Samsung Sync Master 720N monitor

poruka: 4
|
čitano: 3.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem sa gore navedenim modelom samsungovog monitora.Na sredini ekrana mi se pojavi opcija(kao neka markica) brightness ona iz menija o podesavanju svetlosti monitora i tako to koja nece da mi se skloni sa ekrana,pise da je brigtness na 100 % i samo ostane.Nekada mi se skloni na 2 min ali se brzo potom vrati.Dok ga nema dugmici na monitru rade,ali cim se pojavi oni ne reaguju.Ne znam sta da radim i kako da ga sklonim,pa bih zamolio sve koji znaju nesto vise da mi ostave poruku ove.HITNO JE!!!Hvala vam unapred!

Arsenije
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naime imam gore navedeni monitor.Sada preko bozićnih praznika malo sam vise bio na racunalu(oko 4 h na dan,ali ne u komadu).Primjetio sam da su me pocele boliti oči.Pa ako ima ko gore navedeni monitor da mi kaze jel on previse zrači,ili se to  meni samo učinjava.Monitor je star 4 godine.Bio je na servisu(tipka se pokvarila).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Sync Master 720N monitor
Dolu kaže...

Naime imam gore navedeni monitor.Sada preko bozićnih praznika malo sam vise bio na racunalu(oko 4 h na dan,ali ne u komadu).Primjetio sam da su me pocele boliti oči.Pa ako ima ko gore navedeni monitor da mi kaze jel on previse zrači,ili se to  meni samo učinjava.Monitor je star 4 godine.Bio je na servisu(tipka se pokvarila).

Smanji "brightness", odnosno svjetlinu monitora na neku tebi ugodnu razinu. Probaj kalibrirati monitor ako već nisi, Windowsi 7 imaju poseban alat za to.

Odmaraj oči koliko možeš ako radiš u komadu nekoliko sati.

Pogledaj da ti je rasvjeta adekvatna, ali da ne "tuče" direktno u monitor (bez obzira na anti-gare premaze...) i da ti ne tuče u oči.

Svi ti faktori, a i oni koje nisam spomenuo zajedno doprinose  (ne)ugodnijem radu na PCu.

15 godina
neaktivan
RE: Samsung Sync Master 720N monitor

Imam windows 7

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice