Zanima me zašto na tržištu ima tako malo monitora ove rezolucije i ima li netko od vas takav monitor? Preporuka za neki.
Dell U2711 kod ADM-a ti je 4999 kuna, 27 inca ciste zadovoljstine, IPS matrica kao i na Apple-ovom CinemaDisplay-u. Meni stize za tjedan dana taj Dell. Jupi jupi jedva cekam!!!!
prestigao me je Provjeren!!!!
Gledao sam recenziju tog monitora. Ima odličnu sliku i mnoštvo konektora ali je vrlo nepouzdan. Youtube je prepun videa u kojima ljudi koji su kupili taj monitor pokazuju probleme razne.
Gledao sam recenziju tog monitora. Ima odličnu sliku i mnoštvo konektora ali je vrlo nepouzdan. Youtube je prepun videa u kojima ljudi koji su kupili taj monitor pokazuju probleme razne.
Dva takva monitora promijenio; prvi probijalo pozadinsko osvijetljenje, drugi se enormno zagrijavao - na kraju tražio povrat novca.
Naći ćeš tako na you tubeu i za svaki dio računala hrpu videa gdje ljudi pljuju ovu grafičku, onu, ovaj procesor, ova matična ne valja itd.itd..
Svijet je prevelik da ne bi bilo neispravnih modela za bilo koju računalnu komponentu.
Moj frend ga ima i nema NIKAKVIH problema (bavi se gr. designeom (kupio u Linksu)
Zašto tako malo tih monitora ima na tržištu? U čemu je stvar? Nije ta rezolucija prevelik zalogaj za nove grafičke. IMO.
Ha cuj zasto ih ima tako malo ne znam ali prabbli ljudi ne traze bas visoke rezolucije. Meni konkretno treba jer se bavim obradom hd videa pa mi je zgodno da imam cijeli video plus alate na jednom monitoru.
Zašto tako malo tih monitora ima na tržištu? U čemu je stvar? Nije ta rezolucija prevelik zalogaj za nove grafičke. IMO.
Bit ce tebi prevelik zalogaj ako ne uzmes quada za taj SLI.
Bit ce tebi prevelik zalogaj ako ne uzmes quada za taj SLI.
Ma znam da ali nije više takva konfa. Uzeo sam i5 2500K i novu matičnu. Samo nisam opis konfiguracije prepravljao. Riješeno sad. Sad bih neki monitor bolji. Imam 20" 1680 x 1050 trenutno. Na 1920 X 1080 mi nema smisla prelazit jer je to malo viša reza.
Zaista preskupo. Složiš odličnu konfu za taj iznos. Izgleda da ću kao i večina ostalih morat pričekat još nekoliko godina da ta rezolucija postane standard ili nabavit polovni od nekog. Hvala na odgovorima.
Ljudi pitanje jedno
koliko bi kosto monitorza gaming bilo koje marke
ali da je reza
1920xsvejdeno
koliko bi kosto *
Ljudi pitanje jedno
koliko bi kosto monitorza gaming bilo koje marke
ali da je reza
1920xsvejdeno
koliko bi kosto *
od 800 kn nadalje
Tako jeftino ???
mislim jeftino xD vidio sam skupljih a reza 1366-768 xD
sestra mi sad maznula ekran ,,pa sad skupljam pare za novi....pa da vidim koji cu uzet
Dell U2311H ili slicno,neces falit,sad ima i neki noviji ali mislim da su slicni,neznam oznaku
Necu takav kockasti
nego onaj uobicajeni
Necu takav kockasti
nego onaj uobicajeni
kakav je tebi uobicajeni?
Necu takav kockasti
nego onaj uobicajeni
Valjda wide screen
Necu takav kockasti
nego onaj uobicajeni
Valjda wide screen
a što je Dell U2311H nego wide screen? tj svi 16:9 monitori su widescreen
kakav brate kockasti,mislis 16 10,ovaj dell ti je 16 9,ako si na to mislio,ustvari vecina ce ti rec za taj monitor da je odlican,neznam mozda ima nesto bolje za te novce ali nisam bas siguran,vidi i odluci,pozz
Bolje uzmi ovo ili Dell U2311H.
nebi isao na jeftine LG jer nisam jos vidio kvalitetne,mislim da ima jedan ACER i kosta oko 950 1000kn koj je dobar monitor za te novce,neznam model,ima ga u bugu pred koj mjesec u testu
della ce ti vecina preporucit jer s njim nemozes pogrijesit, OVAJ ti je nasljednik U2311H,ima i U2312H
Kome treba veća reza, zašto si ne kupite dva 24'' koji imaju 1920x1200 i ako vam i to nije dosta osim kupnje 3 komada možete i dva komada okrenuti za 90 stupnjeva i eto još više mjesta za sve.
Mogu se spojiti 2 -17" monitora ?
Imam maticnu Asrock M3a770de samo imam stariji monitor koji se najvjerovatnije vise ne proizvodi a ako zelim ih spojiti trebaju biti isti model?
Mogu se spojiti 2 -17" monitora ?
Imam maticnu Asrock M3a770de samo imam stariji monitor koji se najvjerovatnije vise ne proizvodi a ako zelim ih spojiti trebaju biti isti model?
lol.. ne trebaju nikakvu poveznu tocku, bitno ti je da ti grafa podrzava (2 video izlaza)
A sta da ti kazem njab sam :D....Ostaje ista rezolucija ili?....Koliko bi mi to utjecalo na fps u igrama?
A sta da ti kazem njab sam :D....Ostaje ista rezolucija ili?....Koliko bi mi to utjecalo na fps u igrama?
naravno da ne ostaje, i bi