Ovaj build je stvarno zakon, gotovo da se ne primjeti razlika u brzini između 8.1 i 10149, još ove sitnice ispolirati i sustav će biti vrhunski.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj build je stvarno zakon, gotovo da se ne primjeti razlika u brzini između 8.1 i 10149, još ove sitnice ispolirati i sustav će biti vrhunski.
Najviše sam zinuo kad sam prebacivao tj multitaskao između appova, i brže nego na wp8.1. Stvarno je zakon ovaj build!
a ni hard reset nisam radio!
Nakon sest sati napokon ocepilo i napravilo update...samo ne mogu da iskljucim glance screen nikako.
Ja samo čekam finalnu verziju,već mi je 8.1 dosadio
Još kad bi MS imao besplatnu opciju za publishing aplikacija na Windows Store,bilo bi više interesa posebno onih što razvijaju open source aplikacije. Za Android je fakat skuplja (25$),za WP je 19$.
Sto su ucinili po pitanju baterije?
Sto su ucinili po pitanju baterije?
Ništa?
Vjerujem da su napravili neki napredak ispod haube ali iskreno ne primjećujem ga, prošli build mi je bio dobar što se tiče baterije a ovaj je jednak tome, možda 1-2% više troši nego 8.1, ali to je ionako teško procjeniti.
A radi li novi battery saver?
Sve aplikacije (konkretno fb,messenger, wapp, viber) rade kak spada?
Ima netko mozda s starijim lumiama (920/925/1020) da kaze stanje s baterijom? Sumnjam da je poboljsano, al samo da nejde jos dolje.. Ionako mi jedva 10etak sati izdrzi (od jutra do uvecer, taman)
Kazete da je fluidnost bolja? To mi je malo nevjerovatno za cut...Kakve su novosti u tom multitaskingu skank?
Svaka cast M$, nadam se da ce sad napokon zauzeti (zasluzeno) veci udio na trzistu i da ce app devolperi prestat zapostavljat aplikacije za ovu platformu!
Ako si gledao video,sve si mogao da vidiš. Još da Microsoft omogući publishing aplikacija besplatno onda bi bio još veći interes plus bi ukopao Android :)
Ne da je brz... Nego je instantan!
Ja imam problema s nadogradnjom nekih 5 aplikacija, ali u suštini sam zadovoljan pošto je još u razvoju.
Instalirao sam najnoviji build na svoju Lumiu 930 i više sam nego zadovoljan naspram prethodnog builda.
Sve radi brzo i fluidno, na Store(beta) zna malo zatrznut i zablokirat ali sve u svemu, nemam potrebu se vraćati na official 8.1 jer i s 10149 buildom radi zadovoljavajuće.
Instalirao sam ga preko WP8.1 i morao sam raditi hard reset jer mi pločice za aplikaciju nije bilo i još nekih koje koristim češće :)
Ocijena za ovaj build je 8/10
Biće tu još poliranja ;) Ja mislim da je sljedeći build 10156 (mislim) pa možda poprave te bugove i sitnije probleme.
Evo veceras već nekoliko puta idem otključat mob i pritisnem power tipku a ono samo malo bljesne ekran i ostane crn s malo pozadinskog svitla i dalje od toga neće. Srićom baterija se moze vadit ovoj L535DS.
Ostalo zasad radi odlično (dokad će vidićemo).
Radio sam i hard reset i sve je prošlo ok.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Hoću se vratiti na WP i mijenjam Note4 bijeli sve uredno, račun garancija VIP, za Lumiu 930, pa ako ima zainteresiranih slobodno se javite.
Da li mozete skinuti MS Fotografije?
Pokusam skinut pa pise da app vise nije dostupna
Nije to baš od sada, to se ljudima pojavljivalo i sa prvim Windows 10 Mobile buildom..
Super messages ne radi. Ima nacin a da se ne radi hard reset?
Zašto ne mogu ažurirati Messenger ?
reko sam ti kako ćeš, odi u store i skini .xap file
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7
prebaci file na telefon, i restartuj ga
odes onda u store, i 3 tackice one pritisnes i pojavice ti se install local apps
Radi li sa Cyan nadogradnjom ?
Freeware Junkie Ltd.
Ovaj Build je izašao za NASCAR momčad Hendrick Motorsporta
A i sam CEO MS-a će visit po pitstopu...
Sve se vrti na desetki...
vidim sad kako napreduje build i šta će sve još doći, i nije mi onda teško čekati tamo još nekoliko mjeseci :D
Uspio sam ažurirati Messenger,samo je bio potreban restart.
Evo nakon dugo vremena ponovo sam instalirao WIN10 TP na svoju 630. Zanima me jeli ima neki fix za error 0x803F8001 (u store beti) i za mobilne podatke,jer se nemogu nikako spojit na njih.
Evo nakon dugo vremena ponovo sam instalirao WIN10 TP na svoju 630. Zanima me jeli ima neki fix za error 0x803F8001 (u store beti) i za mobilne podatke,jer se nemogu nikako spojit na njih.
Instalirao za vikend i bilo je malo frustrirajuce nakon instalacije. Nije mi otvarao poruke pa napravio hard reset i vratio podatke.
Kad je sve vratio nije mi radio outlook, fotografije i jos neke aplikacije da bi jucer store beta sama povukla update za vise od 50 aplikacija i sad sve radi osim sto nikako ne mogu zamjenit pozadinsku sliku na start.
Mobilni podaci isto nisu sljakali dok nisam resetirao mob, ali to prvi put nakon hard reset.
Baterija je ok s obzirom da se jos bas ne moze manipulirat ustedom.
Na HR tipkovnici radi li vam Š, Č i Ž tj kvačica?
Ikome se u storeu javlja greska 0x80070003...sad vec deset aplikacija ne mogu da nadogradim zbog nje?
Ikome se u storeu javlja greska 0x80070003...sad vec deset aplikacija ne mogu da nadogradim zbog nje?
Takoder 5 app ista greska