WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
malina22 kaže...

Stigao 1520...skida se 8.1...prvi utisci odlicni...dvoumio sam se izmedju 925 i 830 al covjek mi je ponudio 1520 jeftinije nego 830 jer sam sve telefone kod njih kupovao pa sam dobro prosao. Je malo velik, ali naviknucu se a i necu morati ulagati u navigaciju koja mi ionako treba.

Koliko su keširao za 1520?
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

320 eura inace je cijen 357 ovde u BIH, e jedno pitanje, je li moguce sad iskljuciti vibraciju na ovim dole tipkama, znam da to nije moglo na WP7 jer tad sam zadnji put koristio windows platformu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Ja na Ativ Su mogu u dodatnim postavkama Gdje si to uzeo mob?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

320 eura inace je cijen 357 ovde u BIH, e jedno pitanje, je li moguce sad iskljuciti vibraciju na ovim dole tipkama, znam da to nije moglo na WP7 jer tad sam zadnji put koristio windows platformu.

settings - touch - "vibrate when using navigation keys" stavi off

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja tebe volim hahah

Vidio sam to na 24 sata al nikad nebi rekao da će HR app biti za WP :P

Idemo mi to isprobati xD

0 0 hvala 0
16 godina

Eh... kako bi mi to prije nekoliko godina dobro došlo. {#} Skinuti ćupa se malo poigrati i pomoći našim devovima sa feedbackom.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam isprobao jos prije, jedva mi je uspjelo zbrojiti 2 i 2..pokusao sam razne brojeve vise puta i samo jednom sam uspio dobit rezultat.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jest da sam lijevak, al ono.... Ne može prepoznati 2+(-5), bržim po par minuta ništa, samo blic radi i to je to... A i kad prepozna, bude npr 277/33 i tako... Malo je loše al ajd, nek im je sa srečom

0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

Ja sam isprobao jos prije, jedva mi je uspjelo zbrojiti 2 i 2..pokusao sam razne brojeve vise puta i samo jednom sam uspio dobit rezultat.

Dex.pwn kaže...

Jest da sam lijevak, al ono.... Ne može prepoznati 2+(-5), bržim po par minuta ništa, samo blic radi i to je to... A i kad prepozna, bude npr 277/33 i tako... Malo je loše al ajd, nek im je sa srečom

Ne znam da li ste pročitali opis i što ste pokušali skenirati, ali:

Podržana su samo tiskana slova. Rukom pisani zadaci NISU podržani.
14 godina
odjavljen

Eh ono.... Test se rukom piše hhahhaha

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Zna li tko kako da ručno pokrenem backup?Želio bih napraviti hard reset pa da ne moram ponovno sve instalirati i podešavati.Uređaj je Lumia 520.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
16 godina

@ja,vrba: Evo ti koraci (na engleskom, pošto imam US regiju):

Settings => Backup => Apps + setting; Text messages; Photos + videos zasebno odabereš i pritisneš Back up now gumb.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 520 8.1, jeli ovo normalno? Znači napunjen i u ovo vrijeme što se vidi samo sam surfao IE-om i skinuo jednu aplikaciju, i u 21.15 je na 80%...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 21:17 (Klipson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Klipson kaže...

Lumia 520 8.1, jeli ovo normalno? Znači napunjen i u ovo vrijeme što se vidi samo sam surfao IE-om i skinuo jednu aplikaciju, i u 21.15 je na 80%...

IE voli cugnut...  Ako si koristio IE? Probaj sa nekim drugim browserom...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 21:20 (skank666).
13 godina
WindowsPhone - Općenito

a mogu testirat sa UC browserom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

meni baterija nakon godine jedva 12 sati izdrži (l520)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Na WP 8.1 je i kod mene ista situacija sa HTCom 8S. U tim uvjetima kao kod tebe na L520. 

Tako da je to normalno. U standbyu mi je baterija odlična. 

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo slika od jutros, znači od 7.38 do 8.20 sa 49% na 32%, facebook messenger dopisivanje jedno 20 poruka ajmo reć, jel to normalno, imam osjećaj da kad pogledam na bateriju da padne za 3% jebate 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ista stvar samnom, identična

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Klipson kaže...

Evo slika od jutros, znači od 7.38 do 8.20 sa 49% na 32%, facebook messenger dopisivanje jedno 20 poruka ajmo reć, jel to normalno, imam osjećaj da kad pogledam na bateriju da padne za 3% jebate 

Pa s obzirom da ti nije na WiFi-u, već na 3G, to je čisto normalno... Mali kapacitet baterije+velika potrošnja 3G antene= brzo pražnjenje...

13 godina
MasterPeace kaže...
Klipson kaže...

Pa s obzirom da ti nije na WiFi-u, već na 3G, to je čisto normalno... Mali kapacitet baterije+velika potrošnja 3G antene= brzo pražnjenje...

Ma i kad je na wifiju slična je stvar možda par posto manje

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Malo sam čitao o problemu sa baterijom, navodno kad se upali ona H+ oznaka za signal tada mobitel troši dosta baterije.. zato je korisno ako se samo dopisujete preko messengera ili tako nešto, onda stavite na 2G 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
majstorSZ kaže...

Malo sam čitao o problemu sa baterijom, navodno kad se upali ona H+ oznaka za signal tada mobitel troši dosta baterije.. zato je korisno ako se samo dopisujete preko messengera ili tako nešto, onda stavite na 2G 

da to sam i ja pročitao samo mi se nekad na 2G kad surfam sporo učitava pa prebacim na 3G pa zaboravim vratit na 2G :D

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Kao što sam rekao, nije problem samo 3G koji pošteno ždere bateriju, več i mali kapacitet iste... L520 nema veliki kapacitet i sukladno tome, ne možeš očekivat ni čuda na WiFi-u... Najidealnije bi bilo da ga kod kuće imaš na WiFi-u, ako ne možeš, drži ga na EDGE-u za dopisivanje... Isto tako, prebacivanje sa EDGE, na 3G, također troši bateriju jačim intenzitetom, jer treba nanovo tražit mrežu(prebacit se na 3G repetitor)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 11:48 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dosta primjedbi ima na taj fb mesindžer, navodno previše baterije troši pa ko ima neka deinstalira i neka onda vidi potrošnju. Ja srećom ni fb nemam... :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hromidaba kaže...

Dosta primjedbi ima na taj fb mesindžer, navodno previše baterije troši pa ko ima neka deinstalira i neka onda vidi potrošnju. Ja srećom ni fb nemam... :)

Da, messenger stvarno ždere bateriju.. 

www.wpnovosti.com
17 godina
neaktivan
Evo par utisaka koristenja lumie...

Telefon je odlican, windows je dosta napredovao od wp7 platforme.

Ono sto sam primjetio je da ne mogu sve pozadine koje su ponudjene staviti na lockscreen...vjerujem da je to bug, ne vjerujem da su to namjerno ostavili. I toggle za paljenje/gasenje wifi u notifikacijama..kad palim normalno ga upalim na pritisak a kad ga gasim odvede me u podesavanja wifi da ga tamo pogasim, msm da je to malo nespretno napravljeno.

Ekran je odlican, baterija traje mi dan i pol uz poprilicno koristenje telefona jer ga koristim za posao. Sve u svemu odlican telefon i ne zalim za trzavim androidom.
11 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Evo par utisaka koristenja lumie...

Telefon je odlican, windows je dosta napredovao od wp7 platforme.

Ono sto sam primjetio je da ne mogu sve pozadine koje su ponudjene staviti na lockscreen...vjerujem da je to bug, ne vjerujem da su to namjerno ostavili. I toggle za paljenje/gasenje wifi u notifikacijama..kad palim normalno ga upalim na pritisak a kad ga gasim odvede me u podesavanja wifi da ga tamo pogasim, msm da je to malo nespretno napravljeno.

Ekran je odlican, baterija traje mi dan i pol uz poprilicno koristenje telefona jer ga koristim za posao. Sve u svemu odlican telefon i ne zalim za trzavim androidom.

Koja je lumia? 

To za wifi prečac vremenom postane korisno. 

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li vas na Developer Preview programu? Jeste instalirali ovaj update od jučer "Critical update".

Sve se čini nekako brže, moja pretpostavka je da su malo skratili vrijeme animacija, između ostalih stvari.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice