WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.013
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Prije dan-2 mi se desilo nesto cudno na mojoj 920tki!

Zablesirala se i neprestano pojacavala, kao da netko drzi volume up dugme!

Nakon restarta (lock screen prema dolje) se pojavila munja i kotacic, kao na slici.

Istrazivao sam, al nisam konkretno dosao do otkrica sta taj simbol pokazuje?!

Koliko sam skuzio, najvise su taj simbol imali ljudi bas s 630 i 920 modelom...

Posto mi je ovo 1. put se desilo, a garancija je svega jos par dana, ako netko zna sta je to neka kaze-da na vrijeme reagiram!

Nakon soft reseta pomocu tipaka, sve normalno radi!

p.s.- nema veze  s baterijom, bila je napunjena iznas 60%

18 godina
WindowsPhone - Općenito

"This happens when you press the power + volume down + camera or something like that for a long time, this is used for flashing the phone, so don't be afraid it's nothing serious :) "

Napravi soft reset i trebalo bi sve biti OK.

Meni se znalo događati da se počne stišavati sam od sebe, možda dva puta u 2 godine. Običan reset bi pomogao...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kupljena 640XL i prezadovoljan, veličina mi extra odgovara i nije mi prevelik. Prezadovoljan sam sa kamerama, rich capture je baš fora. Ne znam kako sam živio bez glance-a do sad. Uglavnom svima preporuke!

6 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad će novi build za WP10 ?

Nemogu više čekat jer mi ovaj često zacrni ekran a neda mi se vraćat na 8.1

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Probao 10 na lumia 920.

Sviđa mi se jako, ali ipak nije ni blizu fluidan kao 8.1, nadam se da će to u kasnijim buildovima biti sređeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

kada izade final desktop verzija mozda ce se napokon vise posvetiti phone verziji i otkloniti greske koje se nagomilavaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

kada izade final desktop verzija mozda ce se napokon vise posvetiti phone verziji i otkloniti greske koje se nagomilavaju

Pa tako su i rekli a i logicno je. Meni na 1520 smeta samo onaj glance screen. Ostalo je manje vise ok, ocekivati je da ima bugova u trenutnom bildu. Kako je bilo ranije ovo je ok, volio bi samo da srede pregrijavanje telefona dok gledam youtube. 

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Konačno korak ka mogučem povečanju broja "offical " aplikacija http://wmpoweruser.com/microsoft-in-the-process-of-merging-windows-and-windows-phone-developer-accounts/ .

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kod mene su danas nekim cudom nestali outlook kalendar i mail sami od sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za TwitchTV

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Link?
12 godina
odjavljen
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sad kad već spominjete Twitch, jesam ja jedini koji nemože gledat ni jedan stream koji pod stream qualityi nema druge opcije osim source? Ni na jednoj aplikaciji stream u tom slučaju ne radi, dok chat radi sasvim normalno. (Lumia 532)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni na 630 ide glatko (medium)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Skinite livegaming pa isprobajte. Imao sam 2 lumie 630 i na obje sam gledao na high preko tog programa( istina nije dugo updejtan ali radi posao)

p.s. hahahha bas sam i ja gledao taj stream, steta sto takvo nesto nema na WP

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 11:43 (g3arv8).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

http://www.windowscentral.com/bloomberg-microsoft-make-own-phones-next-two-years#comments

Jedan komentar kaže: This is where MS is really blowing it. Marketing and PR is a disaster. You cant let the kinds of statements float around unanswered. If you are going to give WP two more years, you dont say that. You say you are commited to it long term and go full speed until you dont. If you say antthing like "we're going to give it two more years", its already over. You will get no new apps. No support from anyone, You will have already been written off.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

prodajem 1520 lumiu ,vise info u inbox 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Skinite livegaming pa isprobajte. Imao sam 2 lumie 630 i na obje sam gledao na high preko tog programa( istina nije dugo updejtan ali radi posao)

p.s. hahahha bas sam i ja gledao taj stream, steta sto takvo nesto nema na WP

updejtan je prije par dana

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Windows 10 Build 10158

Pružanje besplatne pomoći pri uklanjanju virusa
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 21:18 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 3
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja krećem na novi build pa cemo vidit

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo i ja sam se ohrabrio...upravo stavljam zadnji build! Lumia 535...so far so good :)

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Downloading updates 0% vec pola sata i vise...

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

skida se... 920

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene nije bilo problema sa skidanjem...krenulo odmah skidati i relativno brzo i skinulo :D

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ni kod mene nije bilo problema sa skidanjem a istalacija je trajala sat i petnaest minuta i kad je bilo gotovo napravija sam hard reset i sad čekam da instalira app

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Drustvance, trebam vašu pomoć.

Naime instalirao sam zadnji WP10 build (10166) i zanima me kako dodati gmail account? Pročešljao sam postavke ali nikako ne mogu naći i uz to me zanima kako promjeniti postavke sinkronizacije na ovom Microsoft-ovom accountu za sinkronizaciju mailova.

Što god sam pokušao, prebacuje me u browser na outlook.com stranicu da se prijavim

EDIT: Snašao sam se. Trebao sam otići u Outlook aplikaciju, stisnuti u gornjem lijevom čošku one tri crtice da mi se otvori menu i onda u donjem desnom kutu stisnut ikonu koja izgleda kao zupčanik koja me odvodi u postavke :)

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 6:48 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Imam lumiu 630
Jos nisam instalirao ni jedan build, al bi mogao ovaj, zavisi o stabilnosti i bugovima.
Jel se moze instalirati za svakodnevnu uporabu?
17 godina
odjavljen
crozoki kaže...
Imam lumiu 630
Jos nisam instalirao ni jedan build, al bi mogao ovaj, zavisi o stabilnosti i bugovima.
Jel se moze instalirati za svakodnevnu uporabu?

Ja bih rekao da može:

9 yey
1 ney
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li se kome još pregrijava telefon tokom gledanja streama na Twitch ?

I kakav je 10166 na 630 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice