Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.155
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
doorman kaže...

na kies preko kompa?

da factory, aaa...teba sve poruke i to backupirati i aplikacije...a ok :) ako se jos koji put to dogodi factory mi ne gine :)

Da.

13 godina
neaktivan

da, na kies-u mi ne nudi update, to bi znacilo da ne mogu legalnim putem updejtati mob? :)

hvala :)

14 godina
doorman kaže...

da, na kies-u mi ne nudi update, to bi znacilo da ne mogu legalnim putem updejtati mob? :)

hvala :)

Ne, to je legalni put samo sto nije preko kiesa. Odi tu http://www.sammobile.com/firmwares/2/

I odaberi kako ide, registriraj se i skini firmware.

I onda googlaj "how to install firmware with odin", imas jako puno tutoriala i nije tesko...

13 godina
neaktivan

tnx, ja sam sad skinul neki firmware za  taj moj mobitel slovenija...blabla, updejtal sve i dobil sam 4.2.1 jedino su mi natrpali neke alikacije brendirane...ubiti mogel sam staviti bilokoji firmware?

14 godina
doorman kaže...

tnx, ja sam sad skinul neki firmware za  taj moj mobitel slovenija...blabla, updejtal sve i dobil sam 4.2.1 jedino su mi natrpali neke alikacije brendirane...ubiti mogel sam staviti bilokoji firmware?

Bravo uspio si!

Ma samo slovenski od tog tvog operatera.

4.1.2 msm a ne 4.2.1 ;)

Te brendirane aplikacije mozes obrisati tako da odes na sve aplikacije i odes na aplikaciju koju hoces obrisati i stisnes "onemoguci"

13 godina
neaktivan

dap 4.1.2 :) hvala ti na velikoj pomoci :)

12 godina
neaktivan

Pozdrav svim forumašima, također sam vlasnik SII (kao većina na ovoj temi predpostavljam) pa me zanima jedna stvar ako bi neko znao odgovorit. Trenutno mi je Android verzija 4.1.2., a čitam da će uskoro izaći 4.4. (KitKat) pa me zanima šta vi mislite hoćemo li i mi moći SII nadogradit na 4.4. ili će ga Samsung u saradnji s Googleom vještački učiniti nepodobnim (da bi motivisali kupce da kupuju novije modele smartphona) samo zato što je iz 2011. iako je hardverski i dalje poprilično jak. Unaprijed zahvaljujem

i didn't ASK fOr this
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 23:25 (Adam Jensen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adam Jensen kaže...

Pozdrav svim forumašima, također sam vlasnik SII (kao većina na ovoj temi predpostavljam) pa me zanima jedna stvar ako bi neko znao odgovorit. Trenutno mi je Android verzija 4.1.2., a čitam da će uskoro izaći 4.4. (KitKat) pa me zanima šta vi mislite hoćemo li i mi moći SII nadogradit na 4.4. ili će ga Samsung u saradnji s Googleom vještački učiniti nepodobnim (da bi motivisali kupce da kupuju novije modele smartphona) samo zato što je iz 2011. iako je hardverski i dalje poprilično jak. Unaprijed zahvaljujem

http://www.loucosporandroid.com.br/2013/08/android-43-confira-lista-de-aparelhos.html?m=1

14 godina
chewa kaže...
Adam Jensen kaže...

http://www.loucosporandroid.com.br/2013/08/android-43-confira-lista-de-aparelhos.html?m=1

To je 4.3 Jelly bean sto si ti linkao.
Kit Kat necemo jos skoro dobit, a mozda ni kasnije... 

16 godina
neaktivan

pozz svima ja već neko vrijeme koristim galaxy s2 s neat rom lite 4.8 i super sam zadovoljan s njim.. ali mi je istekao ugovor i sad imam opciju dobiti galaxy s4 mini za 1200kn pa me zanima dali netko ima iskustva s s4mini i dali se uopće isplati prijeći s s2 na s4 mini... koliko sma ja vidio ima bolji display i bolji proc malo jaču bateriju...ali to je na papiru zanima me dali netko ima real life info.. zahvaljujem unaprijed na informacijama i savjetima!{#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 1:10 (McNEKONTROLIK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

pozz svima ja već neko vrijeme koristim galaxy s2 s neat rom lite 4.8 i super sam zadovoljan s njim.. ali mi je istekao ugovor i sad imam opciju dobiti galaxy s4 mini za 1200kn pa me zanima dali netko ima iskustva s s4mini i dali se uopće isplati prijeći s s2 na s4 mini... koliko sma ja vidio ima bolji display i bolji proc malo jaču bateriju...ali to je na papiru zanima me dali netko ima real life info.. zahvaljujem unaprijed na informacijama i savjetima!{#}

Ja bi ma tvom mjestu presao na njega novija tehnologija, novi updatei, vjerojatno bolje trajanje baterije s nekim custom rom. Tako da savjetujem preci

14 godina
McNEKONTROLIK kaže...

U svakom slucaju se isplati prelazak!

15 godina

Sto sve ovo brise: "Go to Mount & Storage" & Format System, jel brise i slike ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel ima iko problema s internet preglednikom u neat super lite romu?  trebo bi uvjek otvarat tamo gdje sam stao,a meni osvara drugi blank page,a ispod je zadnja di sam bio....i nemogu nikako iskljucit....

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Michael11 kaže...

Sto sve ovo brise: "Go to Mount & Storage" & Format System, jel brise i slike ili?

Format System ne brise slike. Brise samo sistemsku particiju. Nakon sto to formatiras moras flashati neki ROM.

14 godina
protjeran

Ima tko da je na cm-u 10.1 ili 10.2, a da ima problema s youtube-om? Kvaliteta slike je očajna, odnosno pikseli su ogromni. Promijenio sam nekoliko romova baziranih na cm-u i sa svima je ista stvar. Zna možda tko kako ovo riješiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

asd

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 21:05 (FeeDzOR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da sam vec pitao pa evo opet, dali postoji nacin da podesim slike u music playeru, znaci kad pustam pjesmu da sve imaju sliku koju ja opdaberem, sad mi je povukao neku bezvezu sliku i izgleda katastrofa

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win4crazzy kaže...

mislim da sam vec pitao pa evo opet, dali postoji nacin da podesim slike u music playeru, znaci kad pustam pjesmu da sve imaju sliku koju ja opdaberem, sad mi je povukao neku bezvezu sliku i izgleda katastrofa

to i mene ubi....al probaj u folder sa mjuzom ubacit neku sliku...i imenuj je onako kako se imenuju album artist ili kako vec...neznam...il s nekim mp3 editorom postavit album artist za sve pjesme odjednom sa slikom koju ti oces....sigurno bi tako nest upalilo...

Opali HVALA ↓↓↓
15 godina

tako slika mi zalutala slucajno tamo i sve pjesme imaju tu sliku, i ja je obrisem i stavim drugu ali nista se ne dogadja

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dinos3 kaže...
Michael11 kaže...

Format System ne brise slike. Brise samo sistemsku particiju. Nakon sto to formatiras moras flashati neki ROM.

A taj ROM sto stavim u internu memoriju jel ce ga obrisat?

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

tako slika mi zalutala slucajno tamo i sve pjesme imaju tu sliku, i ja je obrisem i stavim drugu ali nista se ne dogadja

to se i meni desilo ali više se ne sjećam kako sam riješio,novi folder ?
no koristm ovaj editor , nije savršen ali odradi stvar

14 godina
Michael11 kaže...
dinos3 kaže...
Michael11 kaže...

A taj ROM sto stavim u internu memoriju jel ce ga obrisat?

Ne, taj zipani ROM ide na karticu. A karticu nikad ne brise. Brise samo /system.

15 godina
seneka kaže...
win4crazzy kaže...

to se i meni desilo ali više se ne sjećam kako sam riješio,novi folder ?
no koristm ovaj editor , nije savršen ali odradi stvar

ti si mi vec jednom nest linkao u vezi ovog problema ali nije pomoglo, jeli to isto, ono sto moras 1 po 1 pjesmu, imam ih 1100 pa mi se bas ne isplati :D

15 godina
neaktivan
win4crazzy problem ti je sa youtubom, starije verzije nemaju tih problema, čeka se update od strane googla, ja konkretno nisam imao taj problem
15 godina
hd22sb kaže...
win4crazzy problem ti je sa youtubom, starije verzije nemaju tih problema, čeka se update od strane googla, ja konkretno nisam imao taj problem

kako yt moze biti povezan s music playerom i coverom od slika?

16 godina
skini si s ipmarta Poweramp music player i u njemu imas opciju da korstis album cover iz foldera samo moras imenovat sliku cover.jpg i u svaki folder kopiraj sliku koju hoces i to je to....ja sam to jutros napravio...i sve super
Opali HVALA ↓↓↓
15 godina
neaktivan
Prvo pitanje si postavio u vezi youtube
14 godina
protjeran
hd22sb kaže...

hd22sb kaže...
Prvo pitanje si postavio u vezi youtube

Ja sam pitao u vezi youtube-a, onda si valjda meni odgovorio ili...?

Tih problema nikad nisam imao s samsung based romovima, to mi se događa samo na aosp i aokp. Znači ti koristiš nekim cm rom i novi youtube i nemaš problema s tim?

15 godina
neaktivan
isprike, s moba sam odgovarao pa mi izgledalo kao da win crazy pita

ugl nova verzija youtuba ima te probleme, čeka se nova verzija da ju google izbaci gdje će biti otklonjen taj problem

probaj instal stariju verziju gapsa i nemoj raditi upgrade youtube-a
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice