Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.013.905
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

neisplati se jer mu je nest zabagovalo,sve zavisi koliko ce te doci da to popravis,otidji u neki servis i pitaj koliko bi dosla ovakva popravka pa vidi jeli ti preskupo,inace 3gs je pravo dobar mob

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
PowerRi kaže...

Dali se ovo isplati uzeti te dali je skup popravaka navedenog problema ? 
http://www.njuskalo.hr/iphone-3gs-16-gb/iphone-3gs-oglas-4717304   

Greska je softwerska i garant se da rjesit uz malo cackanja po netu. Da je hardbrick ne bi mu uopce ulazilo u recovery mode ili sta li vec pise ne da mi se opet gledat. isplati se, al budi oprezan uzmi mu podatke i nek ti pokaze osobnu, pa ako bude sranja lako ces ih rjesit.

Support the software developers. If you like their products buy them !
14 godina

Koji je bolji od ova dva mobitela što se tiče kvalitete, performansi, "uloženo-dobiveno"...? ;

2 Iphone 4s
21 Samsung Galaxy S II
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FileFicho kaže...

Koji je bolji od ova dva mobitela što se tiče kvalitete, performansi, "uloženo-dobiveno"...? ;

Slušaj prijatelju, oba dva su odlični mobiteli i izbor je na tebi. Želiš li manji ili veći ekran, Android ili iOS, fluidniji rad ili brže otvaranje stranica. SLobodno pogledaj i Galaxy Nexus ;) ili pričekaj SIII (ovo zadnje možda bolje ne)

BTW: Ne stavljaj ankete jer će ti Android u 95% slučajeva dobiti jer je su ovdje svi Androidaši (kao i ja :)).

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Ovako moj frend hoće kupit Huawei U8300, pa bi htio pitat valja li šta taj mob da ne uzima ako nevalja, i da još jedna stvar njemu je važno da mobitel ima Push E-mail i da može primat Email, a inaće mobitel nije preskup što njemu odgovara, pa eto molim vas za malu pomoć...

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nezz sta ti vise volis meni je licno svejedno koji os(osim windows) i simbian i android i ios su dobri,od simbiana ti je najbolje uzet nokia 701 ili 808 pure view kad izadje,dok kod androida preferiram androd.tako izaberi neki od sonyevih uredjaja,neces se razocarati sigurno

15 godina
neaktivan
kass kaže...

nezz sta ti vise volis meni je licno svejedno koji os(osim windows) i simbian i android i ios su dobri,od simbiana ti je najbolje uzet nokia 701 ili 808 pure view kad izadje,dok kod androida preferiram androd.tako izaberi neki od sonyevih uredjaja,neces se razocarati sigurno

{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan

preporuka mobitela do 2000 max? novi ne rabljeni. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

preporuka mobitela do 2000 max? novi ne rabljeni. {#}

Nokia Lumia 710,Xperia NEO,

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina

Uzmi Htc Evo 3D u tele2 preko web shopa 1945 kn;D

Anonymous is coming!
15 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Uzmi Htc Evo 3D u tele2 preko web shopa 1945 kn;D

ček to je cijena samo ako uzimam prek web-a?

14 godina

Mislim da je.. nisam siguran. mozda ce ti netko drugi znati odgovoriti;D

Anonymous is coming!
15 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

čitam malo po forumu i vidim da su mišljenja za evo 3d jakoo podijeljena, neki ga hvale da je must buy a neki da je katastrofa i jeftine izrade.. više ne znam šta je istina.. :O

14 godina
Matk044 kaže...
Kawabunga kaže...

čitam malo po forumu i vidim da su mišljenja za evo 3d jakoo podijeljena, neki ga hvale da je must buy a neki da je katastrofa i jeftine izrade.. više ne znam šta je istina.. :O

kosta ti 2000 kn na bonove novi u tele2...

Pusti ti podijeljenja misljenja, mobitel je strava za te novce, ja sam ga imao u ruci i kupit cu ga prvom prilikom kad skupim para.... Ima hardver kao nadolazece xperie, jedino mu se baterija izuzetno brzo prazni koliko sam cuo, no uvijek mozes kupiti zamjensku od 3k mAha

LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
Matk044 kaže...
Kawabunga kaže...

Moj brat ga kupio pred par dana i baterija mu traje 24 sata uz surfanje i igranje igrica. Izrada je cvrsta i ne djeluje jeftino...

i ja ga kupujem drugi tjedan u tele 2 ;D

Anonymous is coming!
16 godina
neaktivan
1995matej kaže...

Dobar dan! 
Zanima me koji bi android uređaj bilo najbolje uzeti

za mnoštvo aplikacija, GPS, surfanje... 

Važne stvari koje mora imati su:

• ekran ne manji od 3,7"
  • multitouch
  • 4gb memorije ili utor za memorijsku karticu
  • procesor ne manje od 800Hz, iako bi bilo najbolje odma 1GHz

Mobitel može biti i polovni (otkljucan na T-mobile,u izvanrednom stanju, znači 10/10) i novi...
Pa molim da kad stavljate prijedlog mobitela da napišete puno ime (sve brojeve i sve)!

Nešto što NE želim: Huawei, motorola defy (+) 

Pozdrav... 

EDIT: do max. 1400kn!

evo citiram samo da mi pitanje dođe na kraj... ( {#} )

zainteresirao sam se za 2 mobitela: galaxy s. i xperia NEO (bez V), naime...
za neo nemam para pa da sacekam još mjeseca dana i da onda kupim ili da odma uzmem samsung?
xperia me nekako više privlači

i dalje molim da pišete svoje prijedloge... pozdrav 

School for money!
13 godina
neaktivan

Troumim se između 3 HTCa: Sensation, Desire HD i Evo 3D

S obzirom da se cijene sva 3 na Njuškalu kreću otprilike slično, 300kn više-manje, nisam pametna što uzeti. Sva 3 mi djeluju jednako dobra, a htjela bih izabrati najbolji pa trebam vašu stručnu pomoć :))

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lorna kaže...

Troumim se između 3 HTCa: Sensation, Desire HD i Evo 3D

S obzirom da se cijene sva 3 na Njuškalu kreću otprilike slično, 300kn više-manje, nisam pametna što uzeti. Sva 3 mi djeluju jednako dobra, a htjela bih izabrati najbolji pa trebam vašu stručnu pomoć :))

Hvala

desire hd ima najslabiji procesor (1GHz, a ovi imaju 1.2GHz), EVO 3D ima slabiju kameru (5 MP, a ovi imaju 8MP), Sensation ima sve ili bolje ili jednako ko oni dvojica, tak da je on pobjednik...

School for money!
15 godina
neaktivan

Od ta tri EVO 3D...

Ima vise RAM-a,bolju prednju kameru,3D screen ako ti nesto znaci i ostalo je sve isto samo sensation ima 8 MP kameru ali mislim da je to nebitno..

0 0 hvala 0
14 godina

Desire HD je ultrasmece naspram ovo dvoje ( uzasan ekran, 1 proc na 1ghz, adreno 205, manje rama, jedino je kamera bolja od EVOa ( iole ovaj ima 3d kameru) )

Od ovo dvoje...

Po pitanju isplativosti je EVO 3D ubojica, ovaj jedino ima bolju kameru i nijansu bolji ekran.

LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li mi netko objasniti kako da se iz t-mobile prebacim na tele2 ? I koliko se to naplaćuje?

0 0 hvala 0
16 godina
Matk044 kaže...

Može li mi netko objasniti kako da se iz t-mobile prebacim na tele2 ? I koliko se to naplaćuje?

Dodes u tele 2 i kazes da bi se prebacio na njih. Za tebe, cijena je 0,00 kuna i jos ces dobivati neke "poklon kune" od tele2

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
neaktivan

Molim pomoć kod odabira mobitela iz TELE2 ponude na bonove.

Jedina bitna stvar je da je OK mp3 player i da nije preklopni, nista drugo me ne zanima, ni kamera, ni internet, nista

Cijena do 600 KN najviše

Nekako mi se najviše dopada Nokia 2730, koliko vidim ima i sve u paketu, slušalice, kabel,  ali ako ima neki bolji prijedlog...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nokia x2 je u webshopu bila 600kn, mislim
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
neaktivan

daj plzz neko odgovor na pitanje u vezi Huaweia U8300

limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kralju kod evo je najaca kamera jes 5MP ali 2 takve i pravi bolje slike od mnogih telefona
15 godina

Imao sam neo v(ukraden mi je) i mob je dobar..e sad bi trebao uzet neki novi pa me zanima jel ovaj LG štogod bolji od njega

6 SE MT11 Neo V
2 LG 2X PX990

0 0 hvala 0
14 godina
LG je ultra glomazan, i barem meni izgleda katastrofa.
Ovo pišem s Nea V.
Neznam kako i kada dolazi LGjev ICS, ali znam da SEov dolazi do kraja mjeseca. Ja bih prije ozeo Nea.
Neo ima bolji ekran, zvuk (zvučnik),ljepši je, i to je to. LG ima tegru,.ali ju ne koristi najbolje.pa se treba ići na opciju root.
du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
15 godina

Dosta me privlači 8 mpix kamera,veličina ekrana i memorija na LG-u...ali eto ako me netko ne razuvjeri do sutra,uzet ću neo v :)

0 0 hvala 0
15 godina
Uzmi neo-v
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice