Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 990.422
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Trebam vrhunski screen protector, cijena nebitna, 100-200-300kn nvm bitno je da JAKO zaštiti ekran od grebanja i sl. Gledao sam extremeGuard, što mislite o njemu? 

0 2 hvala 0
17 godina
Re: Sony Xperia Z
spajder68 kaže...

evo kuva se novi firmware v10.3.1.A.0.236 vjerovatno bi trebao bit pušten vrlo brzo.

izvor:

http://www.xperiablog.net/2013/07/20/new-xperia-z-firmware-10-3-1-a-0-236-coming-soon/

Nadam se da ce biti bolji od sadasnjeg 4.2.2 jer primjecujem lagove...

Bolji mi je bio 4.1

+
13 godina
neaktivan
Vidio sam negdje da postoji neka vrsta gorila glasa screen protector napravljen od stakla...malo progooglaj
14 godina
odjavljen
cekpu kaže...
Vidio sam negdje da postoji neka vrsta gorila glasa screen protector napravljen od stakla...malo progooglaj

Pa kako ću staviti staklo gore?

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

**BUMP**, itko?

EDIT: Tko se to gubi sa TDovima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 13:39 (Deawood).

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da imam xperiu z onda BiH ovo kupio sto sam ti linkao... Imaš i opis kako se stavlja...
16 godina
Deawood kaže...

Trebam vrhunski screen protector, cijena nebitna, 100-200-300kn nvm bitno je da JAKO zaštiti ekran od grebanja i sl. Gledao sam extremeGuard, što mislite o njemu? 

Ja ti imam xtremeguardov na lumii  i odlican je, preporucam.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
odjavljen

Po opisu ovo je vrhunsko, samo ako znaš koga da bi mogao napisati baš po osobnom iskustvu bio bih zahvalan.

Fake_Alert
Deawood

To mi puno znaći (osobno iskustvo), samo jedno pitanje. Kakav je protiv grebanja?

16 godina
Deawood kaže...

Po opisu ovo je vrhunsko, samo ako znaš koga da bi mogao napisati baš po osobnom iskustvu bio bih zahvalan.

Fake_Alert
Deawood

To mi puno znaći (osobno iskustvo), samo jedno pitanje. Kakav je protiv grebanja?

Vise ti je osjecaj gume nego plastike, ako ides jako noktom po njemu mozes ga potrgati. Skoro pa je i nevidljiv, malo je deblji nego ostali protectori.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
Sony Xperia Z

Cek, nije mi jasno, ako Z ima shatter i scratch proof zastitu na ekranu, koja je poanta stavljati protectore?

Rvat katolik!

1 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
Deawood kaže...
cekpu kaže...
Fake_Alert
Deawood

Vise ti je osjecaj gume nego plastike, ako ides jako noktom po njemu mozes ga potrgati. Skoro pa je i nevidljiv, malo je deblji nego ostali protectori.

Malo mi smeta to što se tako lako potrga, ali ajde vidjet ću.

tnakir kaže...

Cek, nije mi jasno, ako Z ima shatter i scratch proof zastitu na ekranu, koja je poanta stavljati protectore?

Nema ili je užasno tanko i nekvalitetno.

16 godina
Sony Xperia Z

Primjetio sam danas neku mrlju na slikama sa kamere. Poslije sam skuzio da se pojavilo jos u petak. Vidi se i kad je ukljucena kamera, kad se snima video onda se mrlja pomice valjda zbog stabilizacije. Pisu na xda forumu neki da su dead pixeli senzora kamere, neki da nisu i da se da riješiti lupkanjem itd. Jel se pojavilo jos kome? Po temi na xda izgleda kao epidemija koja je zapocela prosli mjesec.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 23:16 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

Nekima bube ulaze u monitore i laptope, a tebi ocito u kameru :D ( sorry morao sam ). Ocito se bube ove godine modernizirale. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo ko oče malo ubrzati XZ,nek pogasi one tri animacije kao na sliji i bude manje laga,maga skoro pa izvrsno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima na xda o tome nekoliko stranica nekolicine korisnika da, i tko zna kako se ljudima to desi (svatko se kune da mu ne pada mobitel itd., moras vjerovati izjavama ^^) - ali tako ne izgledaju mrtvi pixeli.

Kako je netko spomenuo, prije ce bit neka vrst prasine/smeta iznutra.

Vjerojatno si i sam procitao; nekima je nestalo s vremenom ili lupkanjem (ne i npr. sutiranje nogom) raznim stranama.

15 godina
Sony Xperia Z

Zna netko gdje skinuti origigi 4.1.2 vip rom za xperiu z?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
spajder68 kaže...

evo ko oče malo ubrzati XZ,nek pogasi one tri animacije kao na sliji i bude manje laga,maga skoro pa izvrsno!

Pa gdje je to? Na 4.1.2 sam to vidio, ali na 4.2.2 nema.

17 godina
kunof00 kaže...

Ima na xda o tome nekoliko stranica nekolicine korisnika da, i tko zna kako se ljudima to desi (svatko se kune da mu ne pada mobitel itd., moras vjerovati izjavama ^^) - ali tako ne izgledaju mrtvi pixeli.

Vjerojatno si i sam procitao; nekima je nestalo s vremenom ili lupkanjem (ne i npr. sutiranje nogom) raznim stranama.

Pa zar nije i dustproof????

Rvat katolik!
14 godina
odjavljen
tnakir kaže...
kunof00 kaže...

Pa zar nije i dustproof????

Dustproof je, da nije meni bi već odavno krepao. Nema sigurno prašine unutra :/

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
spajder68 kaže...

Ima ti, idi u System>About Phone>Built number i klikni na Built number 7 puta i doc ce ti poruka “you are now a developer". I imat ces Developer options pod System.

14 godina
odjavljen
Lovro2209 kaže...
Deawood kaže...
spajder68 kaže...

Ima ti, idi u System>About Phone>Built number i klikni na Built number 7 puta i doc ce ti poruka “you are now a developer". I imat ces Developer options pod System.

TNX, zgodno su to napravili xD

14 godina
Sony Xperia Z

Ode moja xperia, zvali iz servisa garancija nije uvažena, što sad napravit s njom, imam jedno 5 maski i folija još, kolko bi mogao dobit za nju takvu, jel to kome uopće treba? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Games55 kaže...

Ode moja xperia, zvali iz servisa garancija nije uvažena, što sad napravit s njom, imam jedno 5 maski i folija još, kolko bi mogao dobit za nju takvu, jel to kome uopće treba? :S

Plivao si sa njom u moru?

16 godina
Games55 kaže...

Zasto nije? 20 min si bio u vodi, jedino ako nisi otisao pre duboko.

14 godina
Sony Xperia Z

Nisam u moru, u bazenu 20-ak minuta, valjda su popustili poklopci, bile su one trakice crvenkaste, kažu da je oksidirao haha (sam sebi se smijem)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Games55 kaže...

Nisam u moru, u bazenu 20-ak minuta, valjda su popustili poklopci, bile su one trakice crvenkaste, kažu da je oksidirao haha (sam sebi se smijem)

Bio je takav jedan slučaj na Sony Mobile HR Facebook stranici, mislim da je lik također išao u bazen s njim i mob mu je oksidirao te mu nisu htjeli uvažiti garanciju. No nakon što se zaprijetio sa Udrugom o zakonu potrošača itd., garancija mu je na kraju uvažena i dobio je novi mobitel. Tako da ti savjetujem da ne odustaješ lako, nego idi do kraja, moraš dobiti novi mobitel. {#}

Evo ti što je on napravio:
https://www.facebook.com/sonymobilehr/posts/10151419136602202

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 21:37 (Marijano22).
16 godina
Sony Xperia Z

Kakva je to mobitel onda koji nakon 20 minuta slikanja u bazenu procuri i jos ti ne uvaze garanciju. Pre skup je to mobitel ako tako lagano procuri unutra.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Nisam pametan šta da radim stvarno, imao sam prije ovoga htc sensation i tri puta sam ga nosio na garanciju jer se je resertirao uvijek napisao prigovori i dobio zamjenu uzo ovaj i et sad opet i on, stvarno mi se neda navlačit više s njima kad su budale

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Games55 kaže...

Nisam pametan šta da radim stvarno, imao sam prije ovoga htc sensation i tri puta sam ga nosio na garanciju jer se je resertirao uvijek napisao prigovori i dobio zamjenu uzo ovaj i et sad opet i on, stvarno mi se neda navlačit više s njima kad su budale

A nis onda ga baci i uzmi ciglu pa odi s njom pod vodu. Pa ne mozes dat da te navlace tako...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice