Koja je lumia?
To za wifi prečac vremenom postane korisno.
1520
Koja je lumia?
To za wifi prečac vremenom postane korisno.
1520
Kad dolazi 730 DS?
Ima li vas na Developer Preview programu? Jeste instalirali ovaj update od jučer "Critical update".
Sve se čini nekako brže, moja pretpostavka je da su malo skratili vrijeme animacija, između ostalih stvari.
Veličina sustava mi se smanjila sa 4,81GB na 2,97GB. Ja zadovoljan. Vidim ljudi pišu u komentarima da su animacije brže/glađe. Ne znam, čini se brže, ali možda je samo placebo.
jel ima gdje tele 2 u hrv 4g pokrivenost?
Ti se šališ ili ? Tele 2 jedva ima 2G signala, uvijek imam 2 ili 3 crtice, nikad nije full, kad sam u kući, moram ići van zbog prekidanja, 3G ima samo u centru grada (Ban Jelačić-Zagreb) te par općina i to u dosta uskom radijusu, Dubrava kod okretišta ima, 2.5 kilometara dalje od okretišta nema, te također nema ni u Markuševcu, moja lumia 520 ne podržava 4g, ali 3g je toliko slabo dostupan, da sumnjam da 4g mreže opće ima, to isto možda samo u centru grada...
tele 2 nema 4G signal.. a 3G je isto loš. Tu po Zagrebu sam zadovoljan, skoro uvijek iman 3G signal. Ali kad putujem prema kući, čim prođem Lučko signal jedva 2G a da ne spominjem ostatak puta. Ostatak puta da bi bio dostupan moran se prebaciti na tmobile mrežu na kojoj iman samo 2G
Ti se šališ ili ? Tele 2 jedva ima 2G signala, uvijek imam 2 ili 3 crtice, nikad nije full, kad sam u kući, moram ići van zbog prekidanja, 3G ima samo u centru grada (Ban Jelačić-Zagreb) te par općina i to u dosta uskom radijusu, Dubrava kod okretišta ima, 2.5 kilometara dalje od okretišta nema, te također nema ni u Markuševcu, moja lumia 520 ne podržava 4g, ali 3g je toliko slabo dostupan, da sumnjam da 4g mreže opće ima, to isto možda samo u centru grada...
vidiš sused kod mene u tmobile ima skoro uvijek 3g
735 je 1860 krznenih u exdigitalu. eh kad oni ne bi bili toliko aljkavi kad su reklamacije u pitanju, sad bi išao po mob...
jel ima netko iskustva sa tom trgovinom/servisom?
budem nazvao sutra jedne i druge da vidim jel pričaju istu priču oko jamstva i reklamacije.
Mobis je oduvijek ovlašteni uvoznik/serviser što već za Nokiu.
jel ima netko iskustva sa tom trgovinom/servisom?
budem nazvao sutra jedne i druge da vidim jel pričaju istu priču oko jamstva i reklamacije.
iman ja iskustva.. jamstvo vrijedi, samo odneseš direktno kod njih u poslovnicu.
Ja sam imao uvijek dobro iskustvo s njima sve do prije par dana kada su me kvalitetno naživcirali.
Nekad vole raditi po volji. Prije par dana odnesem L920 da mi zamjene bateriju i kad sam došao po uređaj oni mi nisu zamjenili bateriju već "instalirali novi sustav", a koliko vidim nisu ni instalirali novi sustav već napravili hard reset jer je verzija sustava ista. Kao, napravili su testiranje baterije i baterija je dobra.
Al nebitno, nova baterija sa ugranjom je 240kn i za svoje novce želim da se to napravi. Ne treba mi priča kako je bila greška u softveru i da je to riješeno novim sustavom, a baterija se naočigled prazni.
Instalirao, i iskreno, bilo je bolje prije prije te zakrpe... Sad mi se svako malo zblesira (mislim, otključam telefon, na ekranu loading za početni zaslon?!). Nakon što prekinem telefonski razgovor na 2-3 navrata kroz 10 sekundi telefon ni sam ne zna bil li imao ekran uključen, isključen, je li telefon zaključan ili ne...
Lumia 630
ATJ Lučko
Tu je sve kaj mu treba:
Također: Sync wizard
Kad spojom mob na pcgotovo nista ne reagira (samo se puni) dok ne pokrenem zune. Trenutno jedina stvar sto mi treba je da mi pokaze mobitel na "my computer" medju particijama ukoliko je to moguce jer pokusavam povratiti neke slike koje su se obrisale prilikom praznjenja baterije usred slikanja. Pokusavam sa wondershare picture recovery programom i jedini nacin na koji to mogu uciniti je da mi pokaze win phone kao particiju ili usb port no nemam tu opciju.
Mob je win7 Samsung Omnia, no nikako da pronadjem win 7 opcenito temu, ukoliko postoji neki drugi nacin za vratiti obrisane fotografije volio bih ga saznati.
Pa na windowsu ti je kao i sa androidom, imenik se sinhronizuje sa mail nalogom kojim se prijavio na telefon. Nek vidi u podesavanjima naloga jel zakacio da mu radi sinhronizaciju kontakata ako nije nek stavi kvacicu i nek odradi sinhronizaciju i imace kontake na mailu sve.
Stigao update za mPBZ; mogu se kupovati bonovi, dodane lokacijske usluge!
Stigao update za mPBZ; mogu se kupovati bonovi, dodane lokacijske usluge!
yeah ... jučer kupio lumiu 730 pa sam nanovo instalirao app i vidio da su izbacili novu verziju ...
di si je uzeo?
Prije dva dana ukljucim developer preview i sve radilo super do danas, danas krenem da otkljucam telefon pise resuming i nakon 4 sekunde se pojavi unlock screen. Ima li ko ovakav problem?
Prije dva dana ukljucim developer preview i sve radilo super do danas, danas krenem da otkljucam telefon pise resuming i nakon 4 sekunde se pojavi unlock screen. Ima li ko ovakav problem?
Jesi instalirao koju od lock screen aplikacija, Live Lock screen beta ili Tetra lockscreen? Neovisno o tome ako si ih izbrisao napravi sljedeće: uključi dječji kutak zaključaj mobitel te onda otključaj i isključi dječji kutak.
Također probaj soft reset (volume up + power dok mob ne zavibrira).
Dovoljno je samo upaliti i ugasiti Dječiji kutak oliti Kids corner i problem riješen... Tako sam uradio i sa Live lock screen i sa ovim Tetra... Btw Ovaj Tetra nekako skroz siromašam, 3 bijedne opcije, odmah ga deinstall.
Stigao i update offline karata za Here.
& WhatsApp, update i update apdejta.
Jel ima neka app za panorame? Nešto kao što ima iOS, da mi on kaže gdje trebam stavit mob i da imam cijelu prostoriju u jednoj slici :D
Jel ima neka app za panorame? Nešto kao što ima iOS, da mi on kaže gdje trebam stavit mob i da imam cijelu prostoriju u jednoj slici :D
http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-panorama/8124bf8c-0db0-4688-8ec7-698a3c313f2b
http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/photosynth/ef860a79-5f68-4ed6-aa21-c038d1a55517
Windows Phone FTW
Lumia ne može na Ativ S
Ne valja ova druga.... Slika loše slike, baguje i sl.... Jel ima još koja?
Lumia ne može na Ativ S
Ne valja ova druga.... Slika loše slike, baguje i sl.... Jel ima još koja?
Photosynth je trenutno najbolja aplikacija za tu namjenu, i najbolje radi na otvorenom, znači, park, trg itd... U zatvorenom nije nešto, kao ni ostale slične aplikacije. A ako hoćeš da praviš sferične slike zatvorene prostorije treba ti poseban hepek koji se montira na digitalni aparat... Sve ostalo je kao Photosynth ili lošije, znam iz iskustva... Pozz