E ovako.Imam jedan ozbiljan problem s ovim monitorom koji pokušavam riješiti već mijesec dana.
ugl konfiguracija mi je intel dual core na 2.33 ghz,2 giga rama i radeon hd 2900 pro.
kad sam kupio monitor slika mi je na sredini lagano titrala i bez obriza sto sam ja instaliro drivere i ostale službene programe taj problem nisam uspio rijesiti.to je radilo tako jedno mjesec dana dok jednom jednostavno komp se vise nije htjeo dici i ekran je bio pri dizanju pun nekih cudnih boja koje su titrale i jednostavno se windowsi vise nisu htjeli dizati.nakon par gašenja uspio bi ih dici bez tih problema ali slika bi i dalje titrala i nakon toga vise nisam mogao pokrenuti ni jednu igru jer bi se slika zamrznula jednostavno i morao bih dici ponovno sustav.da ne bi bilo nekakve dvojbe,imo sam instalirane najnovije drivere za radeona i cak sam mijenjao analogni kabel s dvi-em i isti rezultat bih dobio.
jucer sam instaliro vistu i također imam problema s igrama, jedino sto mi sad valja je photoshop koji normalno prikazuje slike.
Ako je tko od vas kojim slučajem imao isti ili sličan problem neka mi ga pokuša riješiti jer sam stvarno sve pokušao,od zvanja trgovine u kojoj sam kupio i mijenjanja drivera(i s cda i skidanja microsoftovih također)?
kad sam nazvao trgovinu rekli su mi da je u kompu problem sto je nemoguće jer niti komp nije jadan niti grafička.ah,da probao sam i spojiti natrag crt monitor i sve je normalno radilo.