Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.555
|
čitano: 5.647.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Koji monitor kupiti
Smretko kaže...

Koja bi bila alternativa benq gw2760hs posto vidim da ga se spominje i po netu san malo cita sve ok govore o njemu i zadovoljava sve moje uvjete znaci tanki rubovi, vesa mount, flicker free, dvi, hdmi od prikljucaka.....shop u kojem ga ima je na nabavi samo neki tia mobiteli za koje prvi put cujem.....ima li sta bolje u toj cijeni do 2000kn 26-27"

LS27D590

12 godina
Koji monitor kupiti

E znan vidija san i njega al koliko san primjetija nemoze se montirat na zid ili san corav....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Taj se nemoze montirat da, kompromis kompromis..

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Planiram kupiti ovaj monitor.

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/monitori/20-23/sam-ls22d390hs/

Dobar odabir? Za gejmanje.

0 0 hvala 0
17 godina
Neznalica121212 kaže...

Planiram kupiti ovaj monitor.

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/monitori/20-23/sam-ls22d390hs/

Dobar odabir? Za gejmanje.

Kak se god pogleda to nije dobar izbor,Nevinašce jer taj Samsung ima TN LCD matricu no zato i ima takvu prilično nisku cijenu za jedan 24 monitor.Kolko love moš izdvojit za monitor, tek onda ide neka konkretna preporuka određenog modela.Kad neko traži novi ili rabljeni monitor, onda odmah u prvom postu treba napisat kolko kuna može izdvojit za neki monitor.Cool

http://www.radiocrash.net/
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Koji monitor da kupim do 1.500kn za potrebe AutoCAD-a i sličnih programa? Btw, nije za mene nego za prijateljicu. Nisam ju još pita za veličinu ekrana, ali mislim da bi joj i 22 i 24 oboje odgovaralo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ok, treba mi za gejmanje. Do 1200 kn. 23+ inća

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti
Pozdrav! Trebao bih preporuku koji monitor za gaming (naravno gledanje serija/filmova). Graficka koju koristim je 780ti,proc je i7 3.4 i 16gb ddr3, a budget za monitor je 2700-3000kn. Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
11 godina

holy shit, dobar budzet, ne usudim se nist preporucit, bez sarkazma

11 godina

http://www.bug.hr/malioglasi/hp-zr2740w-27-led-ips-2560x1440-monitor-proda/18903.aspx nemora bit baš taj ali nekaj u tom smjeru bih ti preporučil ak već misliš istrest 3k za monitor

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 0:44 (ZGamer).
12 godina
dr. zlo kaže...

Koji monitor da kupim do 1.500kn za potrebe AutoCAD-a i sličnih programa? Btw, nije za mene nego za prijateljicu. Nisam ju još pita za veličinu ekrana, ali mislim da bi joj i 22 i 24 oboje odgovaralo.

Dell P2414H ili Samsung LS24D590PLX

12 godina
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav,

treba mi monitor do 1500kn, 23-24", prvenstveno za posao, dakle nimalo gaming i sl. Poželjan bi bio HDMI priključak, pa eto slušam prijedloge.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
cezar13 kaže...

treba mi monitor do 1500kn, 23-24", prvenstveno za posao, dakle nimalo gaming i sl. Poželjan bi bio HDMI priključak, pa eto slušam prijedloge.

http://www.nabava.net/monitori__90/samsung-monitor-ls24d590plx-led-236-24__6003981

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
13 godina
neaktivan

Preporucam ti da za te novce kupis 2 monitora od 23-24"

http://www.nabava.net/monitori__90/lg-monitor-ips231p-bn-ips-led__1682491

Osobno imam 2 i slika je super, nisam imao nikakvih problem preko godinu i 3 mjeseca

ili nes ovako: 

http://www.telebit.hr/Monitor-LG-23---23MP65HQ-P--1920x1080-mat--LCD-LED--IPS--5ms--178-178---VGA--HDMI--crna--36mj/p/367423039.aspx

ako ti se nesviđa ili bas zelis jedan dobar uzmes 2560x1440 27" IPS :)

An3lka555
13 godina
protjeran
The_Fichek kaže...

kaj se nemre za te novce uzeti neki dobar 2k/120hz monitor?? mislim ono 3000kn je u pitanju!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
protjeran
Ja bi za te novce isao na 120, ili 144 Hz, Asus ili Dell.
do 24'', meni je to sasvim dovoljno za normalan gaming, ove vece, je vece... :D
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
The_Fichek kaže...

kaj se nemre za te novce uzeti neki dobar 2k/120hz monitor?? mislim ono 3000kn je u pitanju!{#}

za 3000kn mozeš birat 24" 144hz s TN panelom od Benq,asus,Ilyima,aoc... Po reviewima Benq je navodno najkvalitetniji.

15 godina

Ni slcajno dell p ako ne zelis gledat u pixelastu sliku

R33mba#2892
11 godina
odjavljen
Koji monitor kupiti

Pozdrav ljudi!Kupujem monitor za PS4 za 1500kn od 24" molio bih preporuku 

0 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

KLIK

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
11 godina
odjavljen

Hvala :)

11 godina
softwaremaniac kaže...
IvanDado kaže...

KLIK

Taj samsung ima strasno nestabilan stalak, radje uzet istog sa jacim stalkom za 100kn vise KLIK Taj ima i 1hdmi vise kao dodatni plusic, zgodno za one kaj oce imat spojeno npr. plejku i komp u isto vrijeme na monitor.

Jedina napomena za taj monitor je sto nema VESA mount, ako ti kaj znaci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 23:05 (The_Fichek).
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozz,

koji monitor do 1000 kn, pretezno za gaming i surfing?

Thx

0 0 hvala 0
15 godina
ssiilljjoo kaže...

Pozz,

koji monitor do 1000 kn, pretezno za gaming i surfing?

Thx

KLIK

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav svima,

zamjenjujem stari jeftini acer TN monitor i nalazim se u klasičnoj dilemi: neki 144Hz ili IPS. Namjena razna, znači: posao (autocad,word), filmovi i gejming.

Ovaj stari me znao često umoriti nakon nekih 1h i 30min igranja ili dužeg korištenja, tako da bi volio monitor koji ne opterećuje toliko.

Pročitao sam dosta recenzija po netu pa otprilike znam prednosti i nedostatke na papiru: jedni trube kako im je 144Hz promijenio u potpunosti doživljaj prikaza slike(fluidnost, brzina, jasnoća) drugi su za IPS(bolji kontrast, boje, oštrina).

Ukratko nije mi problem čak navuč do 2500kn ali da znam da ću biti zadovoljan iskustvom i odmornim očima :).

Izbor sam sveo na nekoliko monitora u obziru na dostupnost kod nas:  

1. Iiyama ProLite GB2488HSU-B1 - 2200kn -144 Hz, ima dobre kritike iako nije baš raširen
  2. Dell monitor U2414H - 1800kn - sve se zna
  3. Dell monitor P2414H - 1400kn - jeftiniji DEll -nema HDMI, jeli ovo bang for a buck ?
  4. Samsung monitor LS24D590PLX - cca 1400kn, solidan performer 

Ako ima tko još neku preporuku, hvala unaprijed !

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Mogu ti preporuciti ono sto sam sebi kupio, a to je Dell U2414H; imao sam isto problem s crvenim i bolnim ocima nakon nekih 1sat vremena rada na svom starom Asusovim monitorom. Nakon kupovine navedenog Dell-a nema vise ni glavobolja,a ni bolova u ocima stoga to ti je moja preporuka iz 1 ruke. {#}

+1 jos za Dell-ov stalak

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 9:45 (Runiks).
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Također sam za Dell U2414H iz osobnog iskustva jer sam prešao s TN matrice. Inače nosim naočale kada sjedim pred računalom, tv-m, čitam itd. Gledajući u TN monitor često sam znao nakon dužeg korištenja osjetit umor očiju, a nerijetko i glavobolju. Otkad sam prešao na Della ništa od toga nema, još pogotovo jer je flicker free. Često sjedim i bez naočala duže vrijeme i nikakvih problema. To je osobno iskustvo kao i kolege iz posta iznad. Što se tiče gaminga nećeš požalit jer ima fenomenalan odziv ako igraš FPS naslove, sad jedino ako patiš za velikim refresh rateom onda neki drugi monitor, za filmove također odličan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 9:44 (Lik).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina

Aoc ima DVI dok Acer nema

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice