Pozdrav svima i zahvaljujem unaprijed. Može li se desiti da od velikog broja direktnoih dodira pigment odnosno spektri boje na LCD monituru od velikog broja stisaka malo jednostavno izbljede ili promjene nijansu boje. Ali monitor nema ama baš nikakvih mehaničkih oštečenja uopće jer znam kako izgleda kada se razbije i kada iscure tekući kristali ili kada se matrice oštete onda se pojave one crte. I netko kada bih ga sada gledao rekao bih da je s njim sve u redu molim vas da mi kažete jeli ovo dio samo moje paranoje (krivog zapažanja) ili su stvarno takve situacije moguče. I ponavljam ponovo nema ama baš nikakvih oštečenja. Nijanse boja su na svim djelovima određene ikone potpuno iste. Samo što mislim da je eto izbljedio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"od velikog broja direktnih dodira"? Ako je touchscreen u pitanju, ima na sebi zastitu, a ako je normalan LCD u pitanju, ne znam sto bi morao raditi s njime da ti boje izblijede. Jesi se probao igrati s kontrolama na monitoru? Svjetlina, kontrast, gamma, saturacija ... daj malo cimaj to i vidi mijenja li se ista na bolje?