Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.021.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav,

treba mi mobitel do 1000kn na bonove iz tele2 mreze (neda mi se traziti ko ce ga otkljucat i za koliko).

Jedna od vaznijih stavki mi je fotoaparat a konkretno me zanima razlika u kamerama izmedju Huawei U8650 i Samsung Galaxy Fit.

Jer, iz citanja postova se daje zakljucit da je Huawei bolji skoro po svemu osim po kameri ?

Kako stoje obojica s trajanjem baterije? Dali se daje kamera na Huaweiu otkljucat softverski na 5 MP?

Mozda ako netko moze dati link na neku sliku slikanu tim mobitelima? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
nerevar20 kaže...

Pozdrav,

treba mi mobitel do 1000kn na bonove iz tele2 mreze (neda mi se traziti ko ce ga otkljucat i za koliko).

Jedna od vaznijih stavki mi je fotoaparat a konkretno me zanima razlika u kamerama izmedju Huawei U8650 i Samsung Galaxy Fit.

Jer, iz citanja postova se daje zakljucit da je Huawei bolji skoro po svemu osim po kameri ?

Kako stoje obojica s trajanjem baterije? Dali se daje kamera na Huaweiu otkljucat softverski na 5 MP?

Mozda ako netko moze dati link na neku sliku slikanu tim mobitelima? Hvala!

Huawei ima odvratnu kameru i softverski je ne moguce povecati njenu rezoluciju.

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan

i samsung fit ima autofokus, sto u dosta situacija cini veliku razliku

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
Ja kad kupujem mobitel nikad al nikad nebi kupio bez da kamera nema autofokus...to je ono bez cega ne mogu.. Uvijek kad slikam neki dio teksta ili ocitavam QR kod vidi se da ti autofokus treba
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nerevar20 kaže...

Pozdrav,

Pogledaj i:

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-ot-990-black/d270/ 

16 godina
neaktivan

Ok, hvala puno decki!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav decki :)

Evo dosadila mi moja Xperia X8, pa sam se bacio u zestoku potragu za mobitelima :D za oko mi je posebno zapeo SE Xperia Neo V iz Tele2 ponude, pa imam par pitanja o njemu:

1. Kakvo je vaše mišljenje o njemu? prednosti/mane?
2.  telefon je dostupan samo preko web shopa u tele2, znaci li to da nije zakljucan na njihovu mrezu?
3. Hoce li ovaj mob biti isplativ za 3-4 mjeseca? mislim, sada izlaze mobiteli s gigom rama i dual core procesorima..iako dobiva ICS..naspram moje x8-ice Neo V je zvijer, ali neznam ovako među konkurencijom..nisam prezahtjevan korisnik..volim rootat mob, napravit par modifikacija, tweakova i tako..često surfam netom i ponekad zaigram angry birds :)
4. Jel ovaj mob rootan? kakva je podrska s ROMovima?
5. Ima li za te novce (1750kn) nesto bolje? ili ce biti za 3-4 mj? zelim iskljucivo nesto novo, ne polovno, da ekran bude bar 3.5" , i neke normalne rezolucije (a ne kao galaxy ace <.< )..i bar 1ghz proc i 512mb rama :)

Hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa planiram kupiti mobitel i to polovni .

Moj izbor je motorola defy i koliko ona vrijedi polovna sa garancijom i da je otkljucana jer ne mislim da vrijedi preko 1000 kn .

0 0 hvala 0
14 godina
ya-sam-ya kaže...

Pozdrav decki :)

Evo dosadila mi moja Xperia X8, pa sam se bacio u zestoku potragu za mobitelima :D za oko mi je posebno zapeo SE Xperia Neo V iz Tele2 ponude, pa imam par pitanja o njemu:

1. Kakvo je vaše mišljenje o njemu? prednosti/mane?
2.  telefon je dostupan samo preko web shopa u tele2, znaci li to da nije zakljucan na njihovu mrezu?
3. Hoce li ovaj mob biti isplativ za 3-4 mjeseca? mislim, sada izlaze mobiteli s gigom rama i dual core procesorima..iako dobiva ICS..naspram moje x8-ice Neo V je zvijer, ali neznam ovako među konkurencijom..nisam prezahtjevan korisnik..volim rootat mob, napravit par modifikacija, tweakova i tako..često surfam netom i ponekad zaigram angry birds :)
4. Jel ovaj mob rootan? kakva je podrska s ROMovima?
5. Ima li za te novce (1750kn) nesto bolje? ili ce biti za 3-4 mj? zelim iskljucivo nesto novo, ne polovno, da ekran bude bar 3.5" , i neke normalne rezolucije (a ne kao galaxy ace <.< )..i bar 1ghz proc i 512mb rama :)

Hvala unaprijed :) 

Ako se možes malo protegnuti do 1995 kn bi ti bilo najbolje uzeni Htc Evo 3D u Tele2, to je trenutno best buy mobitel do 2000kn;D

Anonymous is coming!
14 godina
neaktivan
stipe1771 kaže...

Pozdrav ekipa planiram kupiti mobitel i to polovni .

Moj izbor je motorola defy i koliko ona vrijedi polovna sa garancijom i da je otkljucana jer ne mislim da vrijedi preko 1000 kn .

http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-defy-sve-mreze-oglas-4771711

800 kuna je dobra cijena za nju. inace malo manje od 1000.

Support the software developers. If you like their products buy them !
17 godina
neaktivan

LG Optimus 3D ili LG Optimus 2X ili Sony Ericsson Xperia Arc S???

hvala

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 8:59 (Scrappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

hvala

Arc S od tih,a za te pare mozes uzet Lumia 800..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Scrappy kaže...

hvala

Arc S od tih,a za te pare mozes uzet Lumia 800..

razlog za arc s??

ne jer je u vipu akcija sutra, pa nemrem odlucit izmedu ta 3 mobitela...

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan

Pa nisi naveo za sta ti treba mob :)

Mozes ti uzeti 2X ,dual core,prednja kamera,8 GB storage...ali nezz rekao sam to jer sam imao jedan LG i bioje govno od telefona..

Mozda to kod ovog nije slucaj.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

izmedju 2x i 3d,ed ti je puno bolji i po preformansama je bilji i od arca,jednostavno sta ti vise treba,arc s ima bolju kameru,bolji android koji ce sigurno imat update na 4.0,mada i 3d nije uopste los

0 0 hvala 0
16 godina

2X zbog dual-corea.

Al meni 2X i 3D, opcenito svi LGji izgledaju generički.

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

htc wildfire s ili huawei u8650

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
live4cro kaže...

htc wildfire s ili huawei u8650

Wildfire s

13 godina
neaktivan

wildfire s

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma ne sviđa mi se taj evo 3D nikako, ruzan je i nezgrapan xD

0 0 hvala 0
17 godina

U web shopu tele2, jel EVO otključan il bi ga trebao il je na njihovoj mreži?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odlucio sam uzeti android, na mobu mi je najbitnije slusanje glazbe, kvalitet i jacina zvuka preko slusalica, same slusalice u bundlu, dobra baterija i cijena moba...

dvoumim se izmedju nexusa i9230 i htc sensation ...

ima li ko iskustva sa ova da moba u vezi glazbe ili opcenitog dojma ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 3:11 (DambaOs).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi Sensation XE Beats Audio...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koja je razlika između lumie 800 i 900? Znam za diagonalu ekrana, ali to mi nije toliko bitno, a rezolucija je ista. Prednju kameru nisam skoro nikada koristio, osim da isprobam kak to radi. Zanima me jel ima još koja bitna razlika između ta dva modela?

Igor

0 0 hvala 0
15 godina
To su prakticki 2 ista mobitela s razlicitom dijagonalom ekrana
15 godina
neaktivan

dosta je veca i baterija na 900, naravno i kamera prednja

900 takoder koristi i glonass za pomoc pri gps-u, sto isto moze biti od pomoci

ovo drugo je isto, pogotovo s ovih par zadnjih updateova za 800

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 9:30 (apoteka).
16 godina
Sensation XE Beats ili Galaxy S i9000 (potonji ima sporiji procesor i manji (ali je amoled) ekran, ali ima bolju zvucnu), pa ti odluci kaj ti je vaznije.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
Sensation XE Beats ili Galaxy S i9000 (potonji ima sporiji procesor i manji (ali je amoled) ekran, ali ima bolju zvucnu), pa ti odluci kaj ti je vaznije.

Sa Androidom je sve više manje isto, programi su ti koji vode glavnu riječ. Tako da je najbolje ili na Galaxy Nexus ili Galaxy S II, jer imaju daleko bolju bateriju, a to je bitno za dugo slušanje glazbe. Samo stavi SoundBest i konfigurira ga po svome sluhu i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

sensation xe je podosta skuplji od obicnog, a i nema ih bas na njusci ili ovdje :// al mi je to bas bio eye candy kad sam vidio tu izvedbu modela

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DambaOs kaže...

sensation xe je podosta skuplji od obicnog, a i nema ih bas na njusci ili ovdje :// al mi je to bas bio eye candy kad sam vidio tu izvedbu modela

Skuplji i navodno lošiji. Za iskustva se obrati forumašu nicka dturko. Mislim da je on imao XE i brzo ga se riješio.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice