WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.013
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Hahaha koja sam ja nubara. 

Hvala, sada znam za u buduce. 

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li neki app koji pokazuje koja aplikacija mi je koliko prometa potrosila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Nemam 4K monitor, gledao sam "samo" u FHD rezoluciji. Izgleda (jos uvjek) poprilicno dobro!

Al po noci se vidi velika doza suma itd... Steta! 930tka je mogla biti najkompletniji uredaj, samo da su stavili low-light kameru s prethodnika (920tke)...

18 godina
WindowsPhone - Općenito

predobro izgleda u 4k daj jos tih filmica 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ugrađena "data sense" ti to broji
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao neki update za 630

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Postoji ikakva aplikacija za wp 8.1 koja mi omogućuje da sve tileove imam transparentne? Probao sam neke (transparency tiles i još neku sličnog naziva) ali one podržavaju određene aplikacije, a ne sve. Prvenstveno, najviše me muči onenote tile i lumia camera, nikako ne mogu biti transparentne

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
18 godina
neo.gz kaže...

Došla XL u shop, sad samo da odlučim. Hebeno mi zbog veličine ne znam da li ću požaliti?

@Virty kakvo je tvoje iskustvo? Koje si veličine imao prije XL?

Zadovoljan sam sa 640 XL i to puno zadovoljan :)

Prije XL sam imao lumiu 920, 535, 630, 610.

Meni veličina ekrana taman odgovara, puno ugodnije čitanje na netu, slikavanje/gledanje slika, pisanje emaila.....ma sve :)

Preporuka!

PSN - Muskarcina77
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Konačno stigao Denim za mene :) Ovaj BHTelecom je stvarno glup :D

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Nema više one stranice koja je detaljno prikazivala koji build je dostupan za koji telefon i na kojem tržištu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aha, hvala. Naručio sam je u ponedjeljak bi trebala doći, pa javim utiske.

@underdog
OneNote, Kamera, Office i slične MS-ove aplikacije trenutno nije moguće napraviti transparentnim jer je zaštićeno, pa zato niti jedna od appova ne može da napravi transparentni shortcut.

14 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Nema više one stranice koja je detaljno prikazivala koji build je dostupan za koji telefon i na kojem tržištu.

Misliš na ovu?

13 godina
neaktivan

Ja mislim da on misli o onoj stranici gdje ima lista država i sad unutar svake države operatori i koje su verzije sistema dostupne.

edit: našao sam  LINK

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 0:12 (neo.gz).
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Stigla mi headcase maskica. Moram priznati da je kvalitetnija nego sto sam ocekivao i nakon silikonske koju sam imao ova je odlicna, stampa je kvalitetna, cvrsto drzi telefon.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Ja mislim da on misli o onoj stranici gdje ima lista država i sad unutar svake države operatori i koje su verzije sistema dostupne.

edit: našao sam  LINK

Pa i ja sam postavio link na istu stranicu...

13 godina
neaktivan

hebi ga sad, bilo kasno   

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Koristim trenutno lumiu 920, 

imate kakav savjet za produljit trajanje baterije? Več oko 17h ostanem bez struje pa tražim punjač.

Inaće widim da je wp dosta napredovao.

FB aplikacija je bolja nego prvobitne verzije puno, instagram aplikacija je super (samo što ne može videa uploadato!?)

Ono što mi baš nedostaje je dobra youtube aplikacija i facebook page manager aplikacija.

Al kakve slike malac radi, divota. Još da ima HDR bila bi savršena kamera!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

6tag može uploadati i video.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je metrotube sasvim dobar, iako ja ne visim baš na youtube-u preko mobitela. Imaš super aplikaciju za upravljanje stranicama, zove se "pages manager for facebook". Ja je koristim i zadovoljan sam. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja koristim TubeCast i zadovoljan sam :) Zašto mi se IE ovako blesira pri otvaranju slika ?

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Uskoro dolazi novi build 10165 i zanimljiva stvar je mijenjanje veličine tileova :

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Uskoro dolazi novi build 10165 i zanimljiva stvar je mijenjanje veličine tileova :

i mogući slowmo video rec!

windowscentral.com/leaked-windows-10-mobile-builds-new-animations

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene je na 10149 People aplikacija sa kružnom animacijom, ovim krugovima.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Smatrate li da Lumia 920 ima nezahvalan ekran kad su u pitanju zaštitne folije i stakla? 

Kupio foliju ona ne ide do ruba jer je ekran zakrivljen, kupio zaštitno staklo i mislim da ga neću stavit jer će bit očajno (ne ide do ruba i deblje je). 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
majstorSZ kaže...

Smatrate li da Lumia 920 ima nezahvalan ekran kad su u pitanju zaštitne folije i stakla? 

Kupio foliju ona ne ide do ruba jer je ekran zakrivljen, kupio zaštitno staklo i mislim da ga neću stavit jer će bit očajno (ne ide do ruba i deblje je). 

Neznam zasto stavljas na tako cvrst i "tenk mobitel" folije?!
Ekran je jedan od najcvrscih na trzistu (bez obzira na starost uredaja), tako da se ja stvarno ne brinem.

Ogrebotine se niti ne poznaju na kucistu od polikarbonata (posto je cjelo obojeno, a ne samo povrsina)... A po ekranu, nemogu ga ogrebst slucajno, ama bas nikako!

Pogledaj drop testove za 920, sve ce ti biti jasno :)

Inace, opcenito ne volim te folije na mobitelu, mislim da gorila od generacije 1 je radila vec dobar posao od slucajnih ogrebotina (npr. kljucevi i uredaj u istom dzepu)...

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zašto nemogu preko bon bona-koji je zapravo t-mobila kupovat aplikacije u storu i da mi se naplaćuje na saldo?

Dok sam bio na vipu to je radilo super,sada me traži da uparim karticu što mi je neprihvatljivo.

Dali ima kakvo riješenje za to?

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
x360gamer kaže...
http://wmpoweruser.com/blind-camera-test-results-lumia-640-xl-vs-galaxy-s6-edge-vs-iphone-6-plus/

Lumia 640XL da ima bolju kameru od (po mnogima) trenutno najbolje kamere - S6 edge i iphone6+?
Namjestajka ili?
Trebalo bi vidjeti stanje u low lightu...
Ima netko 640XL da podjeli svoja (realna) misljenja?

Imam ja 640XL i kamera je sasvim ok.

Nije baš da je nešto pretjerano koristim.

16 godina
Hrvoje.RH kaže...

Zašto nemogu preko bon bona-koji je zapravo t-mobila kupovat aplikacije u storu i da mi se naplaćuje na saldo?

Dok sam bio na vipu to je radilo super,sada me traži da uparim karticu što mi je neprihvatljivo.

Dali ima kakvo riješenje za to?

Dok bon-bon ne uvede carrier billing(bez obzira što su oni zapravo T-Mobile), možeš koristiti jedino kupnju putem kreditne / debitne kartice (pod debitnu mislim na Visu žiro ili deviznog računa, ne Maestro).

12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Na lumia 640 DS sam koristio w10 build 10149 pet dana, sve mi je radilo uredno nakon što se sve posložilo već prvi dan, i onda su aplikacije koje su bile instalirane na memorijskoj kartici počele prestajati sa radom. Poslije restarta bi se prikazivalo da ima problema sa memorijskom karticom, pa bi nekad bilo sve uredu ali nakon nekog vremena aplikacije sa memorijske kartice bi opet prestale sa radom.  Zbog toga sam vratio mobitel ponovo na w8.1 i sve aplikacije rade. Jeli itko imao takvih problema sa wm10.

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Imao i ja. Mob se sam resetira i nakon toga problem s karticom.

Vraceno na 8.1

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice