Vaš Desk
- poruka: 4.846
- |
- čitano: 2.263.330
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tako i moji...hh...al da ja nemam CRT ovi zvučnici nebi imali mjesta ,gdje stajat ... evo i moj kutak....
Hehe,nego.vidim da imaš max tv,i meni sad treba doć taj famozni uređaj pa ćemo vidit
E daj mi reci kako si ga spojio,znam da nije teško al eto da se pripremim mentalno,hehe!
spojit ga nije teško...
-imaš 3 kabla...(bar ja imam 3)
-jedan ide u struju i povezuje se sa maxTV uređajem
-jedan ide u ovaj dsl (ili kako se to zove) internet prijemnik i u maxTV uređaj
-i zadnji ide u TV i maxTV uređaj
samo da znaš...nisam ga ja spajo...nego brat...
HAHAHAHAHA.... pa vi imate/koristite kucista!!!!
Reci mi samo kako pališ komp...
Šrafcigerom je najjednostavnije. Samo dotakne power switch i to je to. Neke (kao moja) ima gumbe na sebi za power i reset
Evo moga skromnog kutka
a da se prebaciš na LCD? ili si vjeran CRT fan? xD
Ma prebacio bi se ja kad bi starci dala para!XD
Pa et skupi se ak se potrudis i reci starcima ak oce dat pola para :D
Sviđa mi se jako !
Sviđa mi se jako !
Hvala
Evo i moj:
Evo na stolu je linija od Sonya mhc-ec77 ima oko 440w
A sa desne strane je linija iz 80ih godina pojacalo, kazetofon, radio, gramofon i zvucnici od 250w, pojacalo je 500w sa onim starinskim cjevima
moja fotelja je bolja...hh...
Evo i moj:
Evo na stolu je linija od Sonya mhc-ec77 ima oko 440w
A sa desne strane je linija iz 80ih godina pojacalo, kazetofon, radio, gramofon i zvucnici od 250w, pojacalo je 500w sa onim starinskim cjevima
moja fotelja je bolja...hh...
LoL... xD... bolja i skuplja
tako i moji...hh...al da ja nemam CRT ovi zvučnici nebi imali mjesta ,gdje stajat ... evo i moj kutak....
probaj staviti zaštitu na WLAN?!?
Ja neam desk,ja sam na podu
ahhahah, daj procitaj jos jedanput kaj je napisal :) i pogledaj sliku
kakvu zaštitu???
kakvu zaštitu???
ma zgubil se je, pusti
ovo za zvučnike??
ovo za zvučnike??
freaku sam odgovaral, on je mislil vjerojatno da zakaj nemas wireless router pa bi onda mogel imati lcd pa bi i zvucnike imal kam staviti, tj neznam kaj je mislil, samo pretpostavljam
ovo za zvučnike??
pogledaj si na speedtouchu.... lampica za WLAN ti svjetli crveno, koliko ja vidim...
ovo za zvučnike??
freaku sam odgovaral, on je mislil vjerojatno da zakaj nemas wireless router pa bi onda mogel imati lcd pa bi i zvucnike imal kam staviti, tj neznam kaj je mislil, samo pretpostavljam
WTFFF???!!!!?!?!?!?!?
nzm zašto mi svijetli crveno...al radi...to je meni crveno bilo od kad sam ga dobio...
nzm zašto mi svijetli crveno...al radi...to je meni crveno bilo od kad sam ga dobio...
znam da radi... a valjda ti znaju i susjedi, jer nemaš uključenu WPA zaštitu za WLAN... vi si nabaljate WLAN a susjedi vam se priključuju
e moji susjedi su ti samo dide i bake..hh...a zato moj brat preko nokie e66 može uč na net...aha...a kako ga mogu zaštiti?????????????????????????????
e moji susjedi su ti samo dide i bake..hh...a zato moj brat preko nokie e66 može uč na net...aha...a kako ga mogu zaštiti?????????????????????????????
idemo na pvt chat, da ne bi ljudi znali tvoj WPA key...;)
ovo je show :D ; pa i kaj da znaju wep, wpa2... nemaju ama bas nikakvu korist od toga
ovo je show :D ; pa i kaj da znaju wep, wpa2... nemaju ama bas nikakvu korist od toga
jbg, ak mu neki frend pročita koji živi blizu njega... može biti puno tog
zato sam ja obriso slike i molim Moderatore da obriše ove postove bezano uz moju router...molim vas...
EDIT: jel to u krugu od 50 metara???
Gospodo iznad mene vratite se na temu!
e ja sam to riješio.... stavio sam zaštitu... neće više ni jedan nejber uč...hhh
e ja sam to riješio.... stavio sam zaštitu... neće više ni jedan nejber uč...hhh
tak treba... ne bu tebe niko j****!