Nažalost, ovo ćeš imati (u manjoj ili većoj mjeri, ovisno kako te "posere") i na VA i na IPS panelima.
Nažalost, ovo ćeš imati (u manjoj ili većoj mjeri, ovisno kako te "posere") i na VA i na IPS panelima.
Dell S3220DGF još uvjek ovaj starac slovi za jednog među boljima
Da, čitao sam, osobito na curved modelima.
Dell S3220DGF još uvjek ovaj starac slovi za jednog među boljima
Eh, kad bi ga negdje bilo za kupiti novog.
Ovaj mu je izgleda mlađi braco, a ni nije, to je negdje isto godište čim ga nema.
Moj mini led Acer 27" QHD ( VA matrica) i sa isključenim local dimingom nema baš nikakvih bijelih fleka ili bleedinga ( i u mraku ). E sad, ili sam srećković ili je to nuspojava mini leda (mogu osigurati uniformno osvjetljenje).
E vidiš, good point, mini led nisam još stigao isprobati :)
dAJ navedi primjer ta 2 istih specifikacija a tako različite cijene pa će ti netko i objasniti....koja su to 2 monitora istih specifikacija u 27 inch za 150e i 300e na koja misliš?!
Pa evo 2725D je puno jeftiniji od 2724D. Jel velika razlika?
Nasao sam i ovaj monitor za 170 eura.
Naravno da je razlika, totalno drugi paneli/osvježenje, kvaliteta izrade i ergonomija/stand
Aoc je taj dobar svakako i isto preporučivan od kolega u postovima iznad.
puno manje je tih isijavanja na va panelima, doduše ovi zakrivljeni su isto loši kao i ips, bar onih nekoliko koje sam vidio
ali ravni va je gotovo pa cijepljen od tog sranja
Vidim da se preporuča uglavnom Dell G2724D .
Ima li konkurenciju do 300 eura?
Kakav je Odyssey G5?
Na eKupi 180€ - LS27DG500EUXEN
Samsung Smart Monitor 32" M70D je 289 na iPonu
Kakav je Odyssey G5?
Ovaj mi je bio u igri prije navedenog della, doduše tada nije bio na sniženju..
Presudio Dell zbog cifre ( "IPS je IPS" ). Inače imam već jedan Ultra Gear i ne mogu reći ništa loše.
Možda bih uzeo navedeni LG sada na popustu, ali mi se neda niti zaj*** sa prodajom Dell-a.
Dobro si napravio, taj monitor je inferiorniji od Della, nije to 27gp850
Kakav je Odyssey G5?
Presudio Dell zbog cifre ( "IPS je IPS" ). Inače imam već jedan Ultra Gear i ne mogu reći ništa loše.
Možda bih uzeo navedeni LG sada na popustu, ali mi se neda niti zaj*** sa prodajom Dell-a.
Vani mozes uzet 2024 model, tj. 27GS75q za cca 237e.. znaci novi model, 180hz standard (i 200hz overclock). Ja cu osobno uzet 27GS85Q za 272e, razlika izmedju ta 2 je sta 85q ima nano ips i ima dosta bolje boje...
Kakav je Odyssey G5?
Vani mozes uzet 2024 model, tj. 27GS75q za cca 237e.. znaci novi model, 180hz standard (i 200hz overclock). Ja cu osobno uzet 27GS85Q za 272e, razlika izmedju ta 2 je sta 85q ima nano ips i ima dosta bolje boje...
Ma previše filozofiram, G2724D kupljen prije 10tak dana. :)
Kakav je Odyssey G5?
Ma previše filozofiram, G2724D kupljen prije 10tak dana. :)
No, pa imas jos rok par dana da ga vratis bez ikakvog razloga Ipak se radi o 165hz vs 200hz, i ne svapaju panele kao na tom g2724d
Gdje se može uzeti taj 27GS75q ?
Daj mi nađi ravni VA 31,5-32 inch
Skoro pa da ih nema.
Vidim da je kao i kod televizora sve u cijeni.
Ubodi 700 € za 32 inch VA i dobiješ vrlo dobar monitor.
Jedino su OLEd odlični.
Ove ispod LED ispod 500 € Rtings uredno pokaki, pa jbte nemamo mi keša kao Američani.
No, pa imas jos rok par dana da ga vratis bez ikakvog razloga Ipak se radi o 165hz vs 200hz, i ne svapaju panele kao na tom g2724d
Nisu mjenjali panele nego su mijenjali sustav ocjenjivanja na Rtings
Skoro pa da ih nema.
da, to jest problem, jer i za kolegu tražim neki 30-32" va ravni monitor
on je trenutno na 27" 1080p, pa sad cilja na 32" 1440p
ja sam uzeo 27" 1440p va ravni i jako sam zadovoljan, sljedeći korak je isključivo oled
Skoro pa da ih nema.
Vidim da je kao i kod televizora sve u cijeni.
Ubodi 700 € za 32 inch VA i dobiješ vrlo dobar monitor.
Jedino su OLEd odlični.
Ove ispod LED ispod 500 € Rtings uredno pokaki, pa jbte nemamo mi keša kao Američani.
Skoro pa da ih nema.
da, to jest problem, jer i za kolegu tražim neki 30-32" va ravni monitor
ja sam uzeo 27" 1440p va ravni i jako sam zadovoljan, sljedeći korak je isključivo oled
Ne vidim taj problem, ili..?
A sto neko zna da je to lose kad predje sa nekog 12 god starog 23, 24 TN ipsa uredskog..?
;)
Imaš curved Samsung Odyssey G6 S32BG65, ali ga i Rtings donekle hvali, što je rijetko za ovaj cjenovni rang 408 €
Ako su mu oni dali 8,5 to je raketa i zlo od crne
Gdje se može uzeti taj 27GS75q ?
Amazon
Nisu mjenjali panele nego su mijenjali sustav ocjenjivanja na Rtings
A ne znam, tak pricaju ljudi.. radili su testove blabla i kao nakon reviewa monitora su poceli stavljat neke znj panele, to pak nema veze sa ocjenama (ono v1.0 v1.2 itd)
Tražim monitor karakteristika: IPS 32'' sa obavezno 2x HDMI ulaza rezolucije 2560x1440, 120+Hz za cca 300 eura. Ako ima kakva preporuka bio bih zahvalan.
Ništa nisu mijenjali, provjereno kod Della, bbrige
Pozdrav svima!
Molim vas, trebao bih preporuku za 2 gaming monitora, svaki za poseban PC.
1. monitor - do 240€ - 27 inča, 1440p, IPS panel - mislio sam uzeti ACER Nitro VG271UM3bmiipx
2. monitor - do 150€ - 24 inča, 1080p, IPS panel
Hvala!