kako mogu otvoriti srt titlove dok gledam film preko usb-a. Model LCD-a je : http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=hr&scy=hr&ctn=40PFL6626H/12
Philips LCD titlovi
- poruka: 6
- |
- čitano: 5.523
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Titlovi ti trebaju biti u .srt ili nekom drugom txt formatu. Ime filma i titla ti treba biti identicno.. Napravi folder na stiku sa imenom filma i kopiraj u njega film i titlove..
Npr:
Folder: I am Legend
Film: I.Am.Legend[2007]DvDrip[Eng]-aXXo.avi
Titl: I.Am.Legend[2007]DvDrip[Eng]-aXXo.srt
To je sto se tice LCD/Plazme, ako ces gledati na racunalu onda se ne moraju identicni nazivi filma i titla.. Mislim da to vec znas,...
Evo ja sam uspio integrisati titlove u .mkv format, može čitati titlove sa našim znakovima, jedini problem je što su slova premala za dijagonalu 40". Nema nikakve opcije da se povećaju.
Ja sam sa MKVMergeom pokušavao, ali neće li ga neće...vidiš, nisam sa novim softverom pokušavao :P
sad cu...
Ja sam sa MKVMergeom pokušavao, ali neće li ga neće...vidiš, nisam sa novim softverom pokušavao :P
sad cu...
nije ni kod mene najnoviji softver, odradis stvar sa mkvmerge softverom, pustis film, ides na opcije, subtitles i stavis da su uključeni. Najgore je što su slova premala