Probao sam i tako, ista stvar...
Preko čarobnjaka se ne mogu prijaviti jer je u tom slučaju blokiran SMS i onda ne vidim kod koji mi Google šalje za prijavu.
Čini mi se da ću morati isključiti 2-Step Verification pa onda probati.
Preko čarobnjaka se ne mogu prijaviti jer je u tom slučaju blokiran SMS i onda ne vidim kod koji mi Google šalje za prijavu.
Meni radi preko 2-Step Verification. Probaj kod prijave koristiti drugu metodu. Probaj prijavu preko kodova koje ti generira na stranici. Meni je SMS nekada znao zezat. Pričuvni kodovi su uvijek radili.
Prihvati mi kod koji dobijem SMS-om ali umjesto da me prebaci na početnu stranicu Play Store-a mob ostane u Browser Sign-in.
Isključio sam 2-Step Verificaton i sad se normalno mogu prijaviti na Play Store, ali bi ipak radije da radi i sa uključenom opcijom 2-Step Verificaton.
S3 imam oko tjedan dana (otkako sam razbio svog "kineza"), koji bi bio njbolji ROM za njega?
Bio sam na Blekota Note 4 Lite v5.0 ali se dosta usporio mob nakon nekoliko dana, a ako u browseru otvorim više od 2 tab-a jednsotavno se sruši.
Ne igram igre, najbitnije mi je da je baterija (SoT) što bolja i da je fluidan, od aplikacija koristim Viber, Inbox, Sol Mail, 2 aplikacije za javni prijevoz, Flipboard, Maps, Youtube i još možda 10ak (ako i toliko) aplikacija.
Ja sam trenutno na Blekota Note 4 Lite v5.1 sa Boeffla 7.7 kernelom i radi sve super. Dosada nisam vidio nikakvo usporavanje.
Ako hoćeš probati CM Lollipop 5.1.1 onda probaj ArchiDroid 3.1.4
Download: ArchiDroid_V3.1.4-i9300.zip
Novije verzije od Androida 4.3 nemaš. Marshmallow je vjerojatno kompatibilan, ali Samsung nije pustio nit KitKat, tako da sumnjam da će pustiti Marshmallow za ovaj uređaj. A i prošlo je 18 mjeseci od predstavljanja, tako da je 4.3 zadnja verzija..
Baterija mi je u totalnoj banani. Jel netko kupovao drugu bateriju preko neta pa da preporuči nešto dobro?
Baterija mi je u totalnoj banani. Jel netko kupovao drugu bateriju preko neta pa da preporuči nešto dobro?
Ja sam prije dva tjedna sebi naručio polarcell sa ebay-a. Baterija je stvarno odlična.
Konkretno, radi se o ovoj bateriji. Cijena 15€ (115kn) i besplatna poštarina,a šalje se iz Berlina. Meni je stigla za 4 dana ako se ne varam.
Imam samo riječi pohvale za tu bateriju, a kako sam imao priliku vidjeti i ostali na forumu preporučuju njihove baterije tako da nećeš pogriješiti.
Original bateija je 2100 mAh, a ova zamjenska je 2400 mAh. Možda je placebo efekt, ali meni se čini da je ta baterija pun pogodak
Također koristim tu polarcell bateriju i svakako je za preporuciti!
Samo sam se ja zeznuo pa narucio bez NFC-a ali nije mi to toliko bitno :)
Jeli ko kupovao display na ebayu? Nije pao i razbio se nego je ušlo vlage u display pa sad ima preko pola ekrana tamnu nijansu.
Ne znam dali mijenjati sve sa kućištem ili samo display. U svakom slučaju molim preporuku što kupiti najpovoljnije?
Jeli ko kupovao display na ebayu? Nije pao i razbio se nego je ušlo vlage u display pa sad ima preko pola ekrana tamnu nijansu.
Ne znam dali mijenjati sve sa kućištem ili samo display. U svakom slučaju molim preporuku što kupiti najpovoljnije?
Ja sam uzimao genuine ekrane za druge brandove, HTC EVO 3D, HTC One X, Sony Z i Z1
Previše košta za tako star mobitel, meni za Z1 ekran koštao 333kn
Je, košta puno. Možda kad bi mogao samo ekran bez kućišta digitizera itd. Pa odlijepiti jedno od drugog fenom ako je moguće. Ili pak uzeti neki zamjenski ne original ali opet nisam ni takav našao povoljno.
Obožavam svoju SIII-cu
Stara je 2 godine, nikad nisam radio root, stock rom. To kako se ona ponaša zadnjih dana je fantastično. Ugasi se kad poželi, baterija traje par sati, koristio ga ili ne. Na nekih 30 % baterije izgubi se signal, vrati se i onda tih 30 % iscuri za 10-ak minuta. Maloprije se sam izgasio, kad se upalio, izbornik osvanuo na engleskom.
Jel bi ovdje nova baterija riješila glavninu problema ili imam mob koji polako ali sigurno umire ?
Hvala na savjetu, nemam neko znanje o svemu pa se ne bi usudio sam ništa raditi ( bez obzira na tutoriale kojih je pun web ) pa ću dati nekom od prijetelja.
Je, košta puno. Možda kad bi mogao samo ekran bez kućišta digitizera itd. Pa odlijepiti jedno od drugog fenom ako je moguće. Ili pak uzeti neki zamjenski ne original ali opet nisam ni takav našao povoljno.
Tebi treba staklo ili LCD?
Treba mi LCD.
Ako ne mogu jeftino nabavit koju cijenu stavit na njuškalo za ovakav? Dakle preko pola ekrana je sjena ispod koje se i dalje sve vidi ali čudno izgleda. Inače je mob jako očuvan, nije zguljen ni ništa ali eto smrdala vlaga lcd.
Je l ja to dobro vidim, 4,5h SoT-a? Dobro si napisao ili je neka greška u pitanju?
Ja ako izvučem 3h SoT-a presretan sam.
Doduše mob je star preko 2 god, možda bi trebalo uzeti novu bateriju...
Hvala na savjetu, nemam neko znanje o svemu pa se ne bi usudio sam ništa raditi ( bez obzira na tutoriale kojih je pun web ) pa ću dati nekom od prijetelja.
Ako hoces root-at mobitel ukratko sam napisao vodic.
Taj vodi ti je za root i za custom recovery. Ako trebas za flashanje ROM-a, napisem ti. Jako je jednostavno, ako pratis korake, ne mozes fulati.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=400&jumpto=4801167&sort=asc&view=flat
Kolko je stabilan rom i kolko ram je slobodno? Ja bi trebao neki stabilan rom (da mu sve normalno radi) i da ima dosta rama slobodno.
Kolko je stabilan rom i kolko ram je slobodno? Ja bi trebao neki stabilan rom (da mu sve normalno radi) i da ima dosta rama slobodno.
Rom je veoma stabilan, puno RAMa je dostupno, ali ako hoces sve funkcije i mogucnosti, kao i izgled, onda ti preporucujem Blekota ROM, inace ArchDroid 3.1.4 radi besprijekorno, niti jedan restart i slicno, po mom misljenju najbolji AOSP rom. Lp
Instalirao sam blekota+boeffla irom radi super dok se ne instaliraju aplikacije, ovaj mob jedino sa aosp radi normAlno,a za sve ostalo mobu jednostavno fali rama
Blekota izgleda super i stabilan je ali jednostavno ovaj mob je zgažen godinama, vidim ima s4 za po 1000 kn, dakle bolje prijeći na malo bolji hardware i ne gubiti živce
U pravu si.
Ja sam se trenutno vratio na archiev 3.0.2.
Meni se pokazao kao najstabilniji.
Razmisljao sam isto o s4, ali kad vidim da je vani vec s6, onda mi nekako s5 ima najvise smisla, ali brate mili jos je skup.
Jel se osjeti razlika izmedu Archidroida 3.1.3 i 3.1.4?
Mene recimo uzasno zivcira kad me netko zove pa mi se jedno 10 sekundi ne pokaze uopce taj ekran,kad se pokaze ne mogu se odma ni javit i slicno... I zna ponekad zastekat.
Ili ima netko da je probao Archi droid i neki drugi ROM pa da ima preporuke za neki drugi? Jer polako razmisljam da se vratim na 4.4.4 >.<
Jel se osjeti razlika izmedu Archidroida 3.1.3 i 3.1.4?
Mene recimo uzasno zivcira kad me netko zove pa mi se jedno 10 sekundi ne pokaze uopce taj ekran,kad se pokaze ne mogu se odma ni javit i slicno... I zna ponekad zastekat.
Ili ima netko da je probao Archi droid i neki drugi ROM pa da ima preporuke za neki drugi? Jer polako razmisljam da se vratim na 4.4.4 >.<
Nisam imao 3.1.3, ali sad na 3.1.4 meni pokaze skoro odmah kad me netko zove. A inače rom je stvarno dobar. Nisam primjetio nekakve bugove, brz je i baterija je poprilično dobra. Mislim da će archi izbaciti uskoro zadnju verziju (3.1.5) i onda je to gotovo što se tiče S3 od njega.
Pokusavam stavit blekota rom i nikako da mi uspije... Instaliram preko TWRP-a, i nakon nekog vremena kad pokrenem instalaciju ekran se zamrzne i mobitel se resetira opet u recovery.
Jel netko imao slicnih problema ili zna fix? Svaka pomoc je dobrodosla :D
jel tko koristi resurection remix na s3? kakav je?