Njegov izbor ja samo kazem sta je bolje.
Ma nema tu izbora i što je bolje, mobitel je neophodan (osim dok si školarac, zato ti se i čini to bolje).
Najbolje je da uzme neki feature phone, pa skupi još para za SGSII.
Njegov izbor ja samo kazem sta je bolje.
Ma nema tu izbora i što je bolje, mobitel je neophodan (osim dok si školarac, zato ti se i čini to bolje).
Najbolje je da uzme neki feature phone, pa skupi još para za SGSII.
Samo me zanima kakva ce mu cijena biti ;)
ja još nisam vidio jeftin htc-ov mobitel, pa se niti ne nadam niskoj cijeni ovog...
ja još nisam vidio jeftin htc-ov mobitel, pa se niti ne nadam niskoj cijeni ovog...
Wildfire & Wildfire S, Rhyme, Explorer, sada EVO 3D za 2000kn,...
Beats ti je marketinški trik, ne pucaj se sa time, a slušalice su katastrofa, bolje su Samsungove in ear sluše koje dobiješ sa S, S II,...
od ta 2 definitivno X S, S XE je bezveze i naspram običnog Sensationa.
Da i ja sam to prvo pomislio,ali pogledao sam jedan video gjde stavi beats audio slusalice i ukljuci taj boost ili sta vec i razlika se osjetno primjeti cak i na videu,i mene mozda nekako vise privlaci sony,najvjerovatnije da cu njega i uzeti i jos neke dobre slusalice ja mislim da ce po kvaliteti i glasnoci reproduckije biti tu negdje.
http://www.logitech.com/en-gb/ue/ue-earphones/devices/8672
Sta mislite o ovima,i koje vi preprocujete ove su mi nekako zapele za oko.Hvala
Da i ja sam to prvo pomislio,ali pogledao sam jedan video gjde stavi beats audio slusalice i ukljuci taj boost ili sta vec i razlika se osjetno primjeti cak i na videu,i mene mozda nekako vise privlaci sony,najvjerovatnije da cu njega i uzeti i jos neke dobre slusalice ja mislim da ce po kvaliteti i glasnoci reproduckije biti tu negdje.
Ma pusti taj boost, em je izobličenje em u praksi ne treba, a ima daleko boljih EQ-ova. Koristio sam beats.
Teško ćeš kod nas te sluše nabavit, a uz Sony ćeš dobit sluše, pa ako nisi audiofil, možda ti i budu dobre.
Ma pusti taj boost, em je izobličenje em u praksi ne treba, a ima daleko boljih EQ-ova. Koristio sam beats.
Teško ćeš kod nas te sluše nabavit, a uz Sony ćeš dobit sluše, pa ako nisi audiofil, možda ti i budu dobre.
Ok tnx na informaciji,ma nisam ni mislio ovdje,narucio bi sa ebay-a ili bi rekao rodaku kada bude dolazio iz njemacke da mi ponese,nije da sam bas neki audiofil,ali dosta slusam u uzivan u muzici pa bo volio imati neke dobre sluse znaci ove su uredu ili neke druge preporucujte?Hvala
Ok tnx na informaciji,ma nisam ni mislio ovdje,narucio bi sa ebay-a ili bi rekao rodaku kada bude dolazio iz njemacke da mi ponese,nije da sam bas neki audiofil,ali dosta slusam u uzivan u muzici pa bo volio imati neke dobre sluse znaci ove su uredu ili neke druge preporucujte?Hvala
Ja bi sebi uzea druge, ali ti probaj, ako nisi audiofil i nemaš pretjeranih zahtjeva, trebale bi ti bit dobre.
Wildfire & Wildfire S, Rhyme, Explorer, sada EVO 3D za 2000kn,...
Za to kaj nude su skupi, recimo wildfire s je duplo skuplji od huaweia u8860(ak se ne varam) koji je u najmanju ruku isti uređaj. Rhyme je po meni dosta skup uređaj, al sad gdje budemo gledali cijene dali kod operatera ili na njušaklu, mislim da bi jedino pošteno bilo gledati kod operatera... A kod EVO-a je bila baš akcija, to moraš svakak priznati da nije bil 2000 kn od početka nego više tam prema 4000
Ja bi sebi uzea druge, ali ti probaj, ako nisi audiofil i nemaš pretjeranih zahtjeva, trebale bi ti bit dobre.
Oh hvala onda znaci ide Sony Xperia S i ove sluse od logitecha,btw cisto onako iz znatizelje koje bi ti sluse uzeo tj.koje preporucujes? :D
Dobre su ti JVC FX35, FX1X, MEElectronics M9, Creative EP630, Sennheiser CX300.
Oh hvala onda znaci ide Sony Xperia S i ove sluse od logitecha,btw cisto onako iz znatizelje koje bi ti sluse uzeo tj.koje preporucujes? :D
Ima ti drugih tema za to, al recimo Philipsove iznad 200kn su sve ludilo, sad, što skuplje to je puniji bas, ali sa SHE 9700 je to već ludilo dobro, a i nisu lose ni SHO 9555, ojačan kabel, ludilo zvuk.
Čistoća zvuka - AKG preko 400kn, samo njih treba pazit i mazit.
Klipsch ima dosta dobrih modela ali ih je teško nabavit kod nas. Te 3 marke su moj prijedlog. Sennheiserom sam se razočarao jednim slušalicama, a druge radi toga nisam uzima, tako da ne znam kakvi su sa inear slušama.
Govori se da su dobri, ali ja ne riskiram više na njih.
Pozdrav,prijatelj me zamolio da otvorim tu temu.Kupuje novi mob do 2000 kn,preko njuškala,koristio bi ga za fotografiranje,muziku,filmove,igrice.Koje prijedloge imate?.zapeli su mu za oko s2,evo 3d,desire hd i xperia arc i neo (s 8 mpx).
Pozdrav,prijatelj me zamolio da otvorim tu temu.Kupuje novi mob do 2000 kn,preko njuškala,koristio bi ga za fotografiranje,muziku,filmove,igrice.Koje prijedloge imate?.zapeli su mu za oko s2,evo 3d,desire hd i xperia arc i neo (s 8 mpx).
s2 će jako teško, zapravo nikak naći za te novce, ja svakih 15 sec refrešam njuškalo i nisam bio te sreće... kolko znam ni evo 3d nije više tak jeftin, bila je akcija to se pokupovalo, cijene su se podigle i sad je teško naći nešto do 2 soma... za SE nemam pojma jer ih ne gledam uopće
a koji je bolji,evo ili s2?
a koji je bolji,evo ili s2?
SII
kod nas potpuno novi iz trgovine EVO je 2200 kuna,tako da sumnjam da ga bas ne moze naci za 2 soma...
kod nas potpuno novi iz trgovine EVO je 2200 kuna,tako da sumnjam da ga bas ne moze naci za 2 soma...
di kod vas? bilo je ono prije čak i u intersparu za neku takvu lovu, ali više nema...
ja sam iz BiH...
kosta 550KM na Univerzalno.com sa garancijom,pa pretpostavljam da ima i na Njuskalu...
zz gyjz...hitno trebam odgovor jel se isplatio za 400kn uzet lg optimus ima malu crticu na ekranu,jel to opcenito dobar mob? mislim za igre tipa angry birds i to? :P
zz gyjz...hitno trebam odgovor jel se isplatio za 400kn uzet lg optimus ima malu crticu na ekranu,jel to opcenito dobar mob? mislim za igre tipa angry birds i to? :P
evo ti hitan odgovor..
nisi rekao optimus gt540 ili optimus ME??
uglavnom niti jedan niti drugi nisu nesto ..gt540 sam koristio i dosta stvari steka na njemu i ekran mu se brzo grebe..
PS..
nevezano za ovo,danas sam probao Nokiu N9,odusevljen sam dizajnom a i MeeGo je super.
obicni optimus samo mislio...znaci ne? :P a budem jos vidio mozda uspijem jen lik mi nudi xperiu x8 ali to nije 100 posto sigurno :P
obicni optimus samo mislio...znaci ne? :P a budem jos vidio mozda uspijem jen lik mi nudi xperiu x8 ali to nije 100 posto sigurno :P
A jesi mozda gledao Huawei U8650,bolji od sva tri sto si naveo za male pare.
moze preporuka moba tipa nokie c6 da ima qwerty i touch, mada mi je bitniji qwerty.
moze preporuka moba tipa nokie c6 da ima qwerty i touch, mada mi je bitniji qwerty.
To su ti onda ili Nokia ili Blackberry...
http://www.gsmarena.com/blackberry_bold_touch_9900-3116.php
moze par preporuka za mob? da cijena bude oko 1800kn... do sada sam imo samo nokie ali sad bih volio preci na android kad ima puno vise aplikacija za skidati xD i da mobitel bi trebao podrzavati tcom mrezu...
moze par preporuka za mob? da cijena bude oko 1800kn... do sada sam imo samo nokie ali sad bih volio preci na android kad ima puno vise aplikacija za skidati xD i da mobitel bi trebao podrzavati tcom mrezu...
Ja bi na tvom mjestu uzeo Nokia Lumia 710..ako neces WP7 onda imas Xperia Neo,One V..iako je Lumia bolja od svih navedenih
samo sto je lumia 710 2400kn...
samo sto je lumia 710 2400kn...
WTF :O
nije druze ..
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/prodaje-se-nokia-lumia-710-oglas-5035543
imas ih kolko hoces za te pare samo izaberes
mda danas preuzeta, prodaje za 1800kn a platio 2400... to idu samo da zahebu ljude das pare pa ti posalje prazan paket