Može neka preporuka za polovan LCD koji bih koristio kao zamjena za MacBook monitor u stolnom načinu rada :D
Još bolje ako postoji na njuškalu :)
Može neka preporuka za polovan LCD koji bih koristio kao zamjena za MacBook monitor u stolnom načinu rada :D
Zakaj kupovat polovan monitor kad moš kupit novi 23 veličine za tu cijenu i nema problema.
ovaj sto si naveo nikad cuo za tu marku :) a i nije full HD
Ako ne znaš šta je full hd onda ti to vjerovatno ni ne treba, inače monitor je full hd i aoc nije baš toliko nepoznata marka...
ovaj sto si naveo nikad cuo za tu marku :) a i nije full HD
A što onda znači 1920 x 1080 , da nije to pola HD.
Malo ste otišli u krivom smjeru, niti sam ja povukao pitanje novog monitora niti sam pokrenuo full HD raspravu... :)
Ne mogu vjerovati da je ovaj post stvarno potreban, ali očito jest!!!!
Čemu navaljivanje na polovni do 1000 kn, ako za isti iznos možeš imati novi?!?!?!?!????????
I to ok marka, FullHD rezolucija i pristojna dijagonala!
Moram priznati da mi neki nisu jasni.
Da dođem na neki auto forum i pitam za polovni auto do 10 000 EUR, javio bi se genije koji bi rekao da za te novce mogu dobiti i novi...
Mislim stvarno... Ako nemate neki prijedlog za uvjet koje sam napisao u prvom postu, ne morate zašarati post tek toliko da naznačite da ste bili tu i vidjeli temu.
Dobro, nemoj se ljutiti, evo da ispunim uvjete kupiti ću ovaj monitor:
http://www.nabava.net/monitori__90/lg-monitor-w2240s-lcd-215-22__781231 za 769,17 kuna pa ti prodati preko njuškala za 1000 kuna.
Polovno kupuješ kada nisi u mogućnosti kupiti novo!
Osim ako ti želiš polovni 27" monitor sa IPS matricom, do 1000 kn?