Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 463.742
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
dalja46 kaže...
kruskar kaže...

Dali je na cm11 stock kernel? Jer ja mislim da mi nezeli prihvatit nijedan drugi kernel osim stocka.

Ajd probaj sve na novo po ovom tutorijalu. ja sam radio po ovom

http://galaxynote2root.com/sprint-galaxy-note-2-roms/how-to-convert-galaxy-note-2-into-oneplus-one/

neznam koji je kernel, meni radi bez problema sve

Skidam sad trenutno one plus one conversation,rom cm11 i gapps 4.4.4,kad skine probat ću baš po tom tutorialu iako čisto sumnjam,ali toplo se nadam da će funkcionirat.

EDIT
Da naglasim,instaliravam preko memorije samog uređaja jer nemam nikakvu microsd,a nikako da se sjetim kupit,mogu jedino tako ili putem sticka.

Edit2

Azurirao sam na zadnji cwm sad.

Sony Z1 kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 12:36 (kruskar).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Konačno rootan.

Išao sam po ovom tutorialu

i sve je išlo kao i inače, Odin ok, ali mob nije rootan, tad sam prebacio supersu.apk (iz zipa) direktno na mob i pokreno ga sa moba. Ponudio mi je mogućnost gašenja knoxa (fala *****) i konačno je uređaj rootan.

Sad korak po korak dalje, nadam se da će ići lakše, jer rootati mob 3 sata stvarno nema smisla. Prošli sam rootao u roku par minuta.

Edit

Kolega kruskar, jesi li trenutačno na 4.3 ili 4.4 ?

Zanimljivi su mi ovi screenshotovi od one+one koje je postavio kolega forumaš unazad koju stranicu, mislim da bih mogao isprodabati taj rom, ako sve prođe kako treba.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 12:59 (shadowplay).

0 0 hvala 0
14 godina
shadowplay kaže...

Konačno rootan.

Išao sam po ovom tutorialu

i sve je išlo kao i inače, Odin ok, ali mob nije rootan, tad sam prebacio supersu.apk (iz zipa) direktno na mob i pokreno ga sa moba. Ponudio mi je mogućnost gašenja knoxa (fala *****) i konačno je uređaj rootan.

Sad korak po korak dalje, nadam se da će ići lakše, jer rootati mob 3 sata stvarno nema smisla. Prošli sam rootao u roku par minuta.

Edit

Kolega kruskar, jesi li trenutačno na 4.3 ili 4.4 ?

Zanimljivi su mi ovi screenshotovi od one+one koje je postavio kolega forumaš unazad koju stranicu, mislim da bih mogao isprodabati taj rom, ako sve prođe kako treba.

Bio do maloprije na 4.4.2 i sad sam evo napokon uspio staviti cm11 i one plus one i sad je 4.4.4,ali imam sad idući problem ja nemogu nać nigdje poruke među aplikacijama,a ni na radnoj površini ih nema.

15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sad sam se sjetio, ja ga nisam rootao na 4.3, imao sam nerootanog pa mi isto nije išlo, onda sam sa sammobile skinuo official tmobile 4.4.2 i flashao ga prek odina.

Nakon toga nisam bio zadovoljan sa officialom pa sam onda išao u ovo rootanje i stavljanje one+one.

Sorry dečki na zabuni. Da, jebada je root na 4.3, meni nije uspjelo nakon 3-4 pokušaja pa sam išao na 4.4.2, njega se da bez nekog večeg problema mada ostaje knox još uvijek ali nije tolko problematićan ko na 4.3

@kruskar

nije ni kod mene bilo stock aplikacije za poruke, skinuo Message classic sa storea, za sad sam zadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 13:24 (dalja46).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Meni je trebalo 9 pokušaja ( sa tonom guglanja između). Totalno iritantno.

Sad radim backup roma, pa onda u nove pokušaje instalacije custom roma.

Valjda će ići lakše.

2 0 hvala 0
14 godina
dalja46 kaže...

Sad sam se sjetio, ja ga nisam rootao na 4.3, imao sam nerootanog pa mi isto nije išlo, onda sam sa sammobile skinuo official tmobile 4.4.2 i flashao ga prek odina.

Nakon toga nisam bio zadovoljan sa officialom pa sam onda išao u ovo rootanje i stavljanje one+one.

Sorry dečki na zabuni. Da, jebada je root na 4.3, meni nije uspjelo nakon 3-4 pokušaja pa sam išao na 4.4.2, njega se da bez nekog večeg problema mada ostaje knox još uvijek ali nije tolko problematićan ko na 4.3

@kruskar

nije ni kod mene bilo stock aplikacije za poruke, skinuo Message classic sa storea, za sad sam zadovoljan

Zahvaljujem,sad sam instalirao i ja taj messge clasic,za sami početak mob radi jaaaaako fluidno.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

dalja46 koji launcher koristiš?

zanima me kako si maknuo googleov search bar iznad sata?

edit: skužio, hvala.

znate li za neki kalendar koji ima widget sličan samsungovom stock kalendaru?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 19:54 (shadowplay).

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ekipa imam problem s budenjem telefona,zakljucam ga i stisnem ppwer tipku da se pokrene kad ono nece i odjednom izbaci zaslon paljenja,u cem bi mogla biti greska? Cm11 one plus one 4.4.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kruskar kaže...

Ekipa imam problem s budenjem telefona,zakljucam ga i stisnem ppwer tipku da se pokrene kad ono nece i odjednom izbaci zaslon paljenja,u cem bi mogla biti greska? Cm11 one plus one 4.4.4

Cm11

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 11:23 (zzz).
14 godina
zzz kaže...
kruskar kaže...

Cm11

Nebih rekao,do maloprije je sve izvrsno radilo,gledam ram usage iznad 700tinjak mb nikad,hrpa aplikacija pokrenuta,fon radi predobro da bi bilo istinito,baterija isto odlicno drzi.

Edit

Rjesio sam,proximity wake up sam bio upalio,sve sad radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 11:35 (kruskar).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kako si zadovoljan sa tim romom?

Ja sam na njemu bio samo jedno popodne, nikako se priviknuti na neke stvari.

Stavio sam Ditto note 3 i odmah mi je legao, valjda zbog navike na touchwiz.

1 0 hvala 0
14 godina
shadowplay kaže...

Kako si zadovoljan sa tim romom?

Ja sam na njemu bio samo jedno popodne, nikako se priviknuti na neke stvari.

Stavio sam Ditto note 3 i odmah mi je legao, valjda zbog navike na touchwiz.

Gle ovak,osobno na tom romu mi jaaaako nedostaje 2 prozora,rad s olovkom(pravljene screen shota,pisanje po ekranu,imao sam note3/s5 rom gore jest da je lagalo al sam imo sve stavke),po pitanju samog rada telefona i baterije,jednostavno preporođen,radi sve jaaako fluidno(dam ss stanja s ramima),UI mi se čini odličnim,jednostavan,ali eto jedino što je meni veliki minus je to što se nemože sve s olovkom raditi kao na touchwizu.

EDIT

Evo ss.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 13:35 (kruskar).
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Gle ovak,osobno na tom romu mi jaaaako nedostaje 2 prozora,rad s olovkom(pravljene screen shota,pisanje po ekranu,imao sam note3/s5 rom gore jest da je lagalo al sam imo sve stavke),

Da, i meni je to bilo dealbreaker, jednostavno sam navikao na neke stvari i zbog toga sam se prebacio na Ditto Note 3.

Sve mi radni fluidno, za bateriju ću vidjeti kroz koji dan. Prije rootanja sam se sa posla vraćao sa 30-50% baterije, kako koji dan, ali bio sam više nego zadovoljan.

14 godina
shadowplay kaže...
kruskar kaže...

Gle ovak,osobno na tom romu mi jaaaako nedostaje 2 prozora,rad s olovkom(pravljene screen shota,pisanje po ekranu,imao sam note3/s5 rom gore jest da je lagalo al sam imo sve stavke),

Da, i meni je to bilo dealbreaker, jednostavno sam navikao na neke stvari i zbog toga sam se prebacio na Ditto Note 3.

Sve mi radni fluidno, za bateriju ću vidjeti kroz koji dan. Prije rootanja sam se sa posla vraćao sa 30-50% baterije, kako koji dan, ali bio sam više nego zadovoljan.

Javi iskustvo s njime,pa ako se meni svidi eto i mene :P

15 godina
neaktivan

Evo prva 24 sata na Ditto Note 3 i zadovoljan sam.
Baterija pristojno drži, izbrisao sam popriličnu količinu smeća od aplikacija koje nisam nikad koristio a na stock romu to nisam mogao učiniti.
Podesio mobitel kako meni odgovara, sve u svemu jako zadovoljan.
Trebao sam ovo napraviti mjesecima unazad.

15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Skinija 4.4.2 i za sad mogu reć da mi mob radi dosta brže i da baterija traje i traje i traje.... 

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Stavit ću danas DN3 na svoj n7100,rezultate javim kroz par dana jer baš i nemogu biti aktivan na forumu(radim na hp mini 2133) desktop pc prodan pa dok nedođe nova kanta.

EDIT

Uz neko najnormalnije koristenje 17tak sati s dn3 v5.5

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 20:45 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
Pozdrav decki. Imam samsung galaxy note 2 i ne radi microUSB na njemu. Nekad se puni,nekad ne a i kompjuter ga ne ocitava pa sam mislio naruciti dio sa ebaya i zamjeniti ga sam. Problem je sto ima vise verzija note 2(international americka itd). Ova international verzija je n7100 koju ja imam ali kada upisem na ebay n7100  on mi izbacuje charging portove sa drugacijim revom. 
Neki su 0.7,neki 1.0c neki 0.2 ali su svi za n7100. Imate li preporuka koji da uzmem? :D negdje sam procitao da je 0.7 rev za SPH-L900  ali  kad ga je neki lik otvorio da je imao drugaciji rev(taj rev je bio tvornicki ugraden ,nije ga nista mjenjao) tako da bi po logici bilo koji rev trebao raditi samo da je port za n7100.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
kruskar kaže...

Stavit ću danas DN3 na svoj n7100,rezultate javim kroz par dana jer baš i nemogu biti aktivan na forumu(radim na hp mini 2133) desktop pc prodan pa dok nedođe nova kanta.

EDIT

Uz neko najnormalnije koristenje 17tak sati s dn3 v5.5

screen on time je preloš, ja bi se radije vratio na stock bez tih fancy stvari, da mogu imati dužu bateriju.

imao sam note2 i DN3, ali mislim da je baterija trajala duže

16 godina
Skela96 kaže...
Pozdrav decki. Imam samsung galaxy note 2 i ne radi microUSB na njemu. Nekad se puni,nekad ne a i kompjuter ga ne ocitava pa sam mislio naruciti dio sa ebaya i zamjeniti ga sam. Problem je sto ima vise verzija note 2(international americka itd). Ova international verzija je n7100 koju ja imam ali kada upisem na ebay n7100  on mi izbacuje charging portove sa drugacijim revom. 
Neki su 0.7,neki 1.0c neki 0.2 ali su svi za n7100. Imate li preporuka koji da uzmem? :D negdje sam procitao da je 0.7 rev za SPH-L900  ali  kad ga je neki lik otvorio da je imao drugaciji rev(taj rev je bio tvornicki ugraden ,nije ga nista mjenjao) tako da bi po logici bilo koji rev trebao raditi samo da je port za n7100.

Imao sam isto problem sa micro usb,nije radio ispravno zbog velike prašine koja se skupila unutra.

Montiraj praznu kemijsku olovku na vrh cijevi od usisaČa,i izvuci prašinu iz usb konektora.

Može se i iglom oČistiti,ali se tako može i pokvariti,pa budi oprezan.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jedno upitanje?!

Skinuo sam sa Google Play site-a aplikaciju Samsung Firmwares & Updates, by hanah ganon, koji mi je ponudio mogućnost nadogradnje na 4.4.2 verziju za moj gadget.

Dok ne naučim kako ću eventualno instalirati spomenutu verziju, čisto da priupitam, isplati li se skinuti tu verziju ili da pričekam 4.4.4?!?!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromo.dev67301.app260405

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Jedno upitanje?!

Skinuo sam sa Google Play site-a aplikaciju Samsung Firmwares & Updates, by hanah ganon, koji mi je ponudio mogućnost nadogradnje na 4.4.2 verziju za moj gadget.

Dok ne naučim kako ću eventualno instalirati spomenutu verziju, čisto da priupitam, isplati li se skinuti tu verziju ili da pričekam 4.4.4?!?!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromo.dev67301.app260405

koliko sam ja imao vremena proučiti 4.4.2 na note 2 sve original (a nije da sam imao pretjerano vremena), tapija je, baterija skoro ništa ne traje, pije je ko budala, sve u svemu, ne isplati ga se stavljati a 4.4.4 pitaj boga hoćemo li dobiti kakve smo sreće i 4.4.4 će imati neki sličan failure

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo s 6 i kusur sati screena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Šuška se da u 11 mjesece stiže 4.4.4 update za note 2.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zzz kaže...

Znači ako je to i istina, to će naši operateri proslijediti u 3. mjesecu 2015. i to je optimistično. Nadam se da ću do tada preći na bolji mob. {#}

15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
zzz kaže...

Znači ako je to i istina, to će naši operateri proslijediti u 3. mjesecu 2015. i to je optimistično. Nadam se da ću do tada preći na bolji mob. {#}

do tada neka me zaborave svi androidi, nikad više ga ne bih uzeo makar da je najbolji na svijetu, imam sada note 2, godinu dana radio savršeno, nakon godinu dana problem za problemom, ni nekoliko tvorničkih resetova nisu pomogli, užaš, jad i bijeda a koštao popriličnu svotu novaca čak i na pretplati.

11 godina
kale_fotograf kaže...
MasterOfDisaster kaže...
zzz kaže...

do tada neka me zaborave svi androidi, nikad više ga ne bih uzeo makar da je najbolji na svijetu, imam sada note 2, godinu dana radio savršeno, nakon godinu dana problem za problemom, ni nekoliko tvorničkih resetova nisu pomogli, užaš, jad i bijeda a koštao popriličnu svotu novaca čak i na pretplati.

imao 2 put note2, i niti jednom ikakav problem, možda je baš tvoj primjerak "defektan"

ja sam imao s4 koji se gasio i resetirao na novijim verzijama softvera, vratio na staru verziju softvera i prodao, i naravno upozorio kupca na taj problem

14 godina
kale_fotograf kaže...
MasterOfDisaster kaže...
zzz kaže...

Kolega dragi, je8i ga, moram te i ja citirati, ne zbog ničega lošeg, na svu sreću {#} !!!!

Da se nadodam na ove zadnje trenutno komentare, ja SGN II imam od prve polovice mjeseca prosinca 2012 godine, i osim "mojih" privatnih problema sa samostalnim ulaskom u skidavanje upgrade-a i nekoliko manjih i jedan VEEEEELIKI pad na keramičke pločice, bez ikakvih težih poslijedica na ekran i display i sve ostalo potrebno u normalnom unkcioniranju, osobno nemam skorom pa nikakvu bitno veću zamjerku na gadget sam po sebi kao takav.

Ako bi se već i našla kakva veća zamjerka, to bi se ticalo šlampave politike Samsunga sa kvalitetnom podrškom nadogradnje svojih flagsip modela gadgeta specifično, ali malo i kvalitete izrade glazure bočnih stranica.

Mogu priznati da dan danas mogu izvući over 48 sati baterije, uz istina do dva sata uporabe SOT-a, no to je za mene upravo onoliko koliko mi i treba nakon što sam nabavio tablet računalo.

Sada, nakon što mi tijekom mjeseca prosinca ove godine istekne garancija na njega, a obzirom da nam "stiže" zadnji krik 4.4.4 iteracije verzije KK android OS-a, i makar je otvoren na sve mreže, dvoumim se prodati ga dalje ili ne, ili ga ostaviti za back up mob, a na kraju krajeva, ostati u vezi kakvoj takvoj sa android svijetom?!

Ako ti nije problem, daj malo pojasni koji su to konkretno problemi tebe napali u kvalitetnom korištenju tvog must have belowed gadget-a, makar, to vjerojatno više i nije važno, obzirom pretpostavljam da si ga se riješio, u kratkom postupku?!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...
MasterOfDisaster kaže...
zzz kaže...

Kolega dragi, je8i ga, moram te i ja citirati, ne zbog ničega lošeg, na svu sreću {#} !!!!

Da se nadodam na ove zadnje trenutno komentare, ja SGN II imam od prve polovice mjeseca prosinca 2012 godine, i osim "mojih" privatnih problema sa samostalnim ulaskom u skidavanje upgrade-a i nekoliko manjih i jedan VEEEEELIKI pad na keramičke pločice, bez ikakvih težih poslijedica na ekran i display i sve ostalo potrebno u normalnom unkcioniranju, osobno nemam skorom pa nikakvu bitno veću zamjerku na gadget sam po sebi kao takav.

Ako bi se već i našla kakva veća zamjerka, to bi se ticalo šlampave politike Samsunga sa kvalitetnom podrškom nadogradnje svojih flagsip modela gadgeta specifično, ali malo i kvalitete izrade glazure bočnih stranica.

Mogu priznati da dan danas mogu izvući over 48 sati baterije, uz istina do dva sata uporabe SOT-a, no to je za mene upravo onoliko koliko mi i treba nakon što sam nabavio tablet računalo.

Sada, nakon što mi tijekom mjeseca prosinca ove godine istekne garancija na njega, a obzirom da nam "stiže" zadnji krik 4.4.4 iteracije verzije KK android OS-a, i makar je otvoren na sve mreže, dvoumim se prodati ga dalje ili ne, ili ga ostaviti za back up mob, a na kraju krajeva, ostati u vezi kakvoj takvoj sa android svijetom?!

Ako ti nije problem, daj malo pojasni koji su to konkretno problemi tebe napali u kvalitetnom korištenju tvog must have belowed gadget-a, makar, to vjerojatno više i nije važno, obzirom pretpostavljam da si ga se riješio, u kratkom postupku?!

huh, da problemi, pa on mi na najobičnijem korištenju vibera totalno zablokira, da ne govorim da se sam od sebe često iz čista mira uspori do neiskoristivosti, neke pute čak mi blokira ekran pa ne mogu odgovoriti na poziv ili poruku, posjetim 2 lagane web stranice, hoću pogledati treću, nema šanse, blokada sistema totalna, sam se od sebe restarta...ima tu još da mogu do prekosutra samo probleme navoditi, nikad rootan nikad ništa, sve što je službeno HT izbacio to ima gore, mob nije niti prekrcan raznim smećem, ima skoro 8GB slobodnog prostora, memory karticu ne koristim...probao nekoliko tvorničkih resetova raditi, đaba, stalno isti problemi, mob imam od početka siječnja 2013. godine i od svih oštećenja jedino ima par kozmetičkih na srebrnom dijelu koji jedva da su i površinu oštetili, ekran cijeli i bez ogrebotine, baterija mi jedva sada 1 dan preživi a štednja energije uključena, a da ga nosim na servis morao bih ga dosta čekati i veliki je upitnik bi li dobio zamjenski uređaj a moram kakav takav mob uvijek imati uzase

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pomoču odina reinstaliraj orginalni rom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice