Pitanje? Imam mob Sony Ericsson LWW, izgleda i jako je sličan xperiji mini. Što mene zapravo zanima, koliko boja ima ima ona lampica što je krajem kamere prednje, i čemu one služe? Koliko je znam sve ih xperie imaju? Ja sam dosada uočio zelenu,ljubičastu,plavu,crvenu,naranđastu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje? Imam mob Sony Ericsson LWW, izgleda i jako je sličan xperiji mini. Što mene zapravo zanima, koliko boja ima ima ona lampica što je krajem kamere prednje, i čemu one služe? Koliko je znam sve ih xperie imaju? Ja sam dosada uočio zelenu,ljubičastu,plavu,crvenu,naranđastu...
To su ti senzori.Zaheb,konto sam da misliš na senzor :( inače ta lampica što blinka nekad to ti služi da ti kaže mob da imaš nekakvu obavijest na njemu(poziv,sms,facebook,viber nešto sasvim deseto).
Boja može imat koliko god hočeš imaš app na marketu i podesi po želji. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite
Boja može imat koliko god hočeš imaš app na marketu i podesi po želji. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite
To sam htjeo! Da vidim samo kakve sve boje ima, jel ima još kakva aplikacija slična ovoj ili je to sve?
Imam dok DK26 (http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/charging-dock-dk26/) i mob se dosta brže puni preko docka nego klasično preko usb-a
Jel vi svoje mobitele drzite u maskama ili bez maske, posto ja imam dock mobitel mi s maskom ne stane unutra, a imam jako tanku plasticnu masku koju se ne isplati skidati prije punjenja ( pukla vec jednom ) pa me zanima jel postoji neki dock koji je malo "siri"?
Jel vi svoje mobitele drzite u maskama ili bez maske, posto ja imam dock mobitel mi s maskom ne stane unutra, a imam jako tanku plasticnu masku koju se ne isplati skidati prije punjenja ( pukla vec jednom ) pa me zanima jel postoji neki dock koji je malo "siri"?
Ja Z1C nosam u maski silikonskoj ili nekad u kožnoj tvrdoj preklopnoj maski,no i s jednom ni s drugom mi nestane na dock pa skinem masku/futrolu i stavim ga na dock.
Bit će suza kad se spozna glavni googleov za*eb u kitkatu
A to je?
A to je?
Možda nemogućnost zapisivanja podataka na SD karticu?
A to je?
Možda nemogućnost zapisivanja podataka na SD karticu?
Tako je.
Upravo sam i ja updateo sad xperiu Z i situacija je ista kao na tabletu z2. Nakon updateanja na kitkat dobiti ce te aplikaciju "file commander". Ona je trenutno jedina 3rd party aplikacija (osim photo i video) s kojom mozete pisati po externoj sd kartici. es file explorer , solid explorer i slične to ne mogu. Dakle, problem prebacivanja fajlova se rješava sa file commanderom. Ali veći problem je sto ima milion drugih aplikacija koje više ne mogu zapisivati po externoj kartici.
Nakon roota se to može riješiti. Ne znam jel imamo već i root na raspolaganju.
Mislim na superior auto..
*Sony Xperia Z1 Compact*
Kad bi ja mogao dobiti update , mob je na sve mreze otkljucan ... VIdim da na xda jos nema ovoga .230 za skinuti sto je malo cudno
Dali je Sony popravio na KitKatu da u je u launcherima dopušten transparent bar? Jer imam Nova Launcher (4.3) i užasno me živcira što nemam transparentne nav. tipke...
Pise da je to za c6602, moj je c6603
Radi i na C6603, ali neznam kakva je situacija sa 4g
*Sony Xperia Z1 Compact*
Meni mobitel uzasno laga odkako sam stavio 4.4. Nisam radio cistu instalaciju preko flashtoola jel to moze biti razlog?
*Sony Xperia Z1 Compact*
Ja se ispricavam krivo sam se izrazio, nisam oznacio wipe, datu..
*Sony Xperia Z1 Compact*
Takoder imao isti problem, radi se o nekom problemu sa zvucnikom. Nakon sto sam poslao mobitel na servis zamjenili zvucnik i sve radi savrseno
I dalje isti problem sa lagom, stavio drugi firmware i opet sve isto, zna netko kako rijesiti problem?
*Sony Xperia Z1 Compact*
*Sony Xperia Z1 Compact*
Problem rijesen sve sada radi kao po spagi, hvala jos jednom!