mda danas preuzeta, prodaje za 1800kn a platio 2400... to idu samo da zahebu ljude das pare pa ti posalje prazan paket
to se tako ne radi...
majke mi ti nist ne kontas
mda danas preuzeta, prodaje za 1800kn a platio 2400... to idu samo da zahebu ljude das pare pa ti posalje prazan paket
to se tako ne radi...
majke mi ti nist ne kontas
narusio mi prijatelj iphone i znas sta je dobio u paketu? praznu kutiju od cigara...
gledan za sestru lumiu 710
cijena za extra total tarifu mi se cini smijesno niska s obzirom na druge tarife
pogotovo uz opciju neorgranicena prica s tmobile i fixnim sto bi njoj dobro doslo
internet nije toliko bitan, ali me zanima ima li koja caka, zasto je mob tako jeftin?
Frend mi uzima mobitel, pa planira nešto na pretplat / novo / rabljeno s garancijom.
E sad, htio bi nešto da je neko vrijeme na miru. Do sad je imao Nokiu N95, i želi zadržati iste kvalitete njezine, na nekom drugom mobitelu znači dobra kamera mu je jedna od bitnijih karakteristika.
Vip pretplata : Sony Xperia S, iPhone 4S, HTC One X
T- Mobile : Sony Xperia S
Novo : Sony Xperia S u Svijetu Medija
Rabljeno : Arc S mozda
Sad bacite jos vi koji savjet za te preptlate, i ponudite neki savjet. Hvala
Onda xperia S ili One X na pretplatu.
...
One X definitivno od tih.
narusio mi prijatelj iphone i znas sta je dobio u paketu? praznu kutiju od cigara...
Ma to se tako ne narucuje..
Odes ,nadjes se sa covjekom i prvo vidis i isprobas uredjaj ako je sve OK platis mu a ne preko poste za tako skupe stvari.
Ili ako neces njuskalo uzmes na pretplatu
to si upravu,moze ti uvaliti kopiju mobitela,to prvo trebas vidit dali je sve uredu,i fino platit na ruke,a ne preko poste nepoznatoj osobi davat lovu(npr uzmes preko oglasa polovan galax note cca 900KM,i lik te zajebe,znaci bacio si 900 KM za bezveze)
ima na njuskalu dosta pouzdanih prodavaca, ako zelite novo
a rabljeno je uvijek rizik
dobro je da vam neko posalje posiljku s otkupninom
tako imate adresu na koju ta lova mora doc
malo skuplje dode, ali vrijedi i svi mobiteli koje sam ja narucivao
s njuskala su isli na taj nacin
evo ga jos 3-4 dana i uzecu mob,tad mi stize kredit,poslednja odluka treba da padne,promjenio sam monogo potencijalnih ali evo konacna,glasajte,ili predlozite nesto u tom cijenovnom rangu,dakle trebami sto veci ekran minimalno 3.5",da je fluidan nije bitan OS(android ili symbian,wp mi je nekako preogranicen),pozeljno bi bilo da ima nesto interne memorije,i naravano podrsku za karticu, evo odaberite neki od dole navedenih,
samsung mi je po svemu najprivlacniji osim po plastici i nenam dokle ide officijalni update(msm da je 2.3.x);x7 mi se najvise svidja jer je kvalitetno izradjena ali me brine koliko je fluidna na belle-u,dok mi se cini da mi je 701 nekako premala,uglavnom nemogu se odlucit
takodje moze i polovan mobitel nije mi bitno jer stvarno zelim uzet nesto dobro jer cu uz njega provodit mnogo vremena!
| 3 | Nokia 701 |
|---|---|
| 1 | Nokia x7 |
| 7 | Samsung Galaxy S |
| 1 | nesto drugo(cca 400KM) |
moze jos neka preporuka za mob osim nokie lumia 710, da ima takve karakteristike... mob mi se jako svidio ali nez dal ce bit na raspolaganju na njuskalu jer cu dobit pare za oko 10dana
moze jos neka preporuka za mob osim nokie lumia 710, da ima takve karakteristike... mob mi se jako svidio ali nez dal ce bit na raspolaganju na njuskalu jer cu dobit pare za oko 10dana
Ma bice ne brini..
Imas Xperia Neo ili HTC ONE V
galaxy s+
http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-galaxy-i9001-oglas-4730480
od ta tri mobilna koji je najbolji ? xD onako 1. 2. 3. ... ovaj htc nije los ali istina zato je i cijena veca XD
od ta tri mobilna koji je najbolji ? xD onako 1. 2. 3. ... ovaj htc nije los ali istina zato je i cijena veca XD
1 galaxy s+
2 one v
3 xperia neo
imas i xperia ray za te pare
HTC One V ili Nokia Lumia 710?
a nokia gdje se ona nalazi na tom highscoru xD
a nokia gdje se ona nalazi na tom highscoru xD
Ne možeš to uspoređivat, to je drugi OS i to je tvoj izbor.
Moj poredak Androida bi bia
1. One V
2. SE Neo
3. SGS+
Razlog: ICS
ICS=????
ICS=????
ics je ice cream sandwich najnovija verzija androida, 4.0
Ja sam za ONE V ako neces Lumiu...
| 4 | One V |
|---|---|
| 6 | Neo |
| 3 | SGS+ |
ma sad bas gledam sve zavisi koliko bi para stario uletio xD il ce bit lumia ili htc :D
minimalno 3.5",da je fluidan nije bitan OS(android ili symbian,wp mi je nekako preogranicen),pozeljno bi bilo da ima nesto interne memorije,i naravano podrsku za karticu, evo odaberite neki od dole navedenih,
samsung mi je po svemu najprivlacniji
Od navedeni samsung, a pogledaj i Neo V
http://www.univerzalno.com/mobiteli/sony-ericsson/detaljnije/sony-ericsson-xperia-neo-v/1188
Drugu treba mob..
Dvoumi se izmedju LG OPTIMUS BLACK I NOKIA X7..
Za sta mu treba : slikanje,snimanje kvalitetno,da moze igricu poigrat,za slusat muziku tako da nije spor i da se ne pokvari za godinu dana
Sta vi mislite?
Kakva je kvaliteta LG-a?
Ja sam za LG..zbog Androida,brzi proc,veci ppi,vise prostora,duplo vise rama,bolja baterija..
| 8 | LG Optimus Black |
|---|---|
| 0 | Nokia X7 |
Rađe bih išao na SAMSUNG Galaxy S+ , pošto LG OPTIMUS BLACK i nije pokupio baš neke dobre kritike.
Ja sam za LG..zbog Androida,brzi proc,veci ppi,vise prostora,duplo vise rama,bolja baterija..
Ako već nema neki treći izbor, onda Optimusa iz razloga koje si već naveo. :)
E ljudi,imam jedno pitanje,al sad vise nije za mene xD meni ce doci EVO 3D...
Prijatelj ce sebi isto uzimati smartphone,al on nece HTC,Samsung,LG nista osim SE kaze da je dosad uvijek imao SE i da bi i sad najrađe njega,također oce novi...
Uglavnom najvise mu za oko zapeo ARC...
E sad jel velika razlika između ARC i ARC S,ovamo bi izasao 25 maraka vise dakle 100 kuna skuplji ARC S...
Iako on ima i malo bolji budzet od mene pa moze dati i vise novca za neki mob,posto je zapeo za Sony jedino je Xperia S bolji al je i dosta skuplji pa mu ostaju ova dva...
E da i hoce li ICS dolaziti i na ARC i na ARC S ;)
E da i hoce li ICS dolaziti i na ARC i na ARC S ;)
Ako je razlika već 25km onda nek uzme arc s.
- dobiti će ICS oba.
arc s vec ima i OTA update dostupan ,mislim da je i za arc dostupan ili ce bit u roka par dana sigurno,ako moze uzet to su extra mobiteli,iskreno meni su dobri samo nemam budzet za njih,mogu anc polovan arc a to mi bas nije sigurno,jer bez garancije,moze bit nesta pokvareno itd.