- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogao bih ja to isključiti ali dok ja to napravim ode mi još par stotina kuna jer opet moram ubacivati SIM unutra...
Ja sam na svojoj xz na 4.3 imao cak po 6 ipo sati screena, 5h mi je svaki dan bez problema drzalo
Jesi jesi...
Isplati li se uzeti Xperiu Z polovnu za oko 1200kn,ili ima neko bolje rjesenje?
Isplati!
Jesi jesi...
maks oprosti, nisam...
Nemoj se obazirat na maksa,on ti je jedan obican nize razredni provokator tak da se nemoj puno obazirat na njegova baljezganja,ide od teme do teme i svakoga podj**ava
tomas
Zašto?
Od prvog dana ima screen protector i stoji u kejsu, sva oprema još zapakirana, tvornički otključana na sve mreže, ne koristi se zadnja cca četiri mjeseca, nema doslovno ni točkici na sebi, dolazi s dva kejsa i još ima novi Xtreme Guard full body armor.
Dao bi je za 1450 kn, a ispod toga nema šanse....bolje neka stoji i dalje u ladici pa ću je dati nekome u obitelji.
Ne bi se ni mjenjao uređaj, ali bolja polovica uzela za Božić novi G2, a ja G3 pa je ovaj ostao višak (svoj G2 sam prodao i to sada prije cca mjesec dana jer mi se nije dalo gnjaviti s oglasima).
Trebao bi za ovu Z staviti oglas jer šteta da bezveze stoji u ladici, a i samo mi smeta.
Inače super uređaj no po meni ima samo jednu manu, a to je da se nenormalno prlja (nikada ne diram uređaj s prljavim rukama i svaki dan se briše s maramicama za čišćenje naočala....one kao vlažne maramice za stakla jer mrzim packave mobitele kao i one izgrebane...baš zato su mi svi uređaji u stanju "novo").
Ako ništa drugo, bar Z izgleda jako lijepo (bar meni)....e i još jedna mana je što se za uređaj teško nalazi dobar kejs (svi znaju problem i zašto je tako tj. problem je u dizajnu i utorima na totalno krivim mjestima).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Ako je nova onda je cijena relativno dobra, ak je polovna onda se ne isplati, jer do 1500kn mozes naci xperiu Z1.
Imam problem sa upgradeom na Gold satus u aplikaciji Xperia Lounge, kada kliknem na "UPGRADE TO GOLD", iskoci greska "service error, cannot register user, please try again later"... jel se jos netko susreo s takvim problemom?
EDIT:
Evo sad je proslo samo od sebe, par dana sam pokusavao, restartao mob, uninstall i ponovna instalacija Lounga, nista nije pomoglo,
i sad je samo od sebe proradilo, tj. sada pise Gold, valjda je bio neki problem kod njih.
sta napraviti da produzim vijek baterije...ovo su slike od danas, tj jucer...proslu noc sam ga punio na poslu radio sam ujutro do 7, cijeli dan prespavao i isao opet u nocnu, oko 3 ujutro je bila na 30%
uvijek mi je upaljen internet, najjaci signal, 4g mi je iskljucen...od programa mi radi viber,whatsapp, mesenger, face i ostali popratni programi
a screen on bio samo 30min sto je tuzno
sta napraviti da produzim vijek baterije...ovo su slike od danas, tj jucer...proslu noc sam ga punio na poslu radio sam ujutro do 7, cijeli dan prespavao i isao opet u nocnu, oko 3 ujutro je bila na 30%
uvijek mi je upaljen internet, najjaci signal, 4g mi je iskljucen...od programa mi radi viber,whatsapp, mesenger, face i ostali popratni programi
a screen on bio samo 30min sto je tuzno
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t34.0-12/11063073_10205970048511114_1818329767_n.jpg?oh=13b7d71b8a7217dfe9c4e4172fb86273&oe=5502A044&__gda__=1426167900_e5ecdf10c84163c841594d173842bfb3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11040036_10205970048151105_88547276_n.jpg?oh=85ad2c5293f8bc9f5b6ad8a041284888&oe=55028730&__gda__=1426229792_b00a99613a4088dee366d279c8bca228
To je previše čak i sa upaljenim internetom cijelo vrijeme... Instaliraj Better Battery stats sa xda foruma, pa tamo vidi pod partial wakelocks što točno jede bateriju, iako je poznato da facebook i njegov messenger jedu dosta resursa i baterije.
Neki info o sluzbenom lollipopu?
Sony Xperia Z C6603, Nokia Asha 300
Pozzz. Gdje da narucim novi display i touch za ovaj mobitel? Trazio sam na ebay ali nisam siguran da li je to ono sto trebam pa se vama obracam za pomoc.
Dali bi mi neko mogo rec zasto mi u servisu nisu promjenili indikator od slusalica i gumice posto taj poklopac tako rec stalno otvaram radi muzike,do isteka garancije mi je ostalo jos mjesec dana...pa bi molio ako ko zna sta napravit da xperiu Z sam dao na popravak u t-centar di je i kupljena a oni u agram...
Dali bi mi neko mogo rec zasto mi u servisu nisu promjenili indikator od slusalica i gumice posto taj poklopac tako rec stalno otvaram radi muzike,do isteka garancije mi je ostalo jos mjesec dana...pa bi molio ako ko zna sta napravit da xperiu Z sam dao na popravak u t-centar di je i kupljena a oni u agram...
Ispricavam se na tolikim porukama,nemam pojma sta mi to tablet radi jer mi je usporio internet nakon potrosenih 1gb....sori
Ovo je vec bezobrazno, Sony najavljuje 5.1 za Z3/Z3C, a za nas mobitel se vec mjesec i pol pise 'in a few weeks'..
Ima tko kakav komentar na ovo?
Sta niko nezna dali bi u servisu nakon skoro dve godine trebali promjenit indikator od slusalica pa cak poklopce i gumice?...
Evo ovako .. ja iman sony xperia Z.Iman ga vec godinu ipo i sve je bilo super do neki dan kad san pricala i odjednon nisan nista cula osobu s kojon san pricala.A kad stavin osobu na speaker onda cujen.Ocito nesto s mikrofon,sta ja znan .. Ne znan koji mu je cuvan ga bolje od sebe -.- moze li mi neko pomoc?
i ja imam isti problem, a i dosta postova na ovom i sonyevom forumu vidjeh po tom pitanju...mob ti misli da su ti slusalice ukljucene pa iskljuci zvucnik, ako malo prodrmas kapicu za slusalice pojavit ce ti se zvuk...
sve u svemu rjesenje je slanje na servis... :-(
A sta on ima mislit -.- hahha i mislila san da cu ga morat poslat... jebemu,hvala ti svejedno :D
Kad će taj lolipop za Z1C na Tele2?!
Da si stavim origigi od Sonya? Može neki savjet/link oko toga, nemam baš iskustva...
Fulao si temu, ovo je tema od Xperie Z, ne od Z1/Z1C.
Ali, moj ti je savjet da stavis original ne brendirani softver od Sonya, jer ovaj od operatera ces cekat pun ku*ac a i bit ce pun njegovih govana.
Sony Xperia Z C6603, Nokia Asha 300
Ofc Tele 2 je poznat po bloatanju mobitela -.-
Sačekaj taj loli, ali ja bi radje ostao na kitkatu, lolo je ujebo sve mobitele