- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Srušio sam monitor i ovo mi se pojavilo. Sto mi je ciniti jel se isplati popravljati ili mi je kupovati novi. Monitor je Lg ips231p. Puno hvala.
kupi novi.
Srušio sam monitor i ovo mi se pojavilo. Sto mi je ciniti jel se isplati popravljati ili mi je kupovati novi. Monitor je Lg ips231p. Puno hvala.
nekuzim koja je steta tj dali je isplativo popravljanje! no u svakom slucaju pitaj u servisu koliko bi te kostalo, ipak je novi oko 1400kn!
Nova matrica cca 800 Kn, no nemoj me uzeti za riječ.
Ako je oštećeno i pozadinsko osvjetljenje, onda trošak raste na duplo.
Svakako pitaj servis može li se uopće popraviti i ako može pošto.
Po izgledu rekao bi da je popravak neisplativ
koliko se vidi s slike plastika je netaknuta, elektronika iza tko zna radi na pola kao sto vidimo pa prema tome mozda je moguca zamjena unutrasnjih dijelova...servis nema druge!
triba probat pogledat na ebay jer znan sto posto da se cjene matrica kreču od 35$ do 60$ ovisno od kud dolazi matrica ja bi svakako malo pogleda na ebay nego 1400 za novi
koliko se vidi s slike plastika je netaknuta, elektronika iza tko zna radi na pola kao sto vidimo pa prema tome mozda je moguca zamjena unutrasnjih dijelova...servis nema druge!
Aha sad sam pogledo sliku na kompu na mobu se cinilo "strasno" mozda bi i mogao proci jefitno raspitaj se kod olegona.(google)