.
Žuja je zakon!
Dobar lap :)
.
Žuja je zakon!
Dobar lap :)
.
hebote izgledalo mi je kaj da su pive spojene prek usb-a na laptop :D
e evo jos malo mog stola...... clocko sam grafu 6600 pa sam se malo zahebavo
freak
e evo jos malo mog stola...... clocko sam grafu 6600 pa sam se malo zahebavo
inače normalna kućišta imaju stranicu za pregled komponenti sa lijeve strane, koliko ja vidim tvoje kućište to ima sa desne strane... koje je to kućište?
Ima dosta takvih "brand" kompjutera koji su "naopaki", kao i ovaj HP
Ima dosta takvih "brand" kompjutera koji su "naopaki", kao i ovaj HP
hebeš onda takav brand, radije volim s lijeve... ovak mi je onda sve naopako... -.-'
Kako vam se čini ovo "radno" mjesto? Lijevo je konfa iz Moj PC, desno je neko ludilo koje opslužuje SQL server. Pojačalo je Nikola Tesla HiFi amplifier WS 310Y a zvučnici su Unitra mini30 (staro oko 20godina ali je zvuk predobar - adapter za spojit na komp ne želite vidjet ). Na stolu je Cookie a oni kablovi ispod monitora su USB-ovi (nemam USB front panel na kućištu) i senzor za temperaturu (sobna + vanjska). Uvijek je ovako uredno.
Ima dosta slika al velik je radni prostor...
Moj kut, tj bolje receno kvadrat....
na zadnjoj slici ovi prekidaci i ledice nisu do kraja gotovi, trebam stavit jos jednu plocicu sa 5 potenciometara i pospajat sve
kakvi su ti to prekidaci i okidaci..hahaha...??
Zanimljivo mjesto za staviti printer (ako dobro vidim)
na zadnjoj slici ovi prekidaci i ledice nisu do kraja gotovi, trebam stavit jos jednu plocicu sa 5 potenciometara i pospajat sve
to ti je za...kad ga komp zeza npr neče neka igra sam neki prekidač stavi na on ono odmah radi to ti njegov nitro (ak si gledo the fast and the furious) onda ti je sve jasno...hahaha
Je, dobro vidiš
Oduvek mi je gore printer, baš paše gore... :)
Odmah ti papir pada na stol..hehe
to ti je za...kad ga komp zeza npr neče neka igra sam neki prekidač stavi na on ono odmah radi to ti njegov nitro (ak si gledo the fast and the furious) onda ti je sve jasno...hahaha
jesam...gledo sam...hahahahaha...onda imas puno boca nitra ...ako imas tolko okidaca...hahahahaha....moram i ja sebi kupit nitra...a sad planiram kupit kompu "SuperCharger"...hahahahaha...
prekidaci i lampice su za paljenje i gasenje neonki, ventilatora i slicnog.... osim prekidaca imam i 5 potenciometara koje jos trebam ugradit
Je, dobro vidiš
Lupneš šakom od stol i padne ti printer po glavi
pa i meni je gore i baš se uklapa tamo
btw. mislim da bi se ova tema mogla povezat sa temom Odakle tipkate?
Taman na fin način obavjesti da je isprintao stranicu, na način da ti ju pljune u facu
Taman na fin način obavjesti da je isprintao stranicu, na način da ti ju pljune u facu
pa bože postoji ladica u koju se slažu papiri...
Je, dobro vidiš
Lupneš šakom od stol i padne ti printer po glavi
:)
Kad ga nisu jučer srušili Force Feedback efekti volana kroz 70 krugova, ne bude ga ni moja šaka
Sta ste se uvatili coviku printera??? Booooze :)
ev ja i moja sagita heh...ev slikice...a uskoro i ide video na youtube...
nista posebno
Kolko si dosad dobio upala lijevog uha?
I koja kricava stolica!lool!
ahahah niti jedanput, ventilarot dobro posluzi za ove ljetne vrucine a zna i ohladiti comp
a stolica je kricava, da sam je ja kupova za tu paru bi kupija puno bolju i jeftiniju no nema veze, ali je vraški udobna