Problem s monitorom!!!

poruka: 20
|
čitano: 4.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

jucer navecer na kompu sve radi sve super........ danas ujutro na komp kad ono nece monitor da se upali!?!? uopce ne gori ona lampica da je upaljen a sve je ukljuceno u struju???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

Probaj malo jaće zabiti onaj kabel za struju koji ti ide u monitor, ako ne, monitor ti je crko :P.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 16:35 (Sejki32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s monitorom!!!

Isprike autoru teme, ali samo da i ja iznesem svoj problem. Naime, problem nisam vidio svojim očima već mi je javio brat, ali on kažće da se svako malo na sredini ekrana pojavljuju nekakve crne crte. Znači u bilo kakvom radu sa windowsima opčenito, prije je sve radilo normalno. Ima li smisla mijenjati grafičke drivere ili je do monitora. Ako je do monitora, planiram ići u petak u Zg u ADM pa me zanima da li će mi odmah dati novi monitor ili ostaje kod njih par dana?

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s monitorom!!!
provjeri komponente, može da ne botuje a to je onda do ram memorija, izbaci jednu pa probaj
15 godina
neaktivan

imam problem...jucer sam bio na kompu surfo i samo se culo PUF iz monitora,a "kucište nastavilo radit" al na monitoru ona lampica ne svijetli?

dali znate u cemu je problem?

15 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

na lcd marki samsung kondenzatori se jako brzo znaju rastati od života, neki nabubre i izgube kapacitet, neki probiju i pri tome malo eksplodiraju.

ako ti istekla garancija otvori i pogledaj sam da li se vidi tako nešto Namigiva

inače to i obični rtv serviseri riješavaju bez frke i to čak kvalitetnije i jeftinije nego ovi u servisima računalne opreme.

Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
scaramush kaže...

na lcd marki samsung kondenzatori se jako brzo znaju rastati od života, neki nabubre i izgube kapacitet, neki probiju i pri tome malo eksplodiraju.

ako ti istekla garancija otvori i pogledaj sam da li se vidi tako nešto Namigiva

inače to i obični rtv serviseri riješavaju bez frke i to čak kvalitetnije i jeftinije nego ovi u servisima računalne opreme.

Tako je!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1407057][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1407057.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
scaramush kaže...

hvala na odgovoru...sutra ce tata odnesti u rowel u karlovac...

15 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

tamo ti se dosta čeka da riješe kvar Namigiva ako je to ono nasuprot VTŠ-a

mislim barem 10 dana čekanja bude za sitnicu, ali tvoj odabir je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

Zasto na monitoru u windowsima 7 nije kao preporucena odabrana rezolucija najveca koju monitor podrzava nego je odabrana 1204*768?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

1. mogućnost je da VGA driveri za matičnu nisu dobri krivi tip ovisno o windowsima

2. mogućnost krivi driveri grafičke kartice

3. mogućnost je da monitor spojen na krivi izlaz grafičke, neke imaju max rezoluciju samo na jednom izlazu, drugi je vezan kao sekundarni za npr TV i time određena max rezolucija

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
znaci najbolje bi bilo instalirati sve drivere sa cd-a koje sam dobio sa compom? A za graficku sam skinuo sa atijeve stranice. Dali da skinem sa gigabyteve posto graf. Od gigabajta?
15 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

da prvo je potrebno sve drivere za matičnu instalirati ovisno koje windowse imaš.

nakon toga idu driveri za grafičku, jasno isto tako prema tipu grafičke i windowsima koje imaš x86 ili x64.

sa atijevih stranica skineš najnovije i to bi trebalo biti ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Imbra12 kaže...

imam problem...jucer sam bio na kompu surfo i samo se culo PUF iz monitora,a "kucište nastavilo radit" al na monitoru ona lampica ne svijetli?

dali znate u cemu je problem?

da monitor ti je crko

15 godina
neaktivan
Imbra12 kaže...
scaramush kaže...

hvala na odgovoru...sutra ce tata odnesti u rowel u karlovac...

evo popravili mi jucer i latio 270kn...

15 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

sreća tvoja da se požurili.

ako su stavili neke bolje kondenzatore sada si miran par godina Namigiva

materijal nekih 30kn bio, sve ostalo ruke koštaju jbg. znanje se plaća.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
imam win 7 32 bit i tako sam skinuo sa atijevih stranica pa nista nije bilo bolje nego losije npr u igricama. A sto je onda na gigabajtovim staranica su isto driveri od atija i odmah odredim isto tip graf i model,?. Za mbo drivere na cd u pise windows7 ready
14 godina
neaktivan
Problem s monitorom!!!

...pozz Ljudi...imam problem...titra mi slika na novom monitoru al samo na max rezoluciji 1920x1080 cim smaljim rezoluviju prestane al mi je onda mutnija slika...monitor 24"...imam windows 7...??

Hvala unaprijed:))

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 11:50 (_CR7_).

0 0 hvala 0
17 godina
Problem s monitorom!!!

Kada spojim plazmu meni titra sve kada se uključi 1080i, a kada je 1080p format onda je sve super.

Neznam jel to ima veze no vrijedi provjerit. (u CCC-u)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kada spojim plazmu meni titra sve kada se uključi 1080i, a kada je 1080p format onda je sve super.

Neznam jel to ima veze no vrijedi provjerit. (u CCC-u)

...di da iskljucim 1080i,a di da ukljucim 1080p...di mogu provjerit koji je format...??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice