Samsung 2443nw

poruka: 3
|
čitano: 2.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Samsung 2443nw

šta mislite o ovom monitoru?

htio bi si uzet neki novi, a da ima 1900×1200 ili vecu rezu, a da nije preskup

link:http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+24%27%27+LCD+SAMSUNG+SM+2443NW%2C+5ms%2C+300cd%2Fm2%2C+20000%3A1%2C+D-Sub%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=100332403&id_artikl=100.332.027

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung 2443nw
Evo moj komentar ti je u postu...
Janbo
17 godina
neaktivan
Samsung 2443nw

Evo kupio sam danas ovaj monitor, potpuno nevezano uz BUG. Prije svega mislim da mu opis baš nije potpuno točan (ili su oni recenzirali nešto drugo). Dok slika jest odlična (i ja sam valjda slijep pa ne vidim mutnu sliku zbog VGA sučelja), nije istina da nema pozadinskog probijanja (ništa više nego na 90% monitora pogotovo takve dijagonale) i nije istina da mu je default prikaz boja odličan. Ja sam ih štimao sat vremena, a već imam drugi Samsung monitor pa sam upoznat s softwareom. By the way, dok kontrole na monitoru jesu užasne, kao i svi Samsung monitori i ovaj se može podesiti softwareom (MagicTune), što je bolje i brže od bilo kakvih kontrola.

Anyway zaključak, dok mi jest trebalo vremena da ga dovedem u formu, jednom kad sam sve podesio odličan monitor za malu paru. Osobno mi samo malo smeta probijanje, ali isključivo jer mi stari 4:3 monitor toga uopće nije imao. Vidio sam i puno skupljih monitora manje dijagonale, koji su imali daleko gori prikaz. BUY!!!

Why so serious???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice