WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.084
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Je li se kome još pregrijava telefon tokom gledanja streama na Twitch ?

Normalna stvar, procesor radi, grafički čip radi, ekran je uključen, zvuk eventualno, a i vani je vruće.

Swedish latin super funk.
13 godina
WindowsPhone - Općenito

jesu napokon na 10 stavili da se moze prekopirat iz moba imenik na sim...?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Za ekipu koja ima probleme sa notifikacijama u wp 8.1.x verziji, a vjerojatno i u wm10 će biti isto.
Ako omogućite da u pozadini (backgroundu) radi više od 20 aplikacija nastaju problemi s notifikacijama. Postoji neko ograničenje od 20 taskova i ako se ta brojka pređe počnu notifikacije kasniti. O tome se ne priča na veliko ali je smiješno da su dodali takvo ograničenje. Pa provjerite dali imate toliko taskova u pozadini da rade.
17 godina
odjavljen
izzy007 kaže...
Za ekipu koja ima probleme sa notifikacijama u wp 8.1.x verziji, a vjerojatno i u wm10 će biti isto.
Ako omogućite da u pozadini (backgroundu) radi više od 20 aplikacija nastaju problemi s notifikacijama. Postoji neko ograničenje od 20 taskova i ako se ta brojka pređe počnu notifikacije kasniti. O tome se ne priča na veliko ali je smiješno da su dodali takvo ograničenje. Pa provjerite dali imate toliko taskova u pozadini da rade.

Hm... Nisam baš siguran za ovo, ne tvrdim ništa ali pošto nikad nisam ograničavao broj background appsa a not mi uredno dolaze - malo mi je to čudno. Nebi mi ni bilo čudno da je tako ali opet.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Ja sam davno odustao sto se tice tih background notifikacija. Nije da one ne rade da se razumijemo nego vecinom kasne a sto se skypea tice, cim se iz njega izadje ili ga se minimizira postanem invisible. Jednom sam bio naletio na stranicu (podavno) i neko je objasnio da je sam problem tih push up notofikacija u samom kernelu i da se to nece popravit u neko skorije vrijeme, ali to ne mogu nac vise nema sanse, jos sam jednom trazio. Sto se mene tice ja imam samo 9 aplikacija kojima je dozvoljen rad u pozadini i opet sve to zeza. 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta mislite da bude odlična ideja da akcijski centar bude proziran (samo donji dio) ?

Jer format je samo za kukavice !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja se vratio, u rukama 535 single sim. Avantura Android nije se pokazala produktivnom. Cekam da se skins 10ka upravo (nisam ni backup vracao,samo prijava pa na download).
12 godina
WackyZG kaže...
Ja se vratio, u rukama 535 single sim. Avantura Android nije se pokazala produktivnom. Cekam da se skins 10ka upravo (nisam ni backup vracao,samo prijava pa na download).

Dobrodošao natrag i pozdrav od 535-ice DS koja je također na 10-ci.

Ovaj zadnji build radi odlično samo ne isključi ekran prilikom svakog razgovora.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina

Ak je tak lako se to prezivi,na Androidu se moral naviknuti da gasim ekran na tipku za gasenje ekran,pa mi je vec navika. (Xperia E4G je u pitanju)

I hvala na dobrodošlici. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 15:25 (WackyZG).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo i ja stavio n L920 10166 build. Uglavnom su pozitivni dojmovi, uz nekoliko do sad zamijecenih nedostataka.

Imao sam problema sa ocito dosta rasirenim loading loop start screen bugom, ali to sam rijesio.

Ponekad se osjeti da mobitel malo uspori i zasteka, ali nista strasno.

Nisam uspio naci gdje ugasiti vibraciju za 3 navigacijske tipke.

Takodjer navigacija vise nema hrvatski voice?

Velika steta je sto gestures beta ne funkcionira, bas sam se naviknuo, posebno na javljanje da samo prislonim mob na uho.

Sto se tice pozitivnih stvari, napokon swype za hrvatski funkcionira, setting su odlicno rijeseni, action centar je isto dosta unaprijedjen...

p.s. Audio jack nije u funkciji? Probao dvoje slusalice, ali ih ne prepoznaje, to nedostaje ili se meni nesto stiltalo? 

p.p.s. Postoji li mogućnost da kontakte koje linkam u people nekako trajno spojim u jedan kontakt? Svaki put mi se to zezne ako radim reinstall. Dakle ako linkam 3-4 kontakta u jedan, mogu li ih trajno pohraniti pod 1 kontakt na svoj racun?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 16:13 (Ramo).

0 0 hvala 0
18 godina
Stavio win 10 na lumiu 630
Da li preporucate hard reset?
12 godina
crozoki kaže...

Ja sam ga napravio odmah poslije nadogradnje zato sto mi u prošlim buildovima neke stvari nisu radile bez hard reseta.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina
odjavljen
crozoki kaže...

Bolje je ali ja nakon ove nadogradnje nisam radio hard reset i nemam baš nekih problema... Jedino što mi ne fercera je update extras+info i here maps, za koje mi javlja neku grešku ali tako mi je bilo i u prijašnjem buildu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Koristi tko quiet hours na 10ki?Ili bar zna kako u zadnjem buildu doci do postavki?
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Kak prebaciti kontakte s 8.1 na sim ili android?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel zna netko kako mogu dodati tvrtkin mail u email račune?

Pokušao sam ali nigdje ne vidim sva polja koja mi trebaju,incoming i outgoing mail,korisničko ime i šifru za taj mail...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
keymaster kaže...

Jel zna netko kako mogu dodati tvrtkin mail u email račune?

Pokušao sam ali nigdje ne vidim sva polja koja mi trebaju,incoming i outgoing mail,korisničko ime i šifru za taj mail...

Ideš na: Add email acount, Advanced setup i tu onda redom postavi - mail adresu i password, incoming i outgoing server, portove, po potrebi SSL i TLS.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Koristio sam sad wp tjedan dana jer mi je sluzbeni m9 krepao i mogu rec da sam razocaran. Koristio sam prije windows phone 7.8 na jednom uredaju i 8 i 8.1 na drugom sve zajedno vise od dvije godine. Nakon toga sam presao na iphone na kojem sam vec godinu i pol privatno. Covjece pa nisu se pomaknuli s mrtve tocke aplikacija nema a one koje postoje ne rade dobro.

vidi se zasto zauzimaju samo 3-4% trzista a bit ce sve manje kako mi se cini. Meni je zao jer mi je wp drag i kako kazem koristio sam ga i sam dosta dugo ali bez dobrih aplikacija to nema smisla. Nadam se da nisam nikog uvrijedio.

1 11 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo ga još jedan trol Probaj Windows 10 pa vidjećeš razliku. I 8.1 je strava ali sedmicu dana nije dovoljno.

Jedino što Android ima prednost jeste broj aplikacija,sigurnost i brzina su mu 0. iOS je isto tu negdje,nije Kaspersky Lab bezveze proglasio WP najsigurnijom platformom.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakratko je i na mojoj L535 bio zadnji build win10 ali....dosta je tu bilo stvari koje nisu radile kako treba pa i nakon hard reset-a! Uglavnom, posto mi je to jedini mobitel trenutno vratio sam se na win 8.1 i eto i nakon kratkog susreta sa win 10 kad sam se vratio na win 8.1 dojam je bio WTF? Hocu desetku nazad :P Sviđa mi se smjer u kojem ide razvoj windows-a a i prsti me opet svrbe gledajuci u windows insider aplikaciju hehe! Mozda... No, da ne spam-am temu previse, citao sam na windowscentral forumu...dosta korisnika savjetuje reset na tvornicke postavke prije i poslije nadogradnje na win10 TP...

Vasa iskustva?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Windows 10 je zakon :D Samo da još naprave akcijski centar prozirnim (donji dio gdje su notifikacije) bi bilo holy shit :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Silwncer kaže...

Evo ga još jedan trol Probaj Windows 10 pa vidjećeš razliku. I 8.1 je strava ali sedmicu dana nije dovoljno.

Jedino što Android ima prednost jeste broj aplikacija,sigurnost i brzina su mu 0. iOS je isto tu negdje,nije Kaspersky Lab bezveze proglasio WP najsigurnijom pla

Nisam ja nikakav troll. To sto si ti zaljubljen i ne vidis dalje od wp je tvoj problem. Vidis samo prednosti a ne vidis brdo mana.

zaostaju za androidom i iosom miljama nazalost i prodajni rezultati to govore

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne bih sad da raspravljam o ljubavnim stvarima jer sam rocker i ljubav mi je stvar koju prezirem tako da mi to nemoj spominjati. Očito je da trolaš ne bi imao bezveze 6 TD.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

nije baš da se nisu pomakli sa mrtve točke - već je i 8.1 imala dosta poboljšanja u odnosu na 8.0 - kustomizacija početkong ekrana + svrstavanje u foldere, action centar, omogućili su baratanje dadotekama pomoću Files... nije da sjede na guzici.

ali načelno, slažem se oko aplikacija - službene aplikacije su koma živa. MS-ov face se nije popravio zadnjih godinu nikako, a imaju kaj za dodati i doraditi.

youtube, 9gag, instagram, gmail i hrpu ostalih servisa spašavaju sami korisnici koji rade jako dobre aplikacije, npr. rudy. ali kaj se događa kada oni odustanu od održavanja?

ok, wp10 obećava sa lakim "portanjem" appova, ali to ću vjerovat tek kad vidim i isprobam.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Žalost je što su većina aplikacija beskorisna i bezveze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dvadesetak minuta sam pisao maloprije jedna veliki i realan post od strane dugodisnjeg korsnika WP - mene!
Koristim ga od pocetaka, WP7 na Omnia 7.
Znam koliki su napredak napravili, i sve sam to lijepo napisao u tom postu i naravno, kada sam kliknuo "posalji", bug.hr je izbacio da stranica nije dostupna i poslalo se nije nista!
Katastrofa.

Da sumiram, fan sam WP, cjelu obitelj sam preobratio i svi su s WP sretni!

Medutim, realno se treba pogledat i zanemariti sto je OS savrsen, jer aplikacije (one glavne, koje 90% korisnika koristi) nisu!

neki dan sam usporedivao aplikacije bas na hardwerski (ako uzmem u obzir prirode oba OSa) i datumom izlaska slicnim uredajima - L920 i iPhone5!

Razlika za ove osnovne, tipa viber i fb messenger je nebo i zemlja!
Ne trazim da WP ima baloncice chat kao na androidu, to ionako nebi dobro stajalo na tom sustavu... Al mogli bi bar razinu i fluidnost dovesti kao na iphone uredajima!

Eto, sad mi se neda pisat ogroman post jer sam tamo sve napisao i izbrisalo se..

Al ne moram pisat korisnicima WP koliko je iritantno da dok stigne na messnger neka poruka:
1. cekanje da se aplikacija ucita par sekundi
2. povezivanje
3. sinkroniziranje
4. tek onda vidimo poslanu poruku.,

7-8 sekundi ode dok je na iphonu to instantno!

Os je savrsen, ali aplikacije nisu. I smatram da jedino W10 moze donjeti novu prednost i ovaj inace, odlican OS, odvest na #1!
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Skoro tri mjeseca koristim WP i isto toliko dugo pratim ovu temu. Izgleda da ja cijenim WP iz potpuno drugih razloga od vecine vas. Po mom misljenju svi, ali bas svi sustavi takozvanih pametnih telefona su totalno sranje, a ni windowsi nazalost nisu iznimka. U toj situaciji koja je skoro identicna nasoj politickoj sceni (ne zna se koji je gori), moj izbor su windowsi. Zasto?

Meni WP odgovara ponajprije radi plocica, te idiotske plocice koje mi skracuju zivot na kompjuteru su, po meni, neusporedivo logicnije i lakse za upotrebu od ikona koje mi jednostavno izazivaju mucninu kad ih vidim na mobitelu. Vecina korisnika androida i iOS-a se zali na nedostatak aplikacija, meni osobno treba samo viber koji radi lose na WP i ne znam mozda jos koja aplikacija, tipa teamviewer ili nesto sto je izuzetno lako instalirati, a jos jednostavnije ukloniti. Iako nisam zadovoljan razinom mogucnosti prilagodbe plocica ipak ih mogu dosta dobro prilagoditi nekoj razini koju ja smatram lijepom, dok na androidu i iOS na 10 pozadinskih ekrana stoji tko zna koliko sarenih ikona koje kad vidim, prvo sto mi padne na pamet, ma necu uopce govoriti, takoder obozavam onaj popis aplikacija, meni je ono super. Puno mi je draze imati sve na jednom vrlo preglednom popisu nego vrititi 10 ekrana u potrazi za sarenom ikonom neke aplikacije. Ne mogu vjerovati da cu ovo reci, ali internet explorer mi je na WP super mega odlican lol. Mogu slobodno reci da sve ono sto windowsi 8.1 katastrofalno lose rade na kompjuteru, vrlo dobro rade na mobitelu. Mislim da windowsi imaju daleko najbolju pocetnu ideju izgleda mobilnog sustava, ali koliko ce imati dobru izvedbu, pogotovo sa win 10, ja ne znam, mogu se sa samo, sa velikom sumnjom, nadati najboljem. Kako stvari stoje mislim da nema nikakve sanse da se ja vratim na androidove retardirane ikone, a apple-u ne bi dao lovu da mi zivot ovisi o tome!

7 0 hvala 0
13 godina
Silwncer kaže...

Ne bih sad da raspravljam o ljubavnim stvarima jer sam rocker i ljubav mi je stvar koju prezirem tako da mi to nemoj spominjati. Očito je da trolaš ne bi imao bezveze 6 TD.

Kak si ti smijesan rekao sam svoje misljenje tebi se ne svida. Reci mi zasto tolko branis wp jel ti radis za njih?

podsjecas me na one likove koji se kunu u jednu marku automobila iako ga popravljaju cijelo vrijeme koda su ga oni slagali.

14 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...
Silwncer kaže...

Kak si ti smijesan rekao sam svoje misljenje tebi se ne svida. Reci mi zasto tolko branis wp jel ti radis za njih?

podsjecas me na one likove koji se kunu u jednu marku automobila iako ga popravljaju cijelo vrijeme koda su ga oni slagali.

@omomomomoomm Koliko ti je riba skočilo u krilo kad si izvadio novi iShit?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

iPoop hahaha :D Ja ne predstavljam Microsoft,nego govorim iz svog 7 mjesečnog iskustva .

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice