija da se namjesti za svaki posebna reza ali dok pokušam piše da TV ne podražava 32,16 ili 8bit Ne znam šta da ucinim. Svaka pomoc dobrodošla {#}

U panelu pod LG nema 1920x1080 pa moram otici custom resolution.

televizor je LG LH7000

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oprostite za double post, sada sam pod HDMI input na tv-u stavio PC i slika je sada normalna od ruba do ruba sve se vidi lijepo ali opet nije 1920x1080 nego u Nvidia panelu piše da je to 1680x1050 pa ne znam sada stvarno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ej da te pitam koji si tv kupio tj koji tv imaš spojen na komp.

rezolucija, model i cijena?

dali si zadovaoljan sa slikom i rezolucijom na tv-u?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Televizor i Monitor Problem
zoki07 kaže...

ej da te pitam koji si tv kupio tj koji tv imaš spojen na komp.

rezolucija, model i cijena?

dali si zadovaoljan sa slikom i rezolucijom na tv-u?

LG LH7000 imaš na njemu 4 HDMI utora, FULL HD, ima MPEG4 tuner a ipak je to LG srednja klasa ono pa crna boja bas i nije skroz crna nego pozadinsko osvjetljenje malo smeta ali tko voli neka izvoli. Platio sam ga 5 000kn 5.03.2010 u ADM-u

15 godina
neaktivan

Ako ti je na duplicate, ne možeš imati različite rezolucije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vjerovao ili ne uspio sam sloziti sa duplicate. Na tv-u pise 1920x1080 a na kompu 1680x1050 sve radi kako treba
15 godina
neaktivan

Cool. Zašto ja nikad ne uspijem napraviti nešto što pobija zdravorazumsku logiku? {#}

14 godina
neaktivan

dali si zadovoljan sa teklom i rezolucijom :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa rezolucijom jesam ipak je to najveca moguca, telka je isto dobra ima dosta priključaka
15 godina

Ja sam isto novajlija u nevidija svijetu pa mi malo fali dobri stari CCC...

Kako da kopiram desktop na oba monitora, a da zadržim različite rezolucije? (ovo je kod ATIja laganica)

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Kako da kopiram desktop na oba monitora, a da zadržim različite rezolucije? (ovo je kod ATIja laganica)

ja sam otisao u windows 7 desni klik na desktop screen resolution odabrao sam duplicate desktop i to sve radi ( barem bi ti trebalo ). I sad ako imas FULL HD monitor i FULL HD TV nece biti problema. automatski bi trebao prikazati full hd na oba.

a ako imas ko ja monitor 1680x1050 a tv 1920x1080 onda odes u nvidia control panel - change resolution - i trebalo bi ti pisati monitor i televizor kao da je prepoznao 2 uređaja. Pod monitor odabereš njegovu nativnu rezoluciju i za za tv isto tako.

Meni prvi nije htjeo prebaciti na tv-u 1920x1080 zato jer na Tv-u nisam pod HDMI 2 stavio da je PC.

14 godina

ja isto imam monitor 1680x1050 i full hd tv. kad stavim na dupliciranje onda mi oba dva ekrana rade na 1680x1050. jedino kada odaberem samo tv onda radi na punoj rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
J3ckYYY kaže...
Mr. Fugitive kaže...

ja sam otisao u windows 7 desni klik na desktop screen resolution odabrao sam duplicate desktop i to sve radi ( barem bi ti trebalo ). I sad ako imas FULL HD monitor i FULL HD TV nece biti problema. automatski bi trebao prikazati full hd na oba.

a ako imas ko ja monitor 1680x1050 a tv 1920x1080 onda odes u nvidia control panel - change resolution - i trebalo bi ti pisati monitor i televizor kao da je prepoznao 2 uređaja. Pod monitor odabereš njegovu nativnu rezoluciju i za za tv isto tako.

Meni prvi nije htjeo prebaciti na tv-u 1920x1080 zato jer na Tv-u nisam pod HDMI 2 stavio da je PC.

Meni je podešeno na tv-u da je taj HDMI PC i normalno ide u full HD rezu kad koristim opciju extend desktop. Ali kad želim imati isti desktop na primarnom i na tv-u - kuki. Tv ostane u nativnoj rezi monitora (1680). I miss ATI {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan

i ja isto žalim za svojom ATI-em HD4850  vrisnula je memorija {#} ali dobro složio sam i tu tako da

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitor Problem

Ovako imam monitor modela: DX-787

Proizvođač: ProView Technology

Proizvod: 17" monitor Pure Flat- silver/black

Ion je počeo malo titrati od dna monitora i sve više i više se širio sa ga malo amaknem on se poravi i jos malo titra i nakon nekoga vremena skroz je titrao.

Ako tko ima riješenje molim ga neka kaže!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice