Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 991.917
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony Xperia Z

Pitanje? Imam mob Sony Ericsson LWW, izgleda i jako je sličan xperiji mini. Što mene zapravo zanima, koliko boja ima ima ona lampica što je krajem kamere prednje, i čemu one služe? Koliko je znam sve ih xperie imaju? Ja sam dosada uočio zelenu,ljubičastu,plavu,crvenu,naranđastu...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Sony Xperia Z
Strm kaže...

Pitanje? Imam mob Sony Ericsson LWW, izgleda i jako je sličan xperiji mini. Što mene zapravo zanima, koliko boja ima ima ona lampica što je krajem kamere prednje, i čemu one služe? Koliko je znam sve ih xperie imaju? Ja sam dosada uočio zelenu,ljubičastu,plavu,crvenu,naranđastu...

To su ti senzori.Zaheb,konto sam da misliš na senzor :( inače ta lampica što blinka nekad to ti služi da ti kaže mob da imaš nekakvu obavijest na njemu(poziv,sms,facebook,viber nešto sasvim deseto).

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 14:43 (kruskar).
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Boja može imat koliko god hočeš imaš app na marketu i podesi po želji. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

14 godina
spajder68 kaže...
Strm kaže...

Boja može imat koliko god hočeš imaš app na marketu i podesi po želji. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

To sam htjeo! Da vidim samo kakve sve boje ima, jel ima još kakva aplikacija slična ovoj ili je to sve?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
Dali netko zna dali se Xperia Z sporije puni preko bočnih kontakata?Kupio sam dock stanicu u koju se "ušteka" muški micro usb koji ide iz orginalnog punjača od 1.5Ah i tako mi sporo puni.Na ulazu u dock piše 5v 1Ah. te on ima svoju led diodu.Sad dali se ta struja smanji u samom docku ili je punjenje preko bočnih kmtakata tako izvedeno unutar samog mobitela?
17 godina
Sony Xperia Z

Imam dok DK26 (http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/charging-dock-dk26/) i mob se dosta brže puni preko docka nego klasično preko usb-a

tata
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel vi svoje mobitele drzite u maskama ili bez maske, posto ja imam dock mobitel mi s maskom ne stane unutra, a imam jako tanku plasticnu masku koju se ne isplati skidati prije punjenja ( pukla vec jednom ) pa me zanima jel postoji neki dock koji je malo "siri"?

0 0 hvala 0
14 godina
roach kaže...

Jel vi svoje mobitele drzite u maskama ili bez maske, posto ja imam dock mobitel mi s maskom ne stane unutra, a imam jako tanku plasticnu masku koju se ne isplati skidati prije punjenja ( pukla vec jednom ) pa me zanima jel postoji neki dock koji je malo "siri"?

Ja Z1C nosam u maski silikonskoj ili nekad u kožnoj tvrdoj preklopnoj maski,no i s jednom ni s drugom mi nestane na dock pa skinem masku/futrolu i stavim ga na dock.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
Sony Xperia Z

Kit Kat na T-Mobileu dostupan za Z. {#}

3 0 hvala 0
16 godina

Bit će suza kad se spozna glavni googleov za*eb u kitkatu

Potpis!
14 godina
odjavljen
Ezio kaže...

A to je?

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Ezio kaže...

A to je?

Možda nemogućnost zapisivanja podataka na SD karticu?

16 godina
Gruber kaže...
Deawood kaže...
Ezio kaže...

A to je?

Možda nemogućnost zapisivanja podataka na SD karticu?

Tako je.

Upravo sam i ja updateo sad xperiu Z i situacija je ista kao na tabletu z2. Nakon updateanja na kitkat dobiti ce te aplikaciju "file commander". Ona je trenutno jedina 3rd party aplikacija (osim photo i video) s kojom mozete pisati po externoj sd kartici. es file explorer , solid explorer i slične to ne mogu. Dakle, problem prebacivanja fajlova se rješava sa file commanderom. Ali veći problem je sto ima milion drugih aplikacija koje više ne mogu zapisivati po externoj kartici.

Nakon roota se to može riješiti. Ne znam jel imamo već i root na raspolaganju.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 17:18 (Ezio).
15 godina
odjavljen
Jel vam se kamera ista popravila? (post processing itd)

Mislim na superior auto..
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Sony Xperia Z

Kad bi ja mogao dobiti update , mob je na sve mreze otkljucan ... VIdim da na xda jos nema ovoga .230 za skinuti sto je malo cudno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Dali je Sony popravio na KitKatu da u je u launcherima dopušten transparent bar? Jer imam Nova Launcher (4.3) i užasno me živcira što nemam transparentne nav. tipke...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ima transparentan status bar i nav bar!

Radi i na C6603, ali neznam kakva je situacija sa 4g
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Meni mobitel uzasno laga odkako sam stavio 4.4. Nisam radio cistu instalaciju preko flashtoola jel to moze biti razlog? 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Pa sto je flashtool nego cista instalacija? Ako si oznacio da wipe-as data/system
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan

Ja se ispricavam krivo sam se izrazio, nisam oznacio wipe, datu..

15 godina
odjavljen
Spremi si podatke na komp, flashaj i sve oznaci i prebaci nazad podatke pa vidi kako je
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
počelo mi se događati da nečujem sugovornika kad malo jače pritisnem prstom na zadnjoj strani u predjelu natpisa Xperia.Što bi moglo biti mobitel nije pao niti izlagan vodi!?
15 godina
neaktivan

Takoder imao isti problem, radi se o nekom problemu sa zvucnikom. Nakon sto sam poslao mobitel na servis zamjenili zvucnik i sve radi savrseno

15 godina
neaktivan

I dalje isti problem sa lagom, stavio  drugi firmware i opet sve isto, zna netko kako rijesiti problem? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 23:44 (roach).
15 godina
odjavljen
Probaj u developer opcijama ukljuciti GPU rendering
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
odjavljen
+ reboot
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Problem rijesen sve sada radi kao po spagi, hvala jos jednom!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Evo ga, stigao je KitKat i za Tele2 :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice