Pozdrav... nov sam ovde iz Bosne, istrazivao sam malo po internetu..
Uglavnom Kupio sam mob xperia Z u Bh Telecom nas provajder .. i super je sve radilo i brzina i sve.. onda sam imao problem sa kontrolnom plocom. istekla mi je bila garancija, pa sam odnio kod nekog privatnik-a da mi to rijesi.. uglavnom rijesio mi je problem..platio sam kontrolnu plocu ali .. sad mi je mob. malo sporiji i vidim da nije isti sowtwer kao sto je bio prije.. ocitava T Mobile na pocetku kad upalim mob.
Pa sam vidio na netu da se moze flash-ovati, root ili nadograditi firmware.. mene samo zanima da li zavisi kontrolna ploca da se ne moze flashovati neka druga verzija..jer stvarno primjetim na mob kak mi sporije radi a dok sam imao stari softwe od telecom-a super mi je radio ..cak i igrice brzo radile, HVALA
Instalirao sam flash tool, vidim ima moj provajder.. zanima me da li mogu flashovati da ne budem imao nikakvih problema..ili ima neka procedura HVALA jos jednom
hakom u hrvatskoj dozvoljava flešanje i mijenjanje softwarea na bilo koji način bez gubitka garancije. jedino fizička oštećenja ne prolaze. a kako je to uređeno u bosni neznam. možda da se raspitaš po forumu negdje na široko, ne u ovoj usko vezanoj temi.
a i uvijek postoji opcija da sve vratiš na to kako je tvornički bilo ako u servisu zahtijevaju tako. u bosni naravno.

T-Mobile