Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.633
|
čitano: 13.233.226
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

LG G2 ima najbolju bateriju na smartphoneu do sada i nemaš se zbog čega brinuti.

A i mislim da je moguće zamjeniti bateriju, ali mislim. 

Dimenzije, ekran i težina: HTC One- 137.4 x 68.2 x 9.3 mm   4.7" ekran (1080P, 469ppi) 143g

Samsung Galaxy S4- 136.6 x 69.8 x 7.9 mm  5.0" ekran (1080P, 441ppi) 130g

LG G2- 138.5 x 70.9 x 8.9 mm  5.3" ekran (1080P, 424ppi) 143g

Znaći iz toga možemo zaključiti da je HTC One najmanji, ali ima i najmanji ekran. Dok je LG G2 malo malo veći (ali tanji) ima čak 0.6" veći ekran što je fascinantno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 15:38 (Deawood).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Hvala puno na odgovoru, to me jedino brinulo oko LG-a...

A što se tiče ekrana svakako ciljam na veći ekran pogotovo radi učestalog korištenja interneta (pisanja emailova, surfanja...)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 15:46 (avatarx).
15 godina
Deawood kaže...

LG G2 ima najbolju bateriju na smartphoneu do sada i nemaš se zbog čega brinuti.

A i mislim da je moguće zamjeniti bateriju, ali mislim. 

Dimenzije, ekran i težina: HTC One- 137.4 x 68.2 x 9.3 mm   4.7" ekran (1080P, 469ppi) 143g

Samsung Galaxy S4- 136.6 x 69.8 x 7.9 mm  5.0" ekran (1080P, 441ppi) 130g

LG G2- 138.5 x 70.9 x 8.9 mm  5.3" ekran (1080P, 424ppi) 143g

Znaći iz toga možemo zaključiti da je HTC One najmanji, ali ima i najmanji ekran. Dok je LG G2 malo malo veći (ali tanji) ima čak 0.6" veći ekran što je fascinantno.

čuj, htc one to opravdava stereo zvučnicima koji su stvarno predobri, ostali su čisto sra**e naspram njihovim stereo zvučnicima. isto tako, premda ima manji ekran, one po mom mišljenju ima najbolji lcd ekran na tržištu.

14 godina
odjavljen

Samo zvučnici nisu razlog da ide na HTC One umjesto LG G2.

A ekran je sličan i na LG G2 i na HTC One.

0 0 hvala 0
17 godina

LG G2 je uz Galaxy Note 3 najbolji Android smartfon trenutno na našem tržištu {#}

I dajte, šta stvarno zvučnici na mobitelu??? Mislim zvučnici na mobitelu?????? Pa to nije zvučnik, to je prdekavac. Zvučnik na mobitelu mi jedino služi za zvono i za alarm, a da ću muziku slušati prek njega ili gledati film, to nema teoretske šanse (za to imam kvalitetne slušalice). Pa taj zvučnik ima slabiju kvalitetu od onih kupljenjih za 50kn za kompjuter iz jednostavnog principa što kvalitetan zvučnik ne može biti veličine par milimetara.

A i to treba jedino korisnicima koji idu u osnovne škole pa po cesti nabijaju narodnjake mobitelima i misle da su face, a ne seljačine što stvarno jesu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 16:03 (lllnuclearlll).
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
Deawood kaže...

nekima jesu, isto kao i dizajn

14 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

A i to treba jedino korisnicima koji idu u osnovne škole pa po cesti nabijaju narodnjake mobitelima i misle da su face, a ne seljačine što stvarno jesu...

{#} samo što oni koriste X mini i slične gluposti koji su znatno glasniji i onda te glava boli 2 sata nakon toga.

zuper kaže...
Deawood kaže...

nekima jesu, isto kao i dizajn

Ako je nekome tako bitno onda si neka kupi neki vanjski mali zvučnik.

15 godina
odjavljen

Koja je realna procjena iPhone-a 5, bijeli, sa garancijom, bez ostecenja, koristen mjesec dana

Frend mi ga nudi za 3000KN, jel to ok?

0 0 hvala 0
15 godina
da, sad je imati dobre zvučnike mana...
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Molim vas moze li mi netko pomoc oko moje situacije

Imam Xperiu Arc S i nisam nimalo zadovoljan sa njom.. stvarno previse stopa a nemam skoro nijedne aplikacije na njoj a i cesto WiFi ne radi pa moram restartat modem da bi proradilo.

Vjerojatno cu se mjenjat za http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_n7000-4135.php  

Ima li itko ikakva iskustva s ovim mobitelom ? I zanima me kako bi mogao provjeriti jeli lažni, neka kineska verzija ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imam ti ja Note već preko godinu dana i ne kužim tko je to toliko lud da takav stroj želi mijenjati za Arc S, ali ako on želi Arc S(ranje) ispuni mu želju. Note je meni odličan stroj, ima 4.1.2 android gore, dovoljno jak dual core procesor, dobru grafičku, fenomenalan ekran i skroz je elegantiše pila, a da se uvjeriš da je pravi traži kutiju, račun i jamstveni list pa usporedi IMEI s kutije i računa s onim od mobitela.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
15 godina
neaktivan
stopavat ce i note, nemaj sumnje...
17 godina
neaktivan
Apoteka ne znam šta ti točno sa svojim radiš, ali moj radi flawless od prvog dana. Jedino bi volio da mu je baterija duplo jača, ali osim toga stvarno nemam nikakvih zamjerki, pogotovo ne na njegov bezvremenski dizajn koji je uspio nadmašiti tek najnoviji Note 3 aka najbolja pila u svemiru.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
15 godina
neaktivan

imam u ponudi Xperiu M(nova) i Nokia Lumia 520 oba za 800 kn, nokia stara 4 mjeseca. Inače, nisam nikad radio na WP os-u, najbitnije stavke - baterija i dobar zaslon.

veliki minus Nokie mi je neimanje bljeskalice, no ako je u drugim segmentima bolja od Xperie, uzeo bih nju, pa ako ima tko kakav prijedlog dobro bi dosao

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XM all the way što se mene tiče. L520 je 40% lošiji uređaj ako su oba po 800 kuna.
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
XM all the way što se mene tiče. L520 je 40% lošiji uređaj ako su oba po 800 kuna.

odakle si izvukao 40% {#}

13 godina
neaktivan

Molim za pomoć {#}

Molio bih ukoliko netko možda zna da javi u kojem tele2 centru ili nekoj njihovoj partner trgovini bi se mogao trenutno naći LG G2. S obzirom da sam pokušao zvati više-manje sve centre u i nisam ga našao nigdje, odlučio sam pokušati još na ovaj način.

Zahvaljujem se unaprijed!

Ispričavam se ako je tema malo OFF!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim za pomoć {#}

Molio bih ukoliko netko možda zna da javi u kojem tele2 centru ili nekoj njihovoj partner trgovini bi se mogao trenutno naći LG G2. S obzirom da sam pokušao zvati više-manje sve centre u i nisam ga našao nigdje, odlučio sam pokušati još na ovaj način.

Zahvaljujem se unaprijed!

Ispričavam se ako je tema malo OFF!

Nije off, al probaj tokom ovog tjedna zvat opet te sve centre jer bi trebala stić nova pošiljka.. Navodno ih nema nigdje.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Hvala lijepo, budem pokušao pod kraj tjedna ako bude možda više sreće....  (iako sumnjam s obzirom da su rekli da ga trenutno nema na centralnom skladištu i da neznaju kad će ga biti) 

14 godina
neaktivan

Hvala lijepo, budem pokušao pod kraj tjedna ako bude možda više sreće....  (iako sumnjam s obzirom da su rekli da ga trenutno nema na centralnom skladištu i da neznaju kad će ga biti) 

Meni je jedan pajdo rekao prošli tjedan da bi kroz iduća 2 tjedna trebala stići pošiljka. Znači ovaj tjedan i idući.

I ja čekam nove uređaje na njuškalo da dođu :)

Bilo bi lijepo kad bi naručili i koji od 32GB, a ne samo ove sirotinjske od 16...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina

koji je bolji Motorola Moto g ili Lenovo s820 ?
Lenovo na papiru je malo i bolji u nekih segmentima, kako to zapravo izgleda? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozdrav, namjeravam u tele2 uzeti za 1400 kn + sitna pretplata Alcatel One Touch Idol 6030D, citam po netu dosta dobre komentare za tu cijenu. jel ima tko i kakva su vasa iskustva?

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li ovaj telefon moze raditi na nase mreze?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
Intelovac123 kaže...

Da li ovaj telefon moze raditi na nase mreze?

Da

12 godina
neaktivan
Django27 kaže...

Lijep pozdrav svima a narocito onima koji se odlicno razumiju u mobitele {#}

Imam pitanje,tacnije treba mi sto bolji savjet i ako mozete da izdvojite malo vremena da ne "pogrijesim"pri kupovini mobitela.
Dakle uzimajuci u obzir moj budzet i da su slijedeci mobiteli na rate izdvojio sam licno ova 3:

-LG optimus L5 II
-Nokia Lumia 520
-Huawei ascend Y300

Dosta sam gledao specifikacije svi su "tu negdje"i svi su mi djeluju slicno iako mozda grijesim,zato bih zamolio one koji se dobro razumiju u mobitele da pomognu i obrazloze zasto bas navedeni mobitel jer sam u nedoumici {#}Hvala.

Pozz svima ,iako sam davno ovo postao -zelim da citiram sam sebe.
Prije par dana sam uzeo mob.,na kraju sam se odlucio za Nokiu Lumiu 520 :) hvala svima na savjetima - s obzirom na cijenu (oko 1200kn) i da je na rate,odlican tel.u sta sam se i uvjerio -prezadovoljan.pozz

14 godina

Ekipa trebam pomoć...

dvoumim se između dva mobitela, Samsung s4 mini i huawei p6...

produžio bih ugovor u tmobile-u, cijenovno me isto koštaju a nisam siguran koji izabrat...

hvala na pomoći

lp

0 0 hvala 0
12 godina
Biteldjus kaže...

Ekipa trebam pomoć...

dvoumim se između dva mobitela, Samsung s4 mini i huawei p6...

produžio bih ugovor u tmobile-u, cijenovno me isto koštaju a nisam siguran koji izabrat...

hvala na pomoći

lp

Ja bih bez razmisljanja Huawei. Na stranu sto mi je puno ljepsi, ali to je osobna stvar, Huawei je po specifikacijama puno bolji uredjaj...jaci procesor, bolja kamera (pogotovo prednja), daleko bolja izrada, vise RAM memorije, bolji ekran i dobit ce sigurno KitKat 4.4...

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
14 godina
neaktivan
Pozdrav svima
Odlučio sam da ću kupiti novi mobitel zato što mi ovaj koji trenutno imam ( Galaxy S1 ) prespor, ne pokreće neke igre i aplikacije i puno zamrzava i izbacuje ..
Pa vi ste profesionalci u tome , dao bih oko 1500-2000 kn najbolje negdje između
Najvažnije mi je da ima dobar fotić, zvučnike kvalitetne i po mogućnosti lijep dizajn :)
Prijedlozi?
Piterson

0 0 hvala 0
17 godina
Pajo123 kaže...
Pozdrav svima
Odlučio sam da ću kupiti novi mobitel zato što mi ovaj koji trenutno imam ( Galaxy S1 ) prespor, ne pokreće neke igre i aplikacije i puno zamrzava i izbacuje ..
Pa vi ste profesionalci u tome , dao bih oko 1500-2000 kn najbolje negdje između
Najvažnije mi je da ima dobar fotić, zvučnike kvalitetne i po mogućnosti lijep dizajn :)
Prijedlozi?

Lumia 920 ili Galaxy S3 ti imaju najbolju kameru u tom rangu. Imaš novih Lumia na njuškalu za sitno manje od 2000kn, S3 također se da naći za taj novac...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:58 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Ja bih bez razmisljanja Huawei. Na stranu sto mi je puno ljepsi, ali to je osobna stvar, Huawei je po specifikacijama puno bolji uredjaj...jaci procesor, bolja kamera (pogotovo prednja), daleko bolja izrada, vise RAM memorije, bolji ekran i dobit ce sigurno KitKat 4.4...

Al stvarno nemoš reć da je Huawei po specifikacijama puno bolji uređaj kad nije. Ima više RAM-a, istina da (1.5GB naspram 2GB), ali slabiji procesor. 2 nove Krait jezgre u S4 mini su jače od ove 4 koje su bazirane na starijoj cortex A9 generaciji. Također, Adreno 305 je jači od ovoga u K3V2.

Po testovima stražnje kamere, S4 mini daje malo bolje slike, no što se tiče prednje kamere, tu je Huawei definitivno jači.

Što se ekrana tiče, rezolucijom S4 mini ne može baš parirati Huaweiu i tu je Huawei pobjednik.

O daleko boljoj izradi može presuditi jedino ukus. Netko voli metalna kućišta, netko plastična. Svako ima svoje prednosti i na tebi je što ćeš izabrati. S4 mini ima i izmjenjivu bateriju što Huawei nema, dok obojica imaju proširivu memoriju micro sd karticama. Po testu GSMArene, S4 mini odnosi u pobjedu i u trajanju baterije za debelu marginu. Gotovo 50% dulje vrijeme gledanja filmića i 40% dulje surfanje webom.

KitKat će vjerojatno dobiti i jedan i drugi i na tebi je da izabereš što ti više paše.

@Pajo

Nije ni S3 za bacit u tom rangu, dapače ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:53 (EchoOne).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice