Baterija je daleko bolja na L1520, daaaleko bolja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
misliš daleko većeg kapaciteta?
Ma je, ko bi reka :)
Ne budi bot, čovjek pita koja je bolja baterija i ja mu odgovaram... A to što ti znaš koja je bolja, to je nešto drugo... On sigurno ne bi reka, jer kad bi reka ne bi ovdi ni pita, ako me razumiješ...
Ne znam, ali nisu mi ti mobiteli nikako za usporedbu. Sukladno veličini 1520 i baterija je veća, pa i dulje traje. Veći je i zaslon što čini uređaj i rad na njemu boljim i preglednijim. Po meni jedna sasvim druga klasa uređaja, bez obzira na hardverske sličnosti.
Pozdrav, zanime me da li netko zna gdje bi mogao kupiti nokiu lumiu 920 a da nije preko njuskala jer nema iz moje blizine (Pula) bas ponuda a volio bih pogledati prije nego kupim(ako nije novo iz ducana).. Hvala :)
Koliko onom tko ima 920 traje baterija, pa da znam jel sam bezveze kupio novu bateriju :D
A hard reset sam napravio već nekoliko puta i kad sam 8.1 stavljao, ali eto ima na slici kad je zadnji hardreset napravljen na statistici. I nemam pojma jel mi se isplati sad opet to raditi. Poluditi ću ako i ova bude radila kao i stara.
Meni s koristenjem radi kao tebi s nekoristenjem.
Probaj iskljuciti lokaciju, lokacija pije dosta. Ja osobno ne vidim potrebu za stalno upaljenom lokacijom. Takoder, iskljucen imam 4G koji isto pije dosta.
Pozdrav, zanime me da li netko zna gdje bi mogao kupiti nokiu lumiu 920 a da nije preko njuskala jer nema iz moje blizine (Pula) bas ponuda a volio bih pogledati prije nego kupim(ako nije novo iz ducana).. Hvala :)
Ja sam uzeo Lumiu 630 u mobyplanet-u, nalazi se u flanatik centru na prvom katu.
Ma ja bi bas 920 ako se jos negdje moze naci :). Ako ne cu uzeti 925... Imam 520 i super mi je mob ali bi volio imati bolju kameru i bljeskalicu a nije bas da sam pun para za 930 ili 1520(koja mi je i prevelika)...
Ne budi bot, čovjek pita koja je bolja baterija i ja mu odgovaram... A to što ti znaš koja je bolja, to je nešto drugo... On sigurno ne bi reka, jer kad bi reka ne bi ovdi ni pita, ako me razumiješ...
bot :)
Ajde, ne treba neka matematika za usporedit te 2 baterije s obzirom da ni ta 2 mobitela ne idu u isti koš.
Postoji li kakva aplikacija sa kojom se mogu zaključati poruke (viber, fb messanger...), nešto slično kao CM security na androidu
Postoji li kakva aplikacija sa kojom se mogu zaključati poruke (viber, fb messanger...), nešto slično kao CM security na androidu
Prilično sam siguran da nema, ali probaj pogledati nešto od ovoga. Apps Corner, Kids Corner, Best Security Apps for WP
Virty čovjek se dvoumi i pita jer očigledno ne zna razliku, hoće naše mišljenje jer predpostavlja da znamo... Drugo je što ti znaš, ne sporim, pa moja konstatacija da je bolja baterija na l 1520 izgleda smiješna, onima koji poznaju tematiku... Njemu nije smiješno, njemu je poučno... Toliko... :) Izvini za bota, ponijelo me, a CSa sam igrao... Poz! :)
Jucer sam uzeo prvi WP pa ispricajte moje noob Q :D Ako sam na development preview ( kako da uopce znam ? ) dali ja mogu dobiti officiall update , pa se tako prebacim na development-> officiall ( HTC 8S) ?
I dali mi je mobitel de-branded, posto prima sve kartice , i kad se pali nema ni vip ni tmobile logo-a ?
Jucer sam uzeo prvi WP pa ispricajte moje noob Q :D Ako sam na development preview ( kako da uopce znam ? ) dali ja mogu dobiti officiall update , pa se tako prebacim na development-> officiall ( HTC 8S) ?
I dali mi je mobitel de-branded, posto prima sve kartice , i kad se pali nema ni vip ni tmobile logo-a ?
Za Developer program se moraš prijaviti na računalu (mislim možeš i na mobu, naravno) preko ove stranice, odabereš 2. opciju (APP studio) i to je to, zatim instalirašPreview for Developers aplikaciju na mob i tu se ulogiraš sa Microsoft računom, provjeriš updateove za mobitel u Postavkama instaliraš ako što ima i na Previewu si.
Preview za developere = Official, samo dosta ranije dobiješ jer je za ljude koji programiraju aplikacije pa da na vrijeme testiraju svoje aplikacije, nije to nikakva Beta, Alpha i slično.
Za mob ti ne znam, mislim da je de-branded, znam samo da HTC u EU šalje mobitele sa firmwareom bez Engleskog (SAD) jezika, i to je bio problem dok Cortana nije bila dostupna izvan SAD, imaš sve ostale varijante engleskog i sada imaš Cortanu sa britanskim engleskim, samo namjestiš sve jezične postavke na English (United Kingdom).
Ma sinoc sam uzeo 8S , a bivsi vlasnik mi je natuknuo da je stavio 8.1 pa sam pretpostavio da je DP, jer ja iskreno nemam pojma o WP. Ma to me najviše brinulo ali posto kazes da DP nije alpha, beta vec "official" onda se necu ni zamarati sa time. Znaci ja bih sada trebao skinuti taj app logirati se i provjeravati dali ima novi build.
Ma sinoc sam uzeo 8S , a bivsi vlasnik mi je natuknuo da je stavio 8.1 pa sam pretpostavio da je DP, jer ja iskreno nemam pojma o WP. Ma to me najviše brinulo ali posto kazes da DP nije alpha, beta vec "official" onda se necu ni zamarati sa time. Znaci ja bih sada trebao skinuti taj app logirati se i provjeravati dali ima novi build.
Obično mi napišemo ovdje ako ima neki build a i zna se otprilike kada izlaze idući, između ostalog imaš opciju da ti sam skida buildove samo kad si na WI-FI.
Bože dragi, koju zbunjolu MS napravi od "nokia camera"(sada lumia) aplikacije... Dakle sada je "Lumia camera clasic" (dosadasnja beta), iskljucivo za L930,L830,L1520,L Icon, dok je "Lumia Camera" za ostale... Nepotrebno izdvajanje i kompliciranje... Mogli su samo preimenovat, betu ostavit za testiranje, a ne se na ovaj način glupirat...
Bože dragi, koju zbunjolu MS napravi od "nokia camera"(sada lumia) aplikacije... Dakle sada je "Lumia camera clasic" (dosadasnja beta), iskljucivo za L930,L830,L1520,L Icon, dok je "Lumia Camera" za ostale... Nepotrebno izdvajanje i kompliciranje... Mogli su samo preimenovat, betu ostavit za testiranje, a ne se na ovaj način glupirat...
wat?
upravo to... Ja sa L930 mogu skinut aplikaciju "Lumia Camera Clasic", al ne mogu skinut "Lumia Camera"... Dok netko sa starim Lx2x može skinut "Lumia Camera",ali ne i "Lumia Camera Clasic"... Debilana žešća...
ti camera calssic su svi noviji pureview uređaji čini mi se?
da,al fičere za nove PV uređaje će ionako izdvojit kroz denim update, čemu sad još i kroz aplikaciju? Šta ni novi UI stare lumie ne mogu pokretat, pa su ih izdvojili u zasebnu aplikaciju koja će vjerovatno ostat takva kakva je?
Nered uglavnom.
Koliko onom tko ima 920 traje baterija, pa da znam jel sam bezveze kupio novu bateriju :D
A hard reset sam napravio već nekoliko puta i kad sam 8.1 stavljao, ali eto ima na slici kad je zadnji hardreset napravljen na statistici. I nemam pojma jel mi se isplati sad opet to raditi. Poluditi ću ako i ova bude radila kao i stara.
Meni s koristenjem radi kao tebi s nekoristenjem.
Probaj iskljuciti lokaciju, lokacija pije dosta. Ja osobno ne vidim potrebu za stalno upaljenom lokacijom. Takoder, iskljucen imam 4G koji isto pije dosta.
Evo dana sam imao neko vrijeme ugašenu lokaiciju preko noći na airplane mode, i sad je na 22h i 9% baš mora ići na punjač.
Ali nisam ga preivše koristio. opalio 5,6 fotki, par puta nešto gledao na karti, sitno net.
Ali daleko sam sad zadovoljniji jer sa starom baterijom bi već oko 15h a ne sad u 20 morao puniti i krepavala je.
Tako da ipak se opravdavam da sam kupio s razlogom novu bateriju iako sam mislio da će to ipak bolje raditi.
Di si kupio bateriju? Koliko novaca?
http://nokiamob.me/2014/11/05/nawzil-windows-10-ce-doci-na-sve-wp8-uredaje/
Mene više zanima promjene koje će W10 donijeti na telefon...i vizuelne ako ih bude i u vidu opcija.
Možeš mislit kako če svi dobit wp10, još uvijek ni svi wp8 uređaji dobili 8.1. Uređaji sa slabijim procesorima i manje od 1gb rama netrebaju se nadati ičemu.
Možeš mislit kako če svi dobit wp10, još uvijek ni svi wp8 uređaji dobili 8.1.U uređaji sa slabijim procesorima i manje od 1gb rama netrebaju se nadati ičemu.
Zašto?
Obzirom da i danas izlaze uređaji sa manje od 1GB rama ne vidim razlog zašto da oni ne dobiju update -> Lumia 630 (6. mjesec ove godine).
Frajera... Samo uzmi WP8 ili 8.1 koji je trenutno NAJoptimizovaniji mobilni OS i optimizuj ga još malo i eto ti W10... Ne budi lud, jer neka low end Lumia sa 512 rama radi bolje i fluidnije od bilo kojeg androida sa 1 gb... L520 radi kao i L1520, nema razlike u ponašanju... A da bi neki android radio fluidno i bez štekanja, vađenja baterije i gluposti danas mora da ima bar 2 gb rama... Toliko o optimizaciji... Pozz