Evo sad sam malo prckao po postavka u driveru od graficke i sve stavio na Qualitiy pa vratio na Performance i kad sam opet usao u igru neki dijelovi ekrana su se zacrnili na 2-3 sekunde i onda se sve vratilo u normalu i vise se to nije pojavljivalo ,ali takoder zelim napomenut da me i ekran zafrkava jer u gornjem desnom kutu non stop stoji jedna mala crta (znam da je to do monitora jer mi je tako bilo i na prosloj konfiguraciji ) .Strah me jer je komp novi i tek 2-3 tjedna star .Monitor je BenQ 19" a graficka XFX 6870.Takoder zelim napomenut da je monitor spojen na graficku pomocu DVi to VGA adaptera a i malo sumnjam u ovaj VGA kabel jer je dosta star pa cu ga promijeniti cim stignem u DVI-I to VGA kabel.Temperatura graficke je bila oko 60C u igri i 45 C u idleu pa sam sad povecao okrete ventilatora .
Takoder zelim pitati utjece li na performanse kad je grafa sa 2.1 pcie utorom spojena na 2.0 x16 utor ?
I nekako sam nezadovoljan sa preformansama jer stara 8600GTS sa dual core intelom 2.66ghz je cod2 na sve high vukla oko 40-50 fpsa a ova konfiguracija sad (AMD phenom x4 3.2ghz, 4 gb ddr3 1333mhz ram,LC Power 600W,XFX 6870) vuce na oko 90-120 fpsa !?