na kies preko kompa?
da factory, aaa...teba sve poruke i to backupirati i aplikacije...a ok :) ako se jos koji put to dogodi factory mi ne gine :)
Da.
na kies preko kompa?
da factory, aaa...teba sve poruke i to backupirati i aplikacije...a ok :) ako se jos koji put to dogodi factory mi ne gine :)
Da.
da, na kies-u mi ne nudi update, to bi znacilo da ne mogu legalnim putem updejtati mob? :)
hvala :)
da, na kies-u mi ne nudi update, to bi znacilo da ne mogu legalnim putem updejtati mob? :)
hvala :)
Ne, to je legalni put samo sto nije preko kiesa. Odi tu http://www.sammobile.com/firmwares/2/
I odaberi kako ide, registriraj se i skini firmware.
I onda googlaj "how to install firmware with odin", imas jako puno tutoriala i nije tesko...
tnx, ja sam sad skinul neki firmware za taj moj mobitel slovenija...blabla, updejtal sve i dobil sam 4.2.1 jedino su mi natrpali neke alikacije brendirane...ubiti mogel sam staviti bilokoji firmware?
tnx, ja sam sad skinul neki firmware za taj moj mobitel slovenija...blabla, updejtal sve i dobil sam 4.2.1 jedino su mi natrpali neke alikacije brendirane...ubiti mogel sam staviti bilokoji firmware?
Bravo uspio si!
Ma samo slovenski od tog tvog operatera.
4.1.2 msm a ne 4.2.1 ;)
Te brendirane aplikacije mozes obrisati tako da odes na sve aplikacije i odes na aplikaciju koju hoces obrisati i stisnes "onemoguci"
dap 4.1.2 :) hvala ti na velikoj pomoci :)
Pozdrav svim forumašima, također sam vlasnik SII (kao većina na ovoj temi predpostavljam) pa me zanima jedna stvar ako bi neko znao odgovorit. Trenutno mi je Android verzija 4.1.2., a čitam da će uskoro izaći 4.4. (KitKat) pa me zanima šta vi mislite hoćemo li i mi moći SII nadogradit na 4.4. ili će ga Samsung u saradnji s Googleom vještački učiniti nepodobnim (da bi motivisali kupce da kupuju novije modele smartphona) samo zato što je iz 2011. iako je hardverski i dalje poprilično jak. Unaprijed zahvaljujem
Pozdrav svim forumašima, također sam vlasnik SII (kao većina na ovoj temi predpostavljam) pa me zanima jedna stvar ako bi neko znao odgovorit. Trenutno mi je Android verzija 4.1.2., a čitam da će uskoro izaći 4.4. (KitKat) pa me zanima šta vi mislite hoćemo li i mi moći SII nadogradit na 4.4. ili će ga Samsung u saradnji s Googleom vještački učiniti nepodobnim (da bi motivisali kupce da kupuju novije modele smartphona) samo zato što je iz 2011. iako je hardverski i dalje poprilično jak. Unaprijed zahvaljujem
http://www.loucosporandroid.com.br/2013/08/android-43-confira-lista-de-aparelhos.html?m=1
http://www.loucosporandroid.com.br/2013/08/android-43-confira-lista-de-aparelhos.html?m=1
To je 4.3 Jelly bean sto si ti linkao.
Kit Kat necemo jos skoro dobit, a mozda ni kasnije...
pozz svima ja već neko vrijeme koristim galaxy s2 s neat rom lite 4.8 i super sam zadovoljan s njim.. ali mi je istekao ugovor i sad imam opciju dobiti galaxy s4 mini za 1200kn pa me zanima dali netko ima iskustva s s4mini i dali se uopće isplati prijeći s s2 na s4 mini... koliko sma ja vidio ima bolji display i bolji proc malo jaču bateriju...ali to je na papiru zanima me dali netko ima real life info.. zahvaljujem unaprijed na informacijama i savjetima!
pozz svima ja već neko vrijeme koristim galaxy s2 s neat rom lite 4.8 i super sam zadovoljan s njim.. ali mi je istekao ugovor i sad imam opciju dobiti galaxy s4 mini za 1200kn pa me zanima dali netko ima iskustva s s4mini i dali se uopće isplati prijeći s s2 na s4 mini... koliko sma ja vidio ima bolji display i bolji proc malo jaču bateriju...ali to je na papiru zanima me dali netko ima real life info.. zahvaljujem unaprijed na informacijama i savjetima!
Ja bi ma tvom mjestu presao na njega novija tehnologija, novi updatei, vjerojatno bolje trajanje baterije s nekim custom rom. Tako da savjetujem preci
U svakom slucaju se isplati prelazak!
Sto sve ovo brise: "Go to Mount & Storage" & Format System, jel brise i slike ili?
jel ima iko problema s internet preglednikom u neat super lite romu? trebo bi uvjek otvarat tamo gdje sam stao,a meni osvara drugi blank page,a ispod je zadnja di sam bio....i nemogu nikako iskljucit....
Sto sve ovo brise: "Go to Mount & Storage" & Format System, jel brise i slike ili?
Format System ne brise slike. Brise samo sistemsku particiju. Nakon sto to formatiras moras flashati neki ROM.
Ima tko da je na cm-u 10.1 ili 10.2, a da ima problema s youtube-om? Kvaliteta slike je očajna, odnosno pikseli su ogromni. Promijenio sam nekoliko romova baziranih na cm-u i sa svima je ista stvar. Zna možda tko kako ovo riješiti?
mislim da sam vec pitao pa evo opet, dali postoji nacin da podesim slike u music playeru, znaci kad pustam pjesmu da sve imaju sliku koju ja opdaberem, sad mi je povukao neku bezvezu sliku i izgleda katastrofa
mislim da sam vec pitao pa evo opet, dali postoji nacin da podesim slike u music playeru, znaci kad pustam pjesmu da sve imaju sliku koju ja opdaberem, sad mi je povukao neku bezvezu sliku i izgleda katastrofa
to i mene ubi....al probaj u folder sa mjuzom ubacit neku sliku...i imenuj je onako kako se imenuju album artist ili kako vec...neznam...il s nekim mp3 editorom postavit album artist za sve pjesme odjednom sa slikom koju ti oces....sigurno bi tako nest upalilo...
tako slika mi zalutala slucajno tamo i sve pjesme imaju tu sliku, i ja je obrisem i stavim drugu ali nista se ne dogadja
Format System ne brise slike. Brise samo sistemsku particiju. Nakon sto to formatiras moras flashati neki ROM.
A taj ROM sto stavim u internu memoriju jel ce ga obrisat?
tako slika mi zalutala slucajno tamo i sve pjesme imaju tu sliku, i ja je obrisem i stavim drugu ali nista se ne dogadja
to se i meni desilo ali više se ne sjećam kako sam riješio,novi folder ?
no koristm ovaj editor , nije savršen ali odradi stvar
A taj ROM sto stavim u internu memoriju jel ce ga obrisat?
Ne, taj zipani ROM ide na karticu. A karticu nikad ne brise. Brise samo /system.
to se i meni desilo ali više se ne sjećam kako sam riješio,novi folder ?
no koristm ovaj editor , nije savršen ali odradi stvar
ti si mi vec jednom nest linkao u vezi ovog problema ali nije pomoglo, jeli to isto, ono sto moras 1 po 1 pjesmu, imam ih 1100 pa mi se bas ne isplati :D
kako yt moze biti povezan s music playerom i coverom od slika?
Ja sam pitao u vezi youtube-a, onda si valjda meni odgovorio ili...?
Tih problema nikad nisam imao s samsung based romovima, to mi se događa samo na aosp i aokp. Znači ti koristiš nekim cm rom i novi youtube i nemaš problema s tim?