LCD TV kao monitor problem!

poruka: 3
|
čitano: 1.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pozdrav! imam problem sa TV-om kada ga koristim kao monitor.. prica pocinje prije par mjeseci kad sam svoj 10 god stari komp prikljucio na TV i sve je radilo super.. onda mi je pocela rikavat graficka i izlaz na maticnoj mislim, i kad sam stavio drugu graficku(nemam poima koje su bile jer su obadvije stare i nisam ni gledao) slika na tvu se nikako nije mogla centrirat... otisla je lijevo, desno ili malo dole (ovisno o rezoluciji koju sam stavio)... ugl rkrepao mi je i taj izlaz na maticnoj i napajanje pa sam kupio sve novo.. maticnu ASRock H61M-VS socket 1155 i zasad imam integriranu graficku, procesor intelov 2.4 GH (neznam sad koji tocno) novo napajanje, novu memoriju 4 GB ddr3, jedino je hard disc polovni ali je formatiran i stavio sam windowse 7 professional.. i problem je ostao, nakon sto se windowsi dignu slika je dobra i nakon dvije sekunde se malo spusti tako da ne vidim cijeli taskbar... isto tako kad prebacim sa TV na PC opet je slika dobra i nakon dvije sec televizor automatski spusti sliku.. koristim preporucenu rezoluciju 1360*768. kod ostalih rezolucija ili je ista stvar ili slika pobjegne skroz udesno ili ulijevo! koristim vga kabel.

ocito je onda do tv-a? ili? moze li se to ikako sredit popravit? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LCD TV kao monitor problem!

anyone?

15 godina

Spoji sa HDMI kabelom ili ako nemaš HDMI izlaz na grafičkoj kartici preko DVI->HDMI adaptera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice