Monitor/grafa problem +par pitanja

poruka: 10
|
čitano: 1.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo sad sam malo prckao po postavka u driveru od graficke i sve stavio na Qualitiy pa vratio na Performance i kad sam opet usao u igru neki dijelovi ekrana su se zacrnili na 2-3 sekunde i onda se sve vratilo u normalu i vise se to nije pojavljivalo ,ali takoder zelim napomenut da me i ekran zafrkava jer u gornjem desnom kutu non stop stoji jedna mala crta (znam da je to do monitora jer mi je tako bilo i na prosloj konfiguraciji ) .Strah me jer je komp novi i tek 2-3  tjedna star .Monitor je BenQ 19" a graficka XFX 6870.Takoder zelim napomenut da je monitor spojen na graficku pomocu DVi to VGA adaptera a i malo sumnjam u ovaj VGA kabel jer je dosta star pa cu ga promijeniti cim stignem u DVI-I to VGA kabel.Temperatura graficke je bila oko 60C u igri i 45 C u idleu  pa sam sad povecao okrete ventilatora .

Takoder zelim pitati utjece li na performanse  kad je grafa sa 2.1 pcie utorom spojena na 2.0 x16 utor ?

I nekako sam nezadovoljan sa preformansama jer stara 8600GTS sa dual core intelom 2.66ghz je cod2 na sve high vukla oko 40-50 fpsa a ova konfiguracija sad (AMD phenom x4 3.2ghz, 4 gb ddr3 1333mhz ram,LC Power 600W,XFX 6870) vuce na oko 90-120 fpsa !?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 1:01 (Phnemonen).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Monitor/grafa problem +par pitanja

BUMP pls help !? 

17 godina

Jesi li reinstalirao Windowse nakon promjene platforme (procesora, matične, grafičke)?

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Monitor/grafa problem +par pitanja

Uzeo sam cijelu konfiguraciju i stavio sam Windows 7 64bit 

17 godina

Jesu li svi driveri za sve uređaje najnoviji (s stranica proizvođača čipova)?

Nemoj samo reći da su s cd-a što si dobio uz komp ili da su s stranica Gigabytea/Asusa/AsRocka/MSI-ja/XFX-a ili koje već imaš...

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

S tom konfiguracijom bi moro imat 250 fpsa bez problema ..i to je jos cod 2 :S

Antonio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naravno svi driveri su tu i najnoviji su sa stranice proizvođača

Takoder recimo na MW2 igric stavim grafu 1440x900(najveca) i sve ostalo pogasim(AA,Shadows,ostale stvari) vatam oko 100-140fpsa  

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nekuzim se bas toliko dobro ali evo jedan primjer

moj frend je isto igro cod 2 imo je do 150 fps znaci stalno mu wariralo ,,imo je windows 7 i poslije toga je stavio xp i 250 lock bez problema ..

ali nek ti to drugi ovi pametinji savjetuju

Antonio

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma mogu ja imat 250 na dx7 to nije problem ali cudi me zasto imam ovako malo fpsa kad stavim sve na high (dx9,Shadows ON,AA x4 ) 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Xd svedno opet bi trebao imat

ja s procesorom neznam jel dual cor i s grafom xfx hd 5670 sve na high drzim 125 :)

Antonio

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice