Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.021.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Hvala na savjetima :)  Uzet ću Evo 3d, valjda nisam pogriješila :*

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Lorna kaže...

Hvala na savjetima :)  Uzet ću Evo 3d, valjda nisam pogriješila :*

Koja je cijena? Po mome mišljenju je tu najbolje SGSII uzet. Najdugovječnija baterija od tih, a i ICS je tu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Evo 3d se može naći za oko 2200kn novi, a za Samsung nemam pojma kako se kreću cijene jer ga nisam ni uzimala u obzir zbog nekih mojih iracionalnih razloga :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pa vidi sad po svemu je 2x puno bolji od neo osim u par stvari,neo ima bolju kameru i redoav software update,kod 2x je 2.2 android i to je po meni jedini nedostatak
17 godina
neaktivan

Trebam pomoć pri odabiru "best-buy" Androida.

Trenutno mi je prvi izbor Huawei U8650 (600-700kn na njuškalu).

Pa ako postoji što bolje za te pare molim prijedloge!

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lorna kaže...

Evo 3d se može naći za oko 2200kn novi, a za Samsung nemam pojma kako se kreću cijene jer ga nisam ni uzimala u obzir zbog nekih mojih iracionalnih razloga :D

razlozi su ti neopravdani. SGSII je najbolji Android uređaj ove generacije. Jedino mu parira Xiaomi, HTC nije napravia dobar posao (kratak vijek baterije koji ni jedan dan ne izdrzi, stekav Sense i kod dual corea, jedino je dosta udobniji u ruci)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
kass kaže...
pa vidi sad po svemu je 2x puno bolji od neo osim u par stvari,neo ima bolju kameru i redoav software update,kod 2x je 2.2 android i to je po meni jedini nedostatak

LG O2X ima i sužbeni 2.3, samo ga treba nadograditi (ja baš i nisam uočio neku bitnu razliku).

17 godina
zv'jer2 kaže...

Novi u Tele2 ti je 745kn (prepaid).

Mob nije loš, jedino što dolazi natrpan sa svakavim aplikacijama, ali to je valjda tako sa svim proizvođačima...

Ako te zanima nešto konkretno pitaj {#}

17 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
zv'jer2 kaže...

Novi u Tele2 ti je 745kn (prepaid).

Mob nije loš, jedino što dolazi natrpan sa svakavim aplikacijama, ali to je valjda tako sa svim proizvođačima...

Ako te zanima nešto konkretno pitaj {#}

Mob nije za mene nego za curu i ne želimo Tele2, znači to je još 50kn više za kod s ebaya.

Prije neg što joj ga dam ću ga rootat i stavit neki custom ROM, vidim da je tema na ovom forumu za modanje tog moba dosta živa, čak je koliko vidim najbolji ROM od našeg Hrvata. {#}

Mogo bi ga ić u Tele2 samo isprobat. {#}

BTW, ako naručim preko web shopa to mi je 695kn, kod za otključavanje je 50kn, znači 750kn potpuno nov s garancijom, bolje nego na njuškalu korišten i otključan 700kn. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 13:33 (zv'jer2).
14 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Mob nije za mene nego za curu i ne želimo Tele2, znači to je još 50kn više za kod s ebaya.

Prije neg što joj ga dam ću ga rootat i stavit neki custom ROM, vidim da je tema na ovom forumu za modanje tog moba dosta živa, čak je koliko vidim najbolji ROM od našeg Hrvata. {#}

BTW, ako naručim preko web shopa to mi je 695kn, kod za otključavanje je 50kn, znači 750kn potpuno nov s garancijom, bolje nego na njuškalu korišten i otključan 700kn. {#}

Ako mob nije za tebe nego za curu, onda joj uzmi sony ericsson live walkman, ima ouno bolju kameru i bas je zenski mobitel. taj ima katastrofalnu kameru.

+sony dobija ics. a razlika 100-200 kuna, na njuskalu i manja vjerojatno

Support the software developers. If you like their products buy them !
17 godina
neaktivan

Možda je razlika prije 400kn? :D  (a kad bi Huawei kupio na njuškalu onda je i 450-500kn)

To je više od 50% cijene... Znači razred iznad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 14:48 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...
zv'jer2 kaže...

Ako mob nije za tebe nego za curu, onda joj uzmi sony ericsson live walkman, ima ouno bolju kameru i bas je zenski mobitel. taj ima katastrofalnu kameru.

+sony dobija ics. a razlika 100-200 kuna, na njuskalu i manja vjerojatno

e sad si me uvrijedio...pff zenski mobitel..

15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 15:21 (domac5).
16 godina
neaktivan

Oj trebao bih preporuku za mob do oko nekih 1500kn max. 1800kn. Do sad sam imao htc legend i sve mi je ok jedino da je cpu malo brzi. Dakle trazim nesto u slicnom rangu samo malo novije i brze. Ostao bih pri HTCu iako moze preporuka za samsung koji je stabilan, siguran i na androidu. Kupovao bih polovno tako da znate zbog cijene. Eto evo hvala unaprijed.

http://www.fotozine.org/?omen=Matej9o
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 9:49 (matej9o).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi Desire S,Lumia 710,Galaxy S Plus...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
matej9o kaže...

Oj trebao bih preporuku za mob do oko nekih 1500kn max. 1800kn. Do sad sam imao htc legend i sve mi je ok jedino da je cpu malo brzi. Dakle trazim nesto u slicnom rangu samo malo novije i brze. Ostao bih pri HTCu iako moze preporuka za samsung koji je stabilan, siguran i na androidu. Kupovao bih polovno tako da znate zbog cijene. Eto evo hvala unaprijed.

Ako možes se protegnuti do 2000 kn za Htc Evo 3D i u tele2 za 1995 kn, ako ne potrazi na njuškalu nexus s ;D

Anonymous is coming!
14 godina
matej9o kaže...

Evo 3D, Tele2, otkljucan, 1945 kn u webshopu, ako ides na PBZ maestro do 6 rata, ako ides na Amex do 12 rata, bez kamata i naknada.

14 godina
neaktivan

E ljudi zanima me što znači ova web shop cijena u tele2. Uglavnom želim mob do 1500 kn bez pretplate. I sad me zanima ako ja naručim preko interneta mob, hoće to biti kao da sam ga kupio na bonove ili ću morati izabrati neku pretplatu. 

Unaprijed h0vala na pomoći.

Pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Techno_CRO kaže...

E ljudi zanima me što znači ova web shop cijena u tele2. Uglavnom želim mob do 1500 kn bez pretplate. I sad me zanima ako ja naručim preko interneta mob, hoće to biti kao da sam ga kupio na bonove ili ću morati izabrati neku pretplatu. 

Unaprijed h0vala na pomoći.

Pozz.

mozes i jedno i drugo preko webshopa

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

A, ne mislim ovo: http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-optimus-2x-p990/d238/

Evo tu je web shop cijena lg optimusa 2x 795kn. Ako ga ja sad naručim hoću li ga ja dobiti na bonove ili ću morati izabrati pretplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Techno_CRO kaže...

A, ne mislim ovo: http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-optimus-2x-p990/d238/

Evo tu je web shop cijena lg optimusa 2x 795kn. Ako ga ja sad naručim hoću li ga ja dobiti na bonove ili ću morati izabrati pretplatu.

795kn ti je najjeftinije preko web shopa i to samo ako ces pretplatu od 400kn. 

Cijena bez pretplate je 2445kn

15 godina
neaktivan

samo klikni na kupi i dobit ces sve opcije

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

Hvala na pomoći. {#}

13 godina
neaktivan

Mobitel oko 2000 do 2500(iso bi malo vise cak da je jako bolji)

gledo sam ovaj htc evo 3d,al nije mi kamera previse vazna,brzina mi je prioritet,pa ak ima kaj bolje

evo 3d je 2000 u tele2

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 17:57 (medo36).

0 0 hvala 0
14 godina

Danas sam dobio htc explorer ( ne kupio )... Cudi me kako je tako brzi naspram Xperie X8 s istim hardwerom {#}

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
15 godina

vrti htc sense koji je dosta degradiran

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e ljudi ima li neki prijedlog za mobitel otprilike 200-300 KM moze manje a moze i skuplje(760-1100 kuna),bitno mi je da ima touch,wireless,najmaje 3" i da je kolko tolko kvalitetan,dakle neki mob sa kojim ste imali pozitivna iskustava,iz sarajeva sam cisto da znate.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kass kaže...

e ljudi ima li neki prijedlog za mobitel otprilike 200-300 KM moze manje a moze i skuplje(760-1100 kuna),bitno mi je da ima touch,wireless,najmaje 3" i da je kolko tolko kvalitetan,dakle neki mob sa kojim ste imali pozitivna iskustava,iz sarajeva sam cisto da znate.

Htc Wildfire S ,imam ga ja super  mob.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
kass kaže...

e ljudi ima li neki prijedlog za mobitel otprilike 200-300 KM moze manje a moze i skuplje

Od ovoga bolje nećeš naći 360km

http://www.univerzalno.com/mobiteli/samsung/detaljnije/samsung-i9000-galaxy-s/259

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
kass kaže...

e ljudi ima li neki prijedlog za mobitel otprilike 200-300 KM moze manje a moze i skuplje

Od ovoga bolje nećeš naći 360km

http://www.univerzalno.com/mobiteli/samsung/detaljnije/samsung-i9000-galaxy-s/259

Jeste ,Univerzalno je super shop a mob je jos bolji samo sto je polovan ako ti ne smeta..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice