Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.691.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Koji monitor kupiti
mislioc kaže...
xixi kaže...

pitam ozbiljno,vidim da ste maheri a ja sam prosjecan korisnik,  pa sam u tom smjeru i pitao

https://www.instar-informatika.hr/monitor-dell-flat-panel-24-s2419h-ips-full-hd/S2419H/product/ kanije ćeš mi zahvalit kad vidiš boje i kvalitetu izrade.

https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2419h/ evo ti i ozbiljan review.

Ne zamaraj se s razlikom 60 i 75hz.

monitor kupljen,odlican,hvala za preporuku.Jedino mi nije nesto jasno,na ekranu je kao neka folija,dobro zaljepljena, je li to zastita ili se mora skinuti?Nigdje nista ne pise u uputama

8 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ne skida se ta kao "kao" folija, to je samo fake/los glossy ekran, nije staklo preko ekrana nego plastika pa tako lici na foliju. Nadam se da nemas preosvijetljenu sobu jer ces s tim monitorom imat zrcalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 18:05 (doky_420).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mbabic113 kaže...

Samo mala opaska.

Lutrija, tvoji novci, ako si online kupovao ja bih opet vratio i trazio novi ili ako nedaju, vratis ga skroz daju ti lovu i kupis ponovno drugi, po mogucnosti nek ti izadju u susret i tamo ga otvoris i pregledas.

Meni osobno,  kupovina monitora je noćna mora vec vise od godinu dana, nikako da me potrefi zadovoljavajuci primjerak.

15 godina

Slucajno sam reinstalirao mozzilu i samim time sve add ons-ove koje sam imao.
Imao sam neki za ultra wide 21:9 monitor, za youtube.
Znaci doslovno nista nametljivo, na youtube videu je dodao dodatni gumb kraj full screen moda koji je obican 16:9 video rastegnuo na 21:9.
Ne mogu jednostavno naci taj add on vise!
Svi ostali su nametljivi i moram ih imati gore u tool baru, te automatski sve otvaraju u 21:9.
Zna netko mozda ime tog add onsa?

EDIT:
Mislim da je to bio ultrawidify, ali on sada vise nema mogucnost da bude "ne nametljiv" / da je samo dodatni gumb na youtube videu?

EDIT 2:

Bio sam u pravu. To je bio ultrawidify program, Version 1.2.1.1

Mislio sam da se add onsi sami updataju, pa da sam stalno na novom, ali ocito to nije slucaj (ili bar kod ovoga). Kako god, ne znam zasto su iz novije verzije izbacili te instant opcije na samom yt videu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 19:37 (x360gamer).
12 godina
Koji monitor kupiti

Procitao sam zadnjih 30 stranica ali nisam jos nigdje vidio da je netko napisao.

Jel izložen Q3279VWFD8 u nekom ducanu u Zagrebu da se moze pogledat uzivo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doky_420 kaže...

Ne skida se ta kao "kao" folija, to je samo fake/los glossy ekran, nije staklo preko ekrana nego plastika pa tako lici na foliju. Nadam se da nemas preosvijetljenu sobu jer ces s tim monitorom imat zrcalo.

Ok,samo pitam jer ne kužim kaj je to.Soba je vise polumracna

7 godina
neaktivan

Benq gw2406z, kupio, pa vratio 0 bodova.

7 godina
neaktivan

Gotovo iste simptome sam imao sa Benq gw2406z.. koji sam vratio iskoristivši krivo deklariranje proizvoda.. Svitlia  je ko reflektor, ka bog za na skosavicu, a ne u zamračenom prostoru ga koristiti. Filmovi, jedva gledljivi, tamne scene ko vodene boje.. ugl. Ajme!!

13 godina
stops110 kaže...

Procitao sam zadnjih 30 stranica ali nisam jos nigdje vidio da je netko napisao.

U zd je izložen u chipoteci, mozda ima i u zg. Nek netko potvrdi, jer ducani obično dobiju sto je za izložbu sto ne... 

everyday i'm shuffling...
11 godina
neaktivan
Braco2018 kaže...

Benq gw2406z, kupio, pa vratio 0 bodova.

Hvala ti velika, skoro sam ga kupio. Na forumu je jako hvaljen, prakticki ga svi preporucuju za cijenu do 1200kn.

Mozes li mi reci kojeg si uzeo umjesto njega? Ja sam gledao aoc 24V2Q

8 godina
protjeran
Luka123 kaže...
stops110 kaže...

U zd je izložen u chipoteci, mozda ima i u zg. Nek netko potvrdi, jer ducani obično dobiju sto je za izložbu sto ne... 

Ima u instar megastore na zagrebackoj cesti ali VA verzija 

11 godina
neaktivan
Braco2018 kaže...

Gotovo iste simptome sam imao sa Benq gw2406z.. koji sam vratio iskoristivši krivo deklariranje proizvoda.. Svitlia  je ko reflektor, ka bog za na skosavicu, a ne u zamračenom prostoru ga koristiti. Filmovi, jedva gledljivi, tamne scene ko vodene boje.. ugl. Ajme!!

Hvalaaaa, skoro kupljen.

Kojeg si uzeo umjesto njega?

12 godina
lav1000 kaže...

Super, hvala! Planiram kupit IPS ali me vise zanima rezolucija na tu velicinu i opcenito dimenzije monitora posto sam sad na FHD 24"

EDIT: Ipak nema. prodali izlozbeni primjerak prije 2 tjedna kaze...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 0:09 (stops110).
8 godina
protjeran
1440p rezolucija na 31,5 inča daje praktički isti PPI kao i FHD na tvoja 24 inča. Što se veličine tiče, to je subjektivno, odi pa vidi.
13 godina
protjeran
lav1000 kaže...

stops110 kaže...

Super, hvala! Planiram kupit IPS 

U slucaju tog monitora puno bolji izbor, nebo i zemlja. 

16 godina
mbabic113 kaže...

Samo mala opaska. Kupio sam monitor AOC Q3279VWFD8 (https://www.instar-informatika.hr/monitor-aoc-315-q3279vwfd8-ips-amd-freesync-75hz-gaming-hdmi-dvi-dp-vga-2k-akcija/aoc-q3279vwfd8/product/) u instaru. Kada sam ga otvorio kućište je bilo oštećeno i na ekranu su se vidjele 4 crne pixelaste točkice. Naravno, reklamirao sam. Trebalo je više od mjesec dana da dobijem reklamaciju i dobio sam novi monitor. Novi monitor ima opet 2 pixelaste točkice, jedna je malo veća, druga manja (vidljive su samo na bijeloj pozadini ekrana). Ekran nije oštećen kao ni kod prvog primjerka. Rubovi kućišta monitora su izrazito oštri, kao da plastika nije obrađena do kraja. Sve u svemu jako loše iskustvo s navedenim monitorom. Čitao sam da je best buy, međutim ja ga ne bi preporučio. Stvarno neznam da li se isplati opet reklamirati ili je to kao ona stara narodna: "kolko para, tolko muzike".

Ja sam svoga kupio u linksu i sve je uredu.

Sreća je put, a ne odredište.
7 godina
neaktivan

U potrazi sam još uvik. Neman ideju što bi uzeo, uglavnom gledam sa tft monitorom, što je vrlo suženi izbor. Strah me LCD IPS, zbog jake svijetlosti kod ovog Benqa, pa nisam siguran kakvi su drugi.

17 godina
2dulle kaže...
Pozdrav ekipa opet, interesuje me koji od navedena tri monitora je po vama najisplativije uzeti:
...

Ja bi još dodao 4. :)

Lenovo P27h, također dolazi kalibriran kao i Dell U2715H

Od minusa, malo ružnjikavo okruglo postolje stalka i u EU pakiranju dolazi samo USB-C kabel.

11 godina
neaktivan
Braco2018 kaže...

U potrazi sam još uvik. Neman ideju što bi uzeo, uglavnom gledam sa tft monitorom, što je vrlo suženi izbor. Strah me LCD IPS, zbog jake svijetlosti kod ovog Benqa, pa nisam siguran kakvi su drugi.

Nedavno su dvojica kolega uzeli AOC 24V2Q i koliko sam primijetio, prezadovoljni su

7 godina
neaktivan
U svakom slučaju triba pogledati prije kupnje.
12 godina
Koji monitor kupiti

Prodao Q3279VWFD8 hvala bogu ,vracam se na full hd tn panel, sad trazim sta da kupim, da li se isplati kupovat 144hz ako ne igram neke pucačine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
njuskac kaže...

Prodao Q3279VWFD8 hvala bogu ,vracam se na full hd tn panel, sad trazim sta da kupim, da li se isplati kupovat 144hz ako ne igram neke pucačine?

imaš ovaj za https://www.adm.hr/monitor-asus-vg248qz-gaming-24-tn-144hz-1ms-zvucnici-90lmgg701q022e1c/89224/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Pa šta je AOC baš bio koma?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 14:49 (mislioc).
15 godina
protjeran
mislioc kaže...
njuskac kaže...

imaš ovaj za https://www.adm.hr/monitor-asus-vg248qz-gaming-24-tn-144hz-1ms-zvucnici-90lmgg701q022e1c/89224/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

A dobio ocito monitor s greskom pa umjesto da reklamira uvalio nekom... 

12 godina
ansha kaže...
mislioc kaže...
njuskac kaže...

A dobio ocito monitor s greskom pa umjesto da reklamira uvalio nekom... 

Ne mogu ga nikome uvaliti jer monitor ima garanciju, ne pase mi ta vrsta panela i pretamno mi je i cudne su mi boje, uzasno mi umara oci nakon 5 minuta. Zelim 27 inča full hd monitor tn panel

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Bas sam gledao zadnjih 30ak stranica i nisam nista nasao...

Trazim monitor za gaming od 200 do 250e od 24"(ne vise), 75 do 144Hz i da nije TN Panel.Po mogucnosti sa podesivom visinom.

Ako sta znaci, kupujem u Njemackoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
njuskac kaže...

Ne mogu ga nikome uvaliti jer monitor ima garanciju, ne pase mi ta vrsta panela i pretamno mi je i cudne su mi boje, uzasno mi umara oci nakon 5 minuta. Zelim 27 inča full hd monitor tn panel

To sve sta pises su teske nebuloze jer imam taj monitor kao i 5 drugih, VA do TN... Nista od toga nije slucaj s mojim primjerkom, dakle ili ti je defektan ili si nesto gadno krivo namjestio...

12 godina
Koji monitor kupiti

Čovjeku kojem sam prodao je vidio sliku i njemu paše, meni nikako se paše,umara mi oci  i zato sam ga prodao, sad mi je žao sto sam prodao svoj stari monitor bio je sasvim ok i ako nađem isti takav kupit cu ga ponovo,a ako ne pažljivo biram slijedeći tj. želim vidjet sliku uzivo prije kupnje

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
ansha kaže...
njuskac kaže...

To sve sta pises su teske nebuloze jer imam taj monitor kao i 5 drugih, VA do TN... Nista od toga nije slucaj s mojim primjerkom, dakle ili ti je defektan ili si nesto gadno krivo namjestio...

možda ima problem s očima 

9 godina
Koji monitor kupiti

odobren mi povrat umjesto garancije u edigitalu, pa bi kod njih opet uze neki monitor. 27" za 4k mi je preblizu za gledat na nekih metar i nešto sitno di sjedim od ekrana.
   zanima me samo šta bolja slika za šta manje para i bar 32" nikakve herce ni freesync ni 8 ni 5 ni 1ms ništa me ne zanima. gaming mi je na zadnjem mjestu a možda i dalje lol
jeli možda bolje da uzmem neki tv na te dijagonale?

jeli ok ovaj monitor? nebi iša preko 4k kn. hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dabar_solta_V2 kaže...

odobren mi povrat umjesto garancije u edigitalu, pa bi kod njih opet uze neki monitor. 27" za 4k mi je preblizu za gledat na nekih metar i nešto sitno di sjedim od ekrana.
   zanima me samo šta bolja slika za šta manje para i bar 32" nikakve herce ni freesync ni 8 ni 5 ni 1ms ništa me ne zanima. gaming mi je na zadnjem mjestu a možda i dalje lol
jeli možda bolje da uzmem neki tv na te dijagonale?

jeli ok ovaj monitor? nebi iša preko 4k kn. hvala.

Za metar i nešto sitno od ekran ovaj ti je mrakhttps://edigital.hr/monitor/benq-32-pd3200q-monitor-p481119 nije 4k ali boje i slika su fantastićni. Imao sam ga priliku koristit 7 dana to je zbilja fenomenalno za tu lovu.

https://edigital.hr/monitor/samsung-lc32h711q-169-zakrivlljen-led-full-hd-monitor-bijela-p506661 i ovaj je fenomenalan ali je zakrivljeni šta meni osobno ne odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2018 19:35 (mislioc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice